Įkraunama...
Įkraunama...

Teorija kaip pastoti ir klausimai kodėl nepastojam

QUOTE({Boruzele} @ 2011 07 27, 12:33)
Va klabejaus su viena drauge, tai jin sake kad reik po visko pasikist pagalve po sikna, ir gulet 20min aukstyn kojom smile.gif Jin ilgai negalejo pastot, gal metus bande ir tada sake pabande dar ir tokiu metodu, sake padejo smile.gif

O gal tik sutapimas? blush2.gif O kokiu dar yra nuomoniu siuo klausimu? mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikutės 4u.gif Jungiuosi ir aš prie jūsų bigsmile.gif
Planuojam rimtai nuo balandžio, o su pertraukom nuo praeitų Joninių bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(ignek @ 2011 07 27, 15:53)
O gal tik sutapimas?  blush2.gif  O kokiu dar yra nuomoniu siuo klausimu? mirksiukas.gif

Manau, kad tai laiko ir organizmo pasiruošimo klausimas...
Jei jau užkibs kaip sakant-tai užkibs sėkmingai ir tvirtai bigsmile.gif
O jei dar ne laikas - tai nepadės niekas: nei pakėlimai, nei pozos, nei arbatos, nei vitaminai, nei mėnulis lotuliukas.gif
Atsakyti
Nekenčiu vaikų! Kaip pasakė vienas filosofas, tik kvailas žmogus gali norėti to, kas suteikia jam skausmo. Tik kvaila moteris gali norėti gimdyti žinodama, kiek kančių jai tai suteiks, kiek nervų kainuos bemiegės naktys, nuolatinis zirzimas, nuolatinis sukimasis tarp puodų, kaip bus šlykštu žiūrėti į save sudribusią, išsipūtusią, ištešlėjusią veidrodyje...
Atsakyti
QUOTE(Bestgirl @ 2011 08 04, 17:38)
Nekenčiu vaikų! Kaip pasakė vienas filosofas, tik kvailas žmogus gali norėti to, kas suteikia jam skausmo. Tik kvaila moteris gali norėti gimdyti žinodama, kiek kančių jai tai suteiks, kiek nervų kainuos bemiegės naktys, nuolatinis zirzimas, nuolatinis sukimasis tarp puodų, kaip bus šlykštu žiūrėti į save sudribusią, išsipūtusią, ištešlėjusią veidrodyje...

ne i ta tema uzsukote blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bestgirl @ 2011 08 04, 16:38)

Labas, naujoke berods 4u.gif
Kodėl tu taip galvoji? ar tave paskatino kažkas tokioms mintims?
Beje, kiek tau metų? Gal tu labai jauna ir todėl tokios mintys?
Jei nesunku, parašyk daugiau apie savo filosofijos pagrindimą... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(muji @ 2011 08 04, 17:39)
ne i ta tema uzsukote  blush2.gif

Kaip tik i ta, net labai i ta smile.gif cia paskutinis siaudas busimu storukiu pamastymui apie tai kas ju laukia. Rimtai pagalvokit pries zengdamos kvaila zingsni smile.gif Laikyti kojas iskelus smile.gif) kokia nesamone....
Atsakyti
Kiekvieno teise rinktis. Jei jus nenorite vaiku, tai nebutina agituoti kitas ar bandyti ta nora atmusti. cia renkasi BUTENT tos , kurios ju nori, ir butu labai laimingos, galedamos ju tureti 4u.gif

O jums linkiu nepastoti "netycia". 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinkusyte @ 2011 08 04, 20:50)
Labas, naujoke berods  4u.gif
Kodėl tu taip galvoji? ar tave paskatino kažkas tokioms mintims?
Beje, kiek tau metų? Gal tu labai jauna ir todėl tokios mintys?
Jei nesunku, parašyk daugiau apie savo filosofijos pagrindimą... tongue.gif

Visu teise rinktis kaip gyventi.
Pinkusyte, amzius cia niekuo detas. Noreciau buti jaunesne, nes tada dar taip negalvojau. Tik begant metams ir kaupiant patirti pamatai kitu spalvu. Prie tokio mastymo prisideda ir tokios charakterio savybes, kaip pedantiskumas, egoizmas. Gaila man ir savo laiko, ir pinigu, ir figuros, o labiausiai nepriklausomybes, taip pat nemegstu suktis virtuveje. Nenoreciau viso to prarasti.
Aukstas IQ priesinasi instinktams, kas kitiems atrodo nusizengimas gamtos desniams.
Paziurekite veiklios moterys, kuriu mastymas auksciau virs instinktu, matancios kitokius gyvenimo tikslus nei vaiku gimdymas, kiek is ju turi seimas ir vaiku?
Man tiesiog gaila savo laiko, kam man 2 ar 3 metus isbraukti is savo gyvenimo, gaisti laika prie pampersu ir koseliu virimo, kai tiek daug galima nuveikti. Kiekvienas savaip iprasmina save gyvenime, vieni nori pratesti save vaikuose, kiti savo darbuose.
Nu neturiu as to noro tureti vaiku, ka man dabar daryti, kur man ji nusipirkti ar gauti?
Atsakyti
QUOTE(Bestgirl @ 2011 08 05, 12:37)
Pinkusyte, amzius cia niekuo detas. Noreciau buti jaunesne, nes tada dar taip negalvojau. Tik begant metams ir kaupiant patirti pamatai kitu spalvu. Prie tokio mastymo prisideda ir tokios charakterio savybes, kaip pedantiskumas, egoizmas. Gaila man ir savo laiko, ir pinigu, ir figuros, o labiausiai nepriklausomybes, taip pat nemegstu suktis virtuveje.  Nenoreciau viso to prarasti.
Aukstas IQ priesinasi instinktams, kas kitiems atrodo nusizengimas gamtos desniams.
Paziurekite veiklios moterys, kuriu mastymas auksciau virs instinktu, matancios kitokius gyvenimo tikslus nei vaiku gimdymas, kiek is ju turi seimas ir vaiku?
Man tiesiog gaila savo laiko, kam man 2 ar 3 metus isbraukti is savo gyvenimo, gaisti laika prie pampersu ir koseliu virimo, kai tiek daug galima nuveikti. Kiekvienas savaip iprasmina save gyvenime, vieni nori pratesti save vaikuose, kiti savo darbuose.
Nu neturiu as to noro tureti vaiku, ka man dabar daryti, kur man ji nusipirkti ar gauti?

