QUOTE(joanaxxxx @ 2011 02 13, 23:55)
Vieni testai rodo butent ovuliacijos diena, kiti kad ovuliacija ivyks po 24-48val (skaityk informacini lapeli). Zodziu kai as pirkau brangius testus tai jei tesas teig.(turedavo sypsenele parodyti)vadinasi jau ovuliacija. Kai pirkau nebrangius, tik juosteles tai jie rodo kad ovuliacija ivyks per 24-48val. Kadangi mano menesines irgi be proto nereguliarios tai pradesiu daryt testus jau siand. t.y. 4 ciklo diena. Nes ana kart kai dariau nuo 10 iki gal 21 ciklo dienos tai man nieko neparode. Tai taip ir nezinau ar praziopsojau ar nebuvo

todel dabar prisipirksiu daug ir darysiu kiekviena diena. Drauge netgi sake kad yra testai kuriuos reikia daryti ryte ir vakare. Stengsiuosi kad

darytume tik per V dienas ir gal gi pasiseks si karta

o jei jau ne tai daugiau tikriausiai nedarysim jokiu testu, tik kad nesisaugosim.
aciu, uz atsakyma. Mano atveju tiktu tie paprastesni testukai, kur parodo., kad O arteja. Keliausiu i vaistine.
QUOTE(tercija @ 2011 02 14, 10:17)
Nuoširdžiai linkiui didžiausios sėkmės, nepraraskit vilties ir jokias būdais nenuleiskit rankų, kaip ma sakydavo kitos - jis tikrai ateis ir atėjo, nors jau buvau labai nusivylus.
Ir čia dar šiaip, istorija, kaip gyvnimas pasijuokė iš mano laukimo. Po ilgų bandymų pagaliau pavyko, abu džiaugiamės labai, bet jis pabėgo po savaitės kai sužinojom (ne vietoj buvo ). Nusivylimas nežmoniškas, nes manaiu, kad vėl metai bandymų laukia ir pan. Ir sekantį mėnėsį užvedžiau šitą temą (iki tol spec. nesistengėm) Sugalvojau, kad čia pridės visos daug patrimų, išsivesiu savo teoriją ir turi pavykti. Taip ir padariau (teoriją jūs jau skaitėt) ir ką jūs manot? - atejo mėnesnės...

nusivylimas žiaurus, kaip tik ryt kūčios, o taip tikėjomės, galvojau Dievulis tikrai pasigailės, o čia mm prasidėjo. Bet praėjo pora dienų ir jos pasibaigė, pasidarau testą o jis teigiamas

Įdėjau testuką vyrui į dovainų maišelį ir padėjau per kūčias po eglute. Taip pirmą kartą gyvenime įsitikinau, kad Kalėdiniai stebuklai būna. Dabar tam stebuklui prasidėjo jau 13 sav ir tikiuosi jis niekur nebepabėgs
grazi istorija! aciu uz tema!
keistas dalykas. Pries kelias dienas minejau, kad prasidejo keistas kraujavimas. Apraudojau gerai, jau pabegusi vaikeli

bet ziuriu, tas tepimas visai neisisiubavo. Ar tik nebus kaip tamstai ir po keliu dienu teks kartoti testa. Gal taip kartais teigiama parodys.. gal niekas niekur nepabego..O tada darytas testa per anksti darytas buvo
QUOTE(Zivivi @ 2011 02 14, 12:09)
Merginos, aš truputį ne į temą, bet neradau temos, kuri atsakytų į mano klausimą. Ar planuodamos savo nėštumą jūs gėrėte kokius nors papildus? Žinau, kad nėščiosioms yra vitaminų, bet ar juos galima vartoti, kai žinai, kad po pusmečio žadi vaikiuką pradėti?

Labai noriu būti "tinkamai" pasiruošusi nėštumui, kad nepritrūktų nieko organizme

Sorry, jei ne vietoj paklausimas mano
geriau ir geriu foline rugsti. Kai tik pradejom mastyt paie vaikeli, taip ir pradejau gerti- tai jau koks pusmetis.