Įkraunama...
Įkraunama...

Teorija kaip pastoti ir klausimai kodėl nepastojam

QUOTE(vipa @ 2011 05 20, 12:19)
Na šiame straipsnyje http://ramune.betterfly.lt/?page_id=73 rašoma, kad "po ovuliacijos kiaušinėlis tebūna tinkamas apvaisinimui 12 valandų". Tačiau tikrai esu skaičiusi kitur, kad tinkamas apvaisinimui 24 valandas. O dar šiame forume skaičiau, kad pastojo net 7 dienos po teigiamo OT. Taigi, manau viskas įmanoma  mirksiukas.gif .

Kad taip jūsų žodžiai Dievuliui į ausį bigsmile.gif Nusprendėme su vyru pradėti vaikiuką, tik va nelabai galimybė yra kada norim dirbti ta linkme...tikiuosi šios deinos dar bus tinkamas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wildulyte @ 2011 05 20, 12:27)
Kad taip jūsų žodžiai Dievuliui į ausį  bigsmile.gif Nusprendėme su vyru pradėti vaikiuką, tik va nelabai galimybė yra kada norim dirbti ta linkme...tikiuosi šios deinos dar bus tinkamas smile.gif

Linkiu, sėkmingų dienų 4u.gif .
Kartais paskaičius forume kitų merginų pasisakymus kyla mintis, kad gyvenimas pats taip sudėlioja tas aplinkybes, kad jos būtų tinkamos, nors iš pradžių atrodo, kad ne. Tikrai ne kartą skaičiau, kaip pusę ar net visus metus niekaip nepastojama, o išvažiuoja vyras į komandiruotę, susergi kokiu gripu ar dėl kitų aplinkybių neišeina pabūti per tinkamas dienas, o paskui jau po O, kai nurašai jau ciklą, pasimyli ir turi stebukliuką 2.gif .
Va ir man šį ciklą, MB išvyko savaitei į komandiruotę. O tuo metu, kaip paskačiavau, turėjo būti ovuliacija. Žiauriai susinervinau, bet likimas susiklostė taip, kad ir ovuliacija vėlavo 7 dienas. Žiūrėsim, ar sėkmingai unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(vipa @ 2011 05 20, 14:14)
Linkiu, sėkmingų dienų  4u.gif .
Kartais paskaičius forume kitų merginų pasisakymus kyla mintis, kad gyvenimas pats taip sudėlioja tas aplinkybes, kad jos būtų tinkamos, nors iš pradžių atrodo, kad ne. Tikrai ne kartą skaičiau, kaip pusę ar net visus metus niekaip nepastojama, o išvažiuoja vyras į komandiruotę, susergi kokiu gripu ar dėl kitų aplinkybių neišeina pabūti per tinkamas dienas, o paskui jau po O, kai nurašai jau ciklą, pasimyli ir turi stebukliuką 2.gif .
Va ir man šį ciklą, MB išvyko savaitei į komandiruotę. O tuo metu, kaip paskačiavau, turėjo būti ovuliacija. Žiauriai susinervinau, bet likimas susiklostė taip, kad ir ovuliacija vėlavo 7 dienas. Žiūrėsim, ar sėkmingai  unsure.gif .

Ačiū už palaikymą 4u.gif Ir jums linkiu, kad sėkmingas mėnesiukas būtų drinks_cheers.gif
Atsakyti

