Įkraunama...
Įkraunama...

Teorija kaip pastoti ir klausimai kodėl nepastojam

Oi man dar tik 11 ciklo diena, dar labai daug laukti sad.gif bet kai mano mmm labai nereguliarios tai testukus jau pradejau daryti.
Tuos testukus pirkau willkinson parduotuvej jei pati londone esi tai zinosi sia parduotuve. O va kaip vadinasi neprisimenu nes dezute ismeciau, bet eisiu vel pirkt tai parasysiu wink.gif willkinson'e is pigiu O testu tik sis buvo, vienoj dezutej 5 testukai ir zinok dabar galvoju kad gi mokejau ne £4 o £2.80 doh.gif dezute violetine. Zodziu kai nusipirksiu tai parasysiu kaip vadinasi smile.gif Mano drauge tesco parduotuvej irgi kazkokius nebrangius buvo pirkusi, sakiau jei nuvaziuosiu i didesne tesco tai reiks ir man tu nusipirkt pabandyti, tie lyg £4 kainuoja.
As manau kad geras dalykas O testukai, tada tiksliai zinai kad nepraziopsosi O. Nes kai nezinai tai kita kart gali ir patinget, o kai jau zinai tai tikrai visi tinginiai islaksto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vestallsim @ 2011 02 20, 22:36)
o gal dar ir pavyks tau si menesi  thumbup.gif  o kada tau tos mmm nelabosios turi buti  blush2.gif 
o kaip tas pigus testukas vadinasi uz 4 svarus, toks pigus gal ir pabandyciau  g.gif  nors buvom nutare, kad be ju apsieisim  tongue.gif

Merginos, jeigu jau gyvenate UK, tai turite puikia galimybe is ebay.co.uk prisipirkti pigiu testuku smile.gif kainos tikrai juokingos. Sekmes planuojant mirksiukas.gif
Atsakyti
Kad kai parduotuvej 5 testukai £2.8 tai nereikia nei ebay smile.gif nereikia laukti kol atsius, nueini ir nusiperki smile.gif
Papildyta:
*The best* ir tu planuoji leliuka?
Papildyta:
Ka tik ebay buvau, kaip as anksciau nepagalvojau kad ten l.pigiai galima nusipirkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 02 21, 10:13)
Kad kai parduotuvej 5 testukai £2.8 tai nereikia nei ebay smile.gif nereikia laukti kol atsius, nueini ir nusiperki smile.gif
Papildyta:
*The best* ir tu planuoji leliuka?
Papildyta:
Ka tik ebay buvau, kaip as anksciau nepagalvojau kad ten l.pigiai galima nusipirkti  doh.gif

Ebay uz ta kaina 15 gali nusipirkti ir dar jautruma pasirinkti tongue.gif ir vaikscioti po parduotuves nereikia, gerai jeigu arti parduotuve, bet jeigu dar ir keliones islaidos. O as gyvenu mazam miestelyje, tai pigiu testuku nera, pigiausiai galiu nusipirkti 2vnt uz 4 svarus blink.gif

Taip, planuojam, laukiam kito ciklo ir kibsim i darbus smile.gif
Atsakyti
Jo kai priminei ebay tai ir pati pamaciau kad ten tikrai labai pigiai galima nusipirkti. Kadangi anksciau neapsiziurejau tai bus gerai ir sie. O parduotuves tai man cia prie pat namu tai irgi ne problema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KashaloTe @ 2011 02 19, 20:14)
idomiai kazkaip, gal pacios vaistininkes nieko apie tai neismano  g.gif nes siaip tai visi o testukai fiksuoja liuteinizuojancio hormono banga, ir juostele buna ryski, bet esme tame kad o ivyksta po tos bangos praejus kazkiek val, gal 24-48 kazkur. tai visi juk pagal lh matuoja... negali buti taip kad rodo butent o diena, jie fiksuoja ta hormona, po kurio bangos ivyksta o smile.gif
p.s. man pvz o testukas ryskiausias buvo 17cd, o ovuliacija pagal bt vyko 18 smile.gif
pigiausiai manau galima isigyti internetu wink.gif vaistinese vien uz pakuote kruva pinigu sumoki doh.gif

aciu, labai teisingai viska paaiskinot. Matyt, vaistininkes nekokios papuole. nesupranta pacios testo veikimo. Tris kalbino, visos trys pakuote skaite. Na , pakuote ir as pati galiu paskaityt doh.gif
Lietuvoje testu, kiek maciau nedidelis pasirinkimas, labai pigiu ir neradau. Viena pakuote su 7 testais kainavo apie 69 lt. doh.gif pigiausias buvo - viena juostele apie 6 litai.
sio monesio planavimo nuotaikos tokios, kad net jokiu testu nesinori daryti. Gal tiesiog atsipalaiduoti ir megautis..
Atsakyti
QUOTE(muji @ 2011 02 21, 21:31)
Lietuvoje testu, kiek maciau nedidelis pasirinkimas, labai pigiu ir neradau. Viena pakuote su 7  testais kainavo apie 69 lt.  doh.gif  pigiausias buvo - viena juostele apie 6 litai.
sio monesio planavimo nuotaikos tokios, kad net jokiu testu nesinori daryti. Gal tiesiog atsipalaiduoti ir megautis..

variantas irgi is nebloguju biggrin.gif o jus nebandot internetu pirkti? pvz testai.eu 1 vnt berods apie 1.5 lt kainuoja.. ir ebay buna smile.gif
Atsakyti
Jei perkat is ebay tai labai apsimoka. Gaila kad pati anksciau neapsiziurejau. O jau lietuvoj kainos blink.gif tai jau geriau apsieit be testu. Nes tikrai brangu.
Muji tikrai atsipalaiduok ir megaukis! Geriausias pasirinkimas! Ta pati jauciu darysiu ir as jei si kart nieko nesigaus. unsure.gif
Atsakyti
thumbup.gif pasidziaugsiu! Man vakar jau O testukas dvi juosteles parode, tai jau darbuosimes sias dieneles! O paskui lauksim lauksim lauksim ir tikesimes kad viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 02 23, 09:01)
thumbup.gif pasidziaugsiu! Man vakar jau O testukas dvi juosteles parode, tai jau darbuosimes sias dieneles! O paskui lauksim lauksim lauksim ir tikesimes kad viskas bus gerai smile.gif

Vaisingu jums darbu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(the best @ 2011 02 23, 12:05)
Vaisingu jums darbu biggrin.gif

Labai labai noreciau kad taip ir butu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KashaloTe @ 2011 02 22, 09:21)
variantas irgi is nebloguju biggrin.gif o jus nebandot internetu pirkti? pvz testai.eu 1 vnt berods apie 1.5 lt kainuoja.. ir ebay buna smile.gif

ziuresiu, jei kas- taip ir darysiu. pirksiu ebay.

QUOTE(joanaxxxx @ 2011 02 23, 10:01)

linkiu, kad ir kitas testukas dvi juosteles parodytu thumbup.gif
Atsakyti