QUOTE(Sally @ 2005 02 16, 20:29)
Merginos norejau paklausti..as noriu kad pamerges butu su vienodos spalvos suknelemis...bet viena nori ruzavos suknios, antra melynos, o kitom nera jokio skirtumo
...kaip pas jus bus?Mama man sako, kad as is pamergiu daug nori
bet man tai graziai atrodo.Nors is kitos puses.... gal idomiau kai kiekviena atrodo kitaip
dabar nezinau ka daryt
Mano busimojo sesuo sako kad visos gali pasisiut vienodas sukneles ,jug vis tiek ar nuomotis ar pirkti ,ar siutis ...viskai kainuoja nemazai
as jau ir modeliu pavyzdzius radau 

Mano busimojo sesuo sako kad visos gali pasisiut vienodas sukneles ,jug vis tiek ar nuomotis ar pirkti ,ar siutis ...viskai kainuoja nemazai

O nenorite tada pabandyti visoms pamergėms siūti (nuomotis) skirtingų spalvų, bet vienodo modeliuko sukneles?

QUOTE(AsIrTu @ 2005 03 31, 18:42)
O nenorite tada pabandyti visoms pamergėms siūti (nuomotis) skirtingų spalvų, bet vienodo modeliuko sukneles?
Turėtų irgi gražiai žiūrėtis, ir kiekviena galės pasirinkti jai patinkančią spalvą... O kažkur esu mačiusi kokias penkias pamerges, kurių suknelių medžiaga ir šioks toks bent jau viršutinės dalies stilius buvo išlaikytas, tačiau visos suknelės buvo skirtingos. Bet jau medžiaga (ir spalva) suknelių buvo vienodos... Irgi labai gražiai atrodė 

Mes jau issprendeme sita dilema...visos bus su skirtingom suknelem

Mano nuomone, gariunuose tikrai imanoma issirinkti suknele pamergems. As pirkau pernai isleistuvem, radau grazia, net spalva atitiko, jei nepatiks gali uzsisakyti, jei laiko turi, atves..
puiku. O del vestuviniu - klaikus vaizdas. As susizadejau ir su busimuoju "metem" aki, net jis pasake, na jau is situ tai nei vienos tu neiimsi
laiko dar daug:) oj...daug:) bet nusprendem siutis.

Pamirsau....Del pamergiu: tai visos geriau tegu buna su skirtingom ir pacios issirenka, nes jei pacios isrinksit modelius ar spalvas, vienom gali tikti kitom ne..
Esu macius kaip visos buvo rozinem suknelem..vienos atrode ok kitos...siaip kudutes, bet jas SIAUBINGAI storino,,oj...vaizdzialis ne koks..O gi visos nori buti "Modeliukais"
Esu macius kaip visos buvo rozinem suknelem..vienos atrode ok kitos...siaip kudutes, bet jas SIAUBINGAI storino,,oj...vaizdzialis ne koks..O gi visos nori buti "Modeliukais"

QUOTE(Vilnoja @ 2005 04 01, 15:07)
Mano nuomone, gariunuose tikrai imanoma issirinkti suknele pamergems. As pirkau pernai isleistuvem, radau grazia, net spalva atitiko, jei nepatiks gali uzsisakyti, jei laiko turi, atves..
puiku. O del vestuviniu - klaikus vaizdas. As susizadejau ir su busimuoju "metem" aki, net jis pasake, na jau is situ tai nei vienos tu neiimsi
laiko dar daug:) oj...daug:) bet nusprendem siutis.

Vat kad vestuvines sukneles nekokios tai sutinku,pagalvojau reikia pasiziuret ka jie turi

as tai antra diena buvau apsirengusi juodu korsetu (nuomavau zu 40 Lt), ir pasisiuvau balta pustoka trumpa sijonuka, su islindusiu is apacios baltu tinkliuku. uzsidejau tinklines baltas kojines ar baltus batelius. atrode super, gaila kad neturiu skanuotos foto.
as nenorejau tu ilgu vakariniu (atleiskit bobisku) sukneliu, atrodziau skoningai, taip netradiciskai, kukliai kaip mergaite:)))))))))visiems labai patiko..
as nenorejau tu ilgu vakariniu (atleiskit bobisku) sukneliu, atrodziau skoningai, taip netradiciskai, kukliai kaip mergaite:)))))))))visiems labai patiko..
Antrai dienai tai net faina butu kokia "lengva" suknele, "vejalis papute...sijonelis pasikele:)" Buvau vasara vestuvese, tai jaunoji buvo su tokia suknele, gamtoj, tokia sviesiai melsva, ir veliumas liux atrode. Pamerges irgi su panasiom...tik kuklesnem, tipo kad jaunos neuzgostu..
as antrai dienai tikrai neimsiu pustos suknios...oj nee...

Gariunuose situacija tokia: daug is "priestvaninio" amziaus uzsilikusiu
, bet yra ir tikrai originaliu. Tik reikia daug laiko sugaist, kad jas surastum. Bet tikrai yra. As pamaciau tokia sodriai raudona, petneseles uzsisega per kakla, nu tokia labai liuks. Noriu but ryski ir 'seksova' antra diena.
Kad kiti ziuredami galvotu apie maniski - ot kipsas, kokia pupa pagavo...

Mes antros dienos nedarysim, bet kai kurie svečiai užsiliks, nes yra ne iš Vilniaus. Tai nusipirkau antrai dienai trumpą rūžavą sijonuką, rūžavą barchatinę maikutę ant petnešėlių ir su tokia gražia sagtele tarp papukų
O ant viršaus dar užsimesiu baltą baltą švarkelį. Vyras kai pamatė tai vos neišprievartavo