smile.gif Truputi paskaitinejau apie tavo siulomus vitaminus, tai gal ir nieko visai smile.gif
Sveikam kūdikio pradėjimui!
Pradedant planuoti kūdikį labai svarbu paruošti savo organizmą naujos gyvybės pradėjimui – sveikai gyventi ir maitintis. Visame pasaulyje atliktos studijos rodo, kad optimalūs tam tikrų maistingųjų medžiagų kiekiai gali padėti palaikyti puikią reprodukcinę sveikatą ir maksimaliai gerai pasiruošti nėštumui. Pasitelkę šių studijų išvadas ekspertai sukūrė Pregnacare conception – specialiai pritaikytą moterims, planuojančioms pastoti. Kruopščiai parinkta ir subalansuota sudėtis padeda paruošti organizmą nėštumui.
Pregnacare conception formulė praturtinta L-argininiu ir N-acetilcisteinu, kurie yra svarbūs normaliam moters vaisingumui palaikyti. N-acetilcisteinas - natūralus antioksidantas, veikiantis mukolitiškai, būtinas gerai gimdos kaklelio sekrecijai, kas yra svarbu spermos išgyvavimui ir judėjimui.
Produkto sudėtyje įtraukta ir 400 mcg folio rūgšties, būtent tokį šio elemento kiekį Jungtinės Karalystės Sveikatos Departamentas rekomenduoja suvartoti kasdien nuo pat kūdikio planavimo pradžios, kad išvengti nervinio vamzdelio defektų, kurie įvyksta per pirmas 28 nėštumo dienas.
Sudėtyje esantis inozitolis -sustiprina insulino poveikį, pagerina kiaušidžių funkciją ir testosterono kiekį. Vartojant jį kartu su folio rūgštimi, pastebėtas padidėjęs nėštumo dažnis.
Pregnacare conception– idealus pasirinkimas moterims, siekiančioms papildyti naudingosiomis medžiagomis savo organizmo atsargas bei maksimaliai gerai pasiruošti kūdikio laukimui. Kainyte maciau 34 lt 4u.gif
Atsakyti
Merginos, nevarykit reklamos protest.gif reklama kainuoja pinigus.
Atsakyti
Labas merginos, pradejome planuoti vaikeli ir ginekologe aptiko vienoje mano kiausidziu 5cm cista. Pries tai metus laiko turejau mirena spirale, todel ilga laika nekraujuodavau menesiniu metu. Gydytoja paaiskino, kad cista greiciausiai isnyks atsiradus menesinems. Jei pastociau dabar, per pirmaji cikla po spirales isemimo, nesulaukus menesiniu? ar ta cista kaip nors itakoja vaisiaus vystymasi ir apskritai ar nera taip, kad ta cista gali trukdyti pastoti?
Atsakyti
QUOTE(patrol @ 2011 05 24, 14:19)
Labas merginos, pradejome planuoti vaikeli ir ginekologe aptiko vienoje mano kiausidziu 5cm cista. Pries tai metus laiko turejau mirena spirale, todel ilga laika nekraujuodavau menesiniu metu. Gydytoja paaiskino, kad cista greiciausiai isnyks atsiradus menesinems. Jei pastociau dabar, per pirmaji cikla po spirales isemimo, nesulaukus menesiniu? ar ta cista kaip nors itakoja vaisiaus vystymasi ir apskritai ar nera taip, kad ta cista gali trukdyti pastoti?

Cista gali trukdyti nestumui, gali ir trukdyti pastoti, bet taip pat gali netrukdyti pastoti ir isnykti veikiama nestumo hormonu, viskas priklauso nuo pacios cistos prigimties. Geriau pirma isnaikinti ja, kad netektu nestumo eigoj rizikuoti leliuku ir operuotis.
Atsakyti
QUOTE(patrol @ 2011 05 24, 15:19)

palauk kol ji isivalys, nes bus problemu..
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 05 24, 15:23)
palauk kol ji isivalys, nes bus problemu..

isgasdinot... kokiu problemu gali buti tiksliau? o jei jau dabar esu pastojus, tik to dar nezinau?
Atsakyti
QUOTE(patrol @ 2011 05 24, 16:04)
isgasdinot... kokiu problemu gali buti tiksliau? o jei jau dabar esu pastojus, tik to dar nezinau?

Jei jau pastojusi, tai per velu gasdintis ir pergyvent, belieka gyvent geromis emocijomis ir tiketi kad viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Ginekologe sake, kad cista nera blogos prigimties, t.y. vandeninga ar kazkas pan...
Atsakyti
QUOTE(muji @ 2011 05 18, 18:09)
grizau is savo kelioniu. Ar padaugejo  nestuke.gif  ?  per visa ta laika isvykusi jauciausi pakankamai gerai, kazkaip susikaupiau ir viska atlaikiau. Tempas buvo nezmoniskas ir nepamiegota ir privaiksciota, skubeta daug, bet kas keisciausia- nepykino! tik grizau i Lietuva- vel viskas po senovej  doh.gif  vel galuojuosi..nesuprantu kodel taip yra. Cia kazkokie psichologiniai dalykai.
O ryt keliauju antra karta pas gine- darysim echo, ziuresim , kaip ten viskas po keliones, kaip ta sirdute, ar jau plaka  4u.gif

Sveika, nežinau ar pameni mane, bet aš sukūriau šitą temą, ilgai nebuvau užsukus pažiūrėti kaip jums sekasi ir dabar žiūriu - kad tu laukiesie. negaliu apsakyti džiaugsmo, kad jums pagaliau pavyko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Sakyk ar dar daug kas pastojo?
Atsakyti