Įkraunama...
Įkraunama...

Teorija kaip pastoti ir klausimai kodėl nepastojam

QUOTE(tercija @ 2011 06 14, 10:00)
Sveika, nežinau ar pameni mane, bet aš sukūriau šitą temą, ilgai nebuvau užsukus pažiūrėti kaip jums sekasi ir dabar žiūriu - kad tu laukiesie. negaliu apsakyti džiaugsmo, kad jums pagaliau pavyko thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Sakyk ar dar daug kas pastojo?

aciu 4u.gif pavyko mums. Nors ta cikla visai nesistengem -tiesiog atsipalaidavom ir pavyko. Dar tyliai dziaugiames, nors jau tuoj i antraji trimestra izengsim. Vaikis auga sparciai ir normaliai, tyrimai kol kas geri. Per kaledas jau noreciau laikyti ant ranku wub.gif
cia irgi retokai lankausi. Ar padaugejo nestuke.gif atsiliepkit ?
Atsakyti
Sveikos,Noriu prisijungti prie planuojančių smile.gif gal kartu bus lengviau laukti,skaitau čia vis skaitau,ieškau sau naudingos informacijos ir sumasčiau kad reik prisijungti prie pokalbių.jau keletą mėnesių kaip laukiam bet kaip nėra taip nėra,paskutinį mėnesį net mėnesinės susibalamutijo viena savaite ansčiau prasidėjo,nesuprantu dėl ko,ir dariausi ovuliacijos testus ir rodė kad tinkamas laikas bet ...nieko nėra.
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif

Noreciau ir as prisijungti prie tu, kurios stengiates ir bandot visaip kaip smile.gif Bandau ir as smile.gif

Mes su vyru irgi jau nepilnus metelius bandom, bet nesigauna... nors tiesa pasakius niekad lb rimtai nebuvom uzsieme tuo reikalu, bet jau maniau pakankamai daug darom nesisaugant jokiom piremonem ir kad na gi kas tas ter uzkibt.... nu bet kad nekimba nors tu ka smile.gif

Tikiuos kaip nors jau greitu metu atsiras stebukliukas smile.gif

Kuriom pavyko atskleiskit kaip? smile.gif ka specifiskai daret?
Atsakyti
Sveikutes,
na ka gi, as irgi jungiuosi prie besitikinciu pastoti biggrin.gif Bandom dar tik pirma menesi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(patrol @ 2011 05 25, 07:58)
Ginekologe sake, kad cista nera blogos prigimties, t.y. vandeninga ar kazkas pan...

nesijaudink del tos cistos, jei ji vandeninga ir tu esi pastojusi, ji tiesiog isnyks, man taip buvo mirksiukas.gif

ir mergickos, tik negerkite jokiu vitaminu, nebent folio rugsti, daugiau nieko, juk aplinkui tiek daug vitaminu siuo metu laiku 4u.gif
Atsakyti
As is tikr visai nieko papildomo nedarau, jokiu vitaminu, nieko.... ta prasme pasiruosimui kazkokia... (nevartoju alkoholio ir nerukai ir taip tai..) o net ir folio negeriu... reiktu???
Atsakyti
QUOTE({Boruzele} @ 2011 07 19, 17:17)
o net ir folio negeriu... reiktu???

taip. Folio reiketu, tai mazina apsigimimu rizika
Atsakyti
4u.gif Sveikutes,noriu prisijungti i jusu buri tikiuosi,kad priimsit.Lygiai pries metus buvau pastojus ir 8sav nustojo vystitis,tai man viska pasalino su vaistais,nadabar jau koks pusmetis bandom ir nieks neuzkimba.Puse metu geriau folio rugsti ir dabar buvau pas gydytoja sako viskas gerai su tavim,sako dar palauk pusmeti ir jeigu nepastosi,tada pradesim darytis tyrimus.
Atsakyti
QUOTE({Boruzele} @ 2011 07 19, 16:17)
As is tikr visai nieko papildomo nedarau, jokiu vitaminu, nieko.... ta prasme pasiruosimui kazkokia... (nevartoju alkoholio ir nerukai ir taip tai..) o net ir folio negeriu... reiktu???

butu gerai folio pagerti. Tikrai nepakenks. sekmes
Atsakyti
straipniukas

cia nemazai atsakymu i rupimus klausimus
Atsakyti
ok, reiks ir foli pagert... reik uzsiimt siuo reikalu rimtai ax.gif

Mergaites visom sekmes linkiu siuo klausimu.. tikiuosi mes cia visos greit patapsim nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip suprantu, dauguma planuojanciu po "to" pagulit ir nenusivalot/nesiprausiat? Ar po to nepasigaunat pienliges ar dar ko? Ar padideja sansai tapti nestuke.gif ? mirksiukas.gif
Atsakyti
Va klabejaus su viena drauge, tai jin sake kad reik po visko pasikist pagalve po sikna, ir gulet 20min aukstyn kojom smile.gif Jin ilgai negalejo pastot, gal metus bande ir tada sake pabande dar ir tokiu metodu, sake padejo smile.gif
Atsakyti