Įkraunama...
Įkraunama...

Teorija kaip pastoti ir klausimai kodėl nepastojam

muji, lėk į vaistinę, jei jau pora dienų kaip ale mm tai jau ir dieną parodys ( na bent jau man rodė thumbup.gif kaip dabar pamenu, sėdėjau ir žiūrėjau į tą testą, pamačiau, kad nieko, labai nusivyliau, prisidegiau cigaretę, verkiu ir rūkydama žiūriu į testą, o gi žiūriu linija pradėjo rodytis, tai tada apsižliumbiau dar labaiu, nes galvojau jau liejasi man akyse ir gyvenimas iš manęs tyčiojasi kiek tik gali na bet pasirodo viskas buvo gerai ir toesnį istorijos tęsinį jūs jau žinote) nestuke.gif

ir pranešk kas kaip, laikysiu už tave kumsčius thumbup.gif
Atsakyti
Tercija o tavo mmm buvo kaip visada ar tik tepliojo?
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 02 15, 13:57)
Tercija o tavo mmm buvo kaip visada ar tik tepliojo?

na toks tepliojimas, truput5 gausiau nei tepimas, bet mm tikrai nepavadintum lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tercija @ 2011 02 14, 18:04)
muji, lėk į vaistinę, jei jau pora dienų kaip ale mm tai jau ir dieną parodys ( na bent jau man rodė thumbup.gif kaip dabar pamenu, sėdėjau ir žiūrėjau į tą testą, pamačiau, kad nieko, labai nusivyliau, prisidegiau cigaretę, verkiu ir rūkydama žiūriu į testą, o gi žiūriu linija pradėjo rodytis, tai tada apsižliumbiau dar labaiu, nes galvojau jau liejasi man akyse ir gyvenimas iš manęs tyčiojasi kiek tik gali na bet pasirodo viskas buvo gerai ir toesnį istorijos tęsinį jūs jau žinote) nestuke.gif

ir pranešk kas kaip, laikysiu už tave kumsčius  thumbup.gif

aciu, kad taip palaikote..

bet , manau, cia ne tas sekmingas atvejis kaip jusu..Siandien jau viskas i mmm panaseja. jei neisisiubuos labiau - pakartosiu testa. Bet labai abejoju. unsure.gif
Tik labai keista, kad kokias 5 dienas prie tai tepe, tai gausiau, tai paskui apstojo isvis, o siandien "papludau". Ziuresiu kokia naktele bus.
Atsakyti
verysad.gif
Atsakyti
As jau darau O testukus smile.gif taip noreciau kad si kart pavyktu ax.gif drauge pasakoja guodziasi kaip jai bloga, bet atrodo viska iskesciau, kad tik pastociau rolleyes.gif
Siandien jei testas nerodys O tai vyras nieko negaus blush2.gif tegul pataupo spermiukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 02 18, 00:19)
As jau darau O testukus smile.gif taip noreciau kad si kart pavyktu  ax.gif drauge pasakoja guodziasi kaip jai bloga, bet atrodo viska iskesciau, kad tik pastociau  rolleyes.gif
Siandien jei testas nerodys O tai vyras nieko negaus  blush2.gif tegul pataupo spermiukus smile.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
dar vienas menuo praejo.. verysad.gif

norejau paklausti apie O testus. Vakar perejau daugeli vaistiniu, niekur neradau tokiu testu, kur parodytu ovuliacija likus 48-24 val iki jos . Kazkas cia minejot apie tokius testukus, kad tokiu buna. Kur jus konkreciai tokius perkat, kaip jie vadinasi, kaip atrodo pakuote? Kokioje vaistineje radote?
nes as radau tik tokius, kur rodo jau dabar vykstancia O . Klausiau vaistininkiu , nei viena apie tokius testus nera girdejusi. unsure.gif
Atsakyti
idomiai kazkaip, gal pacios vaistininkes nieko apie tai neismano g.gif nes siaip tai visi o testukai fiksuoja liuteinizuojancio hormono banga, ir juostele buna ryski, bet esme tame kad o ivyksta po tos bangos praejus kazkiek val, gal 24-48 kazkur. tai visi juk pagal lh matuoja... negali buti taip kad rodo butent o diena, jie fiksuoja ta hormona, po kurio bangos ivyksta o smile.gif
p.s. man pvz o testukas ryskiausias buvo 17cd, o ovuliacija pagal bt vyko 18 smile.gif
pigiausiai manau galima isigyti internetu wink.gif vaistinese vien uz pakuote kruva pinigu sumoki doh.gif
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 02 18, 00:19)
As jau darau O testukus smile.gif taip noreciau kad si kart pavyktu  ax.gif drauge pasakoja guodziasi kaip jai bloga, bet atrodo viska iskesciau, kad tik pastociau  rolleyes.gif
Siandien jei testas nerodys O tai vyras nieko negaus  blush2.gif tegul pataupo spermiukus smile.gif