Ne toje temoje rasote! Cia ne filosofijos ir pamastymu skyrelis - „Tureti ar netureti vaiku“, cia yra jusu nuomone, kuri niekam neidomi, jeigu neperskaitet temos, tai cia renkasi tos, kurios atvirksciai nei jus, planuoja ir LABAI nori tureti vaikeli. Perskaitykit pavadinima ir neterskite temos!
Atsakyti
QUOTE(Bestgirl @ 2011 08 04, 17:38)

Gal jau nebespank ka doh.gif doh.gif doh.gif

As per nestuma priaugau 25 kg, o dabar sveriu 5 kg maziau nei pries nestuma, atrodau stulbinaciai thumbup.gif
o apie tai ka pasakiai apie vaikus...as geriau susilaikysiu!!! Nes kiekvienas turi savo supratima, norus ir tikslus gyvenime....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basari'a: 05 rugpjūčio 2011 - 13:13
QUOTE(Svajone_25 @ 2011 08 05, 13:01)
Ne toje temoje rasote! Cia ne filosofijos ir pamastymu skyrelis - „Tureti ar netureti vaiku“, cia yra jusu nuomone, kuri niekam neidomi, jeigu neperskaitet temos, tai cia renkasi tos, kurios atvirksciai nei jus, planuoja ir LABAI nori tureti vaikeli. Perskaitykit pavadinima ir neterskite temos!

Ai nieko jus svajones nesuprantat, skaitot pavirsutiniskai ir nematot, kas gali buti tarp eiluciu. Iskarto ne cia pataikei, perskaityk pavadinima bla bla bla... Gal ir neidomi niekam mano nuomone, bet man idomi jusu nuomone. Zinau, kad cia renkasi tos, kurios planuoja ir LABAI nori tureti vaikeli. Sau pritaikyciau siek tiek kitaip - planuoja, bet NELABAI nori tureti.
Tai butu neblogai isgirsti patarimu is tu norinciuju, kaip suzadinti ta nora?
Istorija tokia, kad vyras nori tureti vaiku, o mane net pykina nuo tos minties, aisku jis to nezino. Tai va dabar kaip ir planuojam... Bet kaip pastoti, kai nenori? Jauciuosi isprausta i kampa ir kuo toliau tuo labiau kaupiasi viduje neigiamos emocijos. Jauciu ne tik vyro spaudima, bet ir mociuciu, draugiu, kurios jau visos apsivaikavusios, bendradarbiu, galu gale is viuomenes. Vat, kad ir jus matot kaip audringai sureagavot, kai perskaitet tokius zodzius kaip "nekenciu vaiku". Apie tai nera su kuo pasikalbeti, nes is karto neigiamai sureguoja, kaip i kazka nenormalaus.
Tai gi laukiu patarimu. Buciau LABAI laiminga, kad atsirastu manyje tas didelis noras.
Atsakyti
QUOTE(Bestgirl @ 2011 08 05, 12:37)
Pinkusyte, amzius cia niekuo detas. Noreciau buti jaunesne, nes tada dar taip negalvojau. Tik begant metams ir kaupiant patirti pamatai kitu spalvu. Prie tokio mastymo prisideda ir tokios charakterio savybes, kaip pedantiskumas, egoizmas. Gaila man ir savo laiko, ir pinigu, ir figuros, o labiausiai nepriklausomybes, taip pat nemegstu suktis virtuveje.  Nenoreciau viso to prarasti.

Na tikrai ne i tą temą papuolėte... Reikia gerbti kiekvieno nuomonę, tik nereikia jos visiems kišti, bandant kitaip galvojančius pažeminti. Nereiki apie IQ ir instinktus kalbėti... Šie du dalykai puikiai tarpusavyje dera, ir proto pergalė prieš instinktus čia ne prie ko. Aš pati 6 metus studijavau užsienyje, turiu mokslų daktaro laipsnį, puikiai apmokamą, įdomu darbą bei... savo patį didžiausią pasiekimą gyvenime - beveik šešerių dukrytę bei didele svajonę apie dar viena mažylį, kuris pas mus nelabai skuba...
Mano aplinkoje pilna išsilavinusių, inteligentiškų, gyvenime daug pasiekusių moteriškių, puikiai suderinančių darbą ir vaikus (kai kurios sugebėjo ir disertaciją su keturiais - penkiais vaikais apsiginti, bei vadovaujantį darbą dirbti...) Tiesiog jūs ne taip suprantate savo jausmus. Jus TIESIOG nenorite vaikų ir bandote rasti tam paaiškinimą, pasiteisindama, kad čia tos, kurios vaikus myli, yra kažkokios nepilnavertės, o su jumis - nenorinčia vaikų- viskas gerai. Iš tikro, tiek tos kurios nori vaiku, tiek tos kurios nenori - vienodos, pilnavertės moterys, pasirinkusios SAVO gyvenimo kelią. Jei norite rasti bendraminčių - sukurkite temą ir ten diskutuokite. Šita tema apie didziausią SVAJONĘ - kuo greičiau supuoti mažyli...
Atsakyti