QUOTE(Bestgirl @ 2011 08 05, 12:37)
Visu teise rinktis kaip gyventi.
Pinkusyte, amzius cia niekuo detas. Noreciau buti jaunesne, nes tada dar taip negalvojau. Tik begant metams ir kaupiant patirti pamatai kitu spalvu. Prie tokio mastymo prisideda ir tokios charakterio savybes, kaip
pedantiskumas, egoizmas. Gaila man ir savo laiko, ir pinigu, ir figuros, o labiausiai n
epriklausomybes, taip pat nemegstu suktis virtuveje. Nenoreciau viso to prarasti.
Aukstas IQ priesinasi instinktams, kas kitiems atrodo nusizengimas gamtos desniams.
Paziurekite veiklios moterys, kuriu mastymas auksciau virs instinktu, matancios kitokius gyvenimo tikslus nei vaiku gimdymas, kiek is ju turi seimas ir vaiku?
Man tiesiog gaila savo laiko, kam man 2 ar 3 metus isbraukti is savo gyvenimo, gaisti laika prie pampersu ir koseliu virimo, kai tiek daug galima nuveikti. Kiekvienas savaip iprasmina save gyvenime, vieni nori pratesti save vaikuose, kiti savo darbuose.
Nu neturiu as to noro tureti vaiku, ka man dabar daryti, kur man ji nusipirkti ar gauti?
Na tikrai ne i tą temą papuolėte... Reikia gerbti kiekvieno nuomonę, tik nereikia jos visiems kišti, bandant kitaip galvojančius pažeminti. Nereiki apie IQ ir instinktus kalbėti... Šie du dalykai puikiai tarpusavyje dera, ir proto pergalė prieš instinktus čia ne prie ko. Aš pati 6 metus studijavau užsienyje, turiu mokslų daktaro laipsnį, puikiai apmokamą, įdomu darbą bei... savo patį didžiausią pasiekimą gyvenime - beveik šešerių dukrytę bei didele svajonę apie dar viena mažylį, kuris pas mus nelabai skuba...
Mano aplinkoje pilna išsilavinusių, inteligentiškų, gyvenime daug pasiekusių moteriškių, puikiai suderinančių darbą ir vaikus (kai kurios sugebėjo ir disertaciją su keturiais - penkiais vaikais apsiginti, bei vadovaujantį darbą dirbti...) Tiesiog jūs ne taip suprantate savo jausmus. Jus TIESIOG nenorite vaikų ir bandote rasti tam paaiškinimą, pasiteisindama, kad čia tos, kurios vaikus myli, yra kažkokios nepilnavertės, o su jumis - nenorinčia vaikų- viskas gerai. Iš tikro, tiek tos kurios nori vaiku, tiek tos kurios nenori - vienodos, pilnavertės moterys, pasirinkusios SAVO gyvenimo kelią. Jei norite rasti bendraminčių - sukurkite temą ir ten diskutuokite. Šita tema apie didziausią SVAJONĘ - kuo greičiau supuoti mažyli...