na ir prajuokinai su tuo spermiuku taupymu lotuliukas.gif
as tai nenaudoju to tesuko, o gal vertetu g.gif
bandom, kas antra dienele, pagalvele po uzpakaliuku, ziuresim kas gausis 4u.gif
Atsakyti
Muji as gyvenu ne lietuvoje, tai negaliu pasakyti ar lietuvoje yra tokiu testuku, bet siaip tai turetu buti manau nes jie labai paprasti, ir patys pigiausi. viena kart mergvakariui pirkom pacius pigiausius nestumo testus lietuvoje tai buvo gal po 4lt tokios paprastos juosteles kaip popierines. Tai vat butent tokie mano ovuliacijos testai kurie parodo kad ovuliacija ivyks per 24-48val.(ovulation will happen in the next 24-48 hours). Cia 5 testukai buna vienoje dezuteje ir jie kainuoja tik 4 svarus. O kai buvau pirkus ( tiksliau mano brangusis pirko) 7 testukus uz 20 svaru, tai ten buvo mandresni smile.gif buvo toks kaip kasetinis nestumo testas kuris statydavosi i specialu laikikli ir jei ovuliacija tai parodo tas laikiklis ekranelyje sypsenele, o jei ne tai tuscias veidukas budavo. Tai sitie testai butent parodydavo kada JAU ovuliacija ir reikia ta diena kai pamatai sypsenele ir smileysex.gif
Vestallsim mes ana menesi irgi labai daznai smileysex.gif darem, net jau noro vienu metu nebuvo blush2.gif ir nieko sad.gif matai sako vyro spermiukai nespeja gerai subresti kai daznai smileysex.gif tai irgi negerai. Tai mes si menesi kantriai darom testukus, geriam abu vitaminus, ir laukiam dvieju juosteliu tada ir darbuosimes smile.gif paskui dar gal po dienos ar dvieju dar pakartosime smile.gif ir labai nelauksim mmm ir gal po kokiu 10 dieneliu nestumo testuka bandysim ta kur ankstyva nestuma parodo. Oi kaip noreciau kad pavyktu nestuke.gif Na bet jei jau si menesi kantriai atliksim visus namu darbus ir jei nieko nepavyks tai tikriausiai kad daugiau O testuku nepirksiu, atsipalaiduosiu, nusiraminsiu ir lauksim kol savaime viskas ateis, na ir zinoma nesisaugosim.
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 02 21, 00:23)
Muji as gyvenu ne lietuvoje, tai negaliu pasakyti ar lietuvoje yra tokiu testuku, bet siaip tai turetu buti manau nes jie labai paprasti, ir patys pigiausi. viena kart mergvakariui pirkom pacius pigiausius nestumo testus lietuvoje tai buvo gal po 4lt tokios paprastos juosteles kaip popierines. Tai vat butent tokie mano ovuliacijos testai kurie parodo kad ovuliacija ivyks per 24-48val.(ovulation will happen in the next 24-48 hours). Cia 5 testukai buna vienoje dezuteje ir jie kainuoja tik 4 svarus. O kai buvau pirkus ( tiksliau mano brangusis pirko) 7 testukus uz 20 svaru, tai ten buvo mandresni smile.gif buvo toks kaip kasetinis nestumo testas kuris statydavosi i specialu laikikli ir jei ovuliacija tai parodo tas laikiklis ekranelyje sypsenele, o jei ne tai tuscias veidukas budavo. Tai sitie testai butent parodydavo kada JAU ovuliacija ir reikia ta diena kai pamatai sypsenele ir smileysex.gif
Vestallsim mes ana menesi irgi labai daznai smileysex.gif darem, net jau noro vienu metu nebuvo  blush2.gif ir nieko sad.gif matai sako vyro spermiukai nespeja gerai subresti kai daznai smileysex.gif tai irgi negerai. Tai mes si menesi kantriai darom testukus, geriam abu vitaminus, ir laukiam dvieju juosteliu tada ir darbuosimes smile.gif paskui dar gal po dienos ar dvieju dar pakartosime smile.gif ir labai nelauksim mmm ir gal po kokiu 10 dieneliu nestumo testuka bandysim ta kur ankstyva nestuma parodo. Oi kaip noreciau kad pavyktu  nestuke.gif  Na bet jei jau si menesi kantriai atliksim visus namu darbus ir jei nieko nepavyks tai tikriausiai kad daugiau O testuku nepirksiu, atsipalaiduosiu, nusiraminsiu ir lauksim kol savaime viskas ateis, na ir zinoma nesisaugosim.

o gal dar ir pavyks tau si menesi thumbup.gif o kada tau tos mmm nelabosios turi buti blush2.gif
o kaip tas pigus testukas vadinasi uz 4 svarus, toks pigus gal ir pabandyciau g.gif nors buvom nutare, kad be ju apsieisim tongue.gif
Atsakyti