Įkraunama...
Įkraunama...

Vonelės, vystymo lentos ir stalai

QUOTE(Indrul @ 2009 01 05, 23:22)
Mums vystymo lenta nepakeiciamas dalykas - tikrai labai patogu leliukus vystyti ir rengti, taip pat  po maudyniu thumbup.gif
O vonele pirkome su is karto islieta gulima dalimi, labai patogu, nereikia mazylio laikyti - galima ir vienam issimaudyti mirksiukas.gif

Na, vystimo lenta thumbup.gif Bet va vonele naudojom iki tol kol prades sedeti, o paskui maudeme normalioje vonioje su maudyniu ziedu.

Atsakyti
Mes vis dar neapsisprendžiam dėl vystymo lentos.
Galvoju ar nebus nereikalingas daiktas namie? Jau ir taip visko pilna g.gif
Atsakyti
QUOTE(austekx @ 2009 01 16, 17:35)
Mes vis dar neapsisprendžiam dėl vystymo lentos.
Galvoju ar nebus nereikalingas daiktas namie? Jau ir taip visko pilna g.gif

asmeniskai vienas is naudingiausiu daiktu. thumbup.gif
pirkau ne pacia didziausia ir esu pasidejusi ant vonios - dar vis naudojame mirksiukas.gif
Atsakyti
Su pirma dukryte neturėjau vystymo stalo, tai ir gaudavos kur papuola pervystau, dabar laukiuosi antro ir tikrai manau kad reikia įsigyti vystymo stalą su stalčiais ir pan. Kad vienoj vietoj viskas būtų, bet niekur nerandu pirkti g.gif Arba kainos nenormalios arba visai jau paprastos doh.gif
Atsakyti
Mano vystymo lenta buvo dar nuo sunaus "palikimas", tokia ant koju, kur atsilenkia virsus, o po ja vonele leliukui maudyti, apacioj dar tokia cerata, kur laikydavau reikalingiausius rubelius... Neisivaizduoju, kaip butu - jei jos buciau neturejus. Naudojau beveik iki 3 metu, kadangi mazoji ilgai su pampersais buvo. Visi masaziukai, higieniniai sutvarkymai vyko tik ant sios lentos, kadangi vaikas guli gana aukstai, tai nepavargsta pati mamyte (nereikia nei atsitupti, nei per daug susilenkti - viso labo per diena tikrai nemazai laiko reikia praleisti vystant, masazuojant, po maudyniu ir t.t.) Jei tik yra vietos vonioje - tai - nepakeiciamas palengvinimas mamai! Aisku, jokiais budais negalima palikti vieno vaikucio ant jos (nors ji turejo ir saugos dirzus)! Sekmes mamytes! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bul-bul @ 2009 01 17, 19:33)
Mano vystymo lenta buvo dar nuo sunaus "palikimas", tokia ant koju, kur atsilenkia virsus, o po ja vonele leliukui maudyti, apacioj dar tokia cerata, kur laikydavau reikalingiausius rubelius... Neisivaizduoju, kaip butu - jei jos buciau neturejus. Naudojau beveik iki 3 metu, kadangi mazoji ilgai su pampersais buvo. Visi masaziukai, higieniniai sutvarkymai vyko tik ant sios lentos, kadangi vaikas guli gana aukstai, tai nepavargsta pati mamyte (nereikia nei atsitupti, nei per daug susilenkti - viso labo per diena tikrai nemazai laiko reikia praleisti vystant, masazuojant, po maudyniu ir t.t.) Jei tik yra vietos vonioje - tai - nepakeiciamas palengvinimas mamai! Aisku, jokiais budais negalima palikti vieno vaikucio ant jos (nors ji turejo ir saugos dirzus)!  Sekmes mamytes! mirksiukas.gif

Gal foto turi? Nes žiūrėjau internete, tai labai didelė variantų įvairovė blink.gif O ji stabili?
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2009 01 19, 16:51)
Gal foto turi? Nes žiūrėjau internete, tai labai didelė variantų įvairovė  blink.gif  O ji stabili?

Mano jau gerokai padeveta buvo, bet tas ceratas galima pakeisti, o ir ta virsutine lenta pakeiciama - patys keitem 2 kartus. Tikrai stabili ir labai patogi mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
bul-bul o iki kiek laiko naudojot? Kažkuri mama rašė, kad tik iki pusės metų jos tinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2009 01 21, 12:25)
bul-bul o iki kiek laiko naudojot? Kažkuri mama rašė, kad tik iki pusės metų jos tinka  g.gif

Kaip minejau, buvo naudojama istisai, beveik iki 3-ju metu, kadangi maniske vis dar nedare ant puoduko (tik zinoma, negalima palikti vaiko be prieziuros, nes jis guli gana aukstai, bet uztai paciai patogu atlikineti visokias higienas...)
Atsakyti
O mes taip ir nenusipirkom vystymo lentos ax.gif ir dabar kai pagalvoju tai ne labai mums jos ir truksta thumbup.gif
Atsakyti
mano manymu lenta pranašesnė už stalą, nes ją galima bet kur pasidėti, o stalo nelabai patampysi ax.gif
Atsakyti
tiesa pasakius tai staliukui riekia nemazai gi vietos turet, o lenta, visad gali bet kur pasideti:
ant lovos- pervystai, gydytoja apziuri, masazuojiesi, manksta darai;
vonioj- pasidedavom ant skalbiniu dezes ir ramiausiai pries ir po vonios guledavo kol susitvarkydavom;
zaidimams-pasidedavau po zaidimu kilimeliu ir kadangi jos krastai paaukstinti tai visad buvau rami kad mazyle nenusiridens;

taigi man buvo super!
Atsakyti