Įkraunama...
Įkraunama...

Vonelės, vystymo lentos ir stalai

Pirmai dukrelei neturėjau vystymo lentos. Tai oi kaip nugarėlei būdavo sunku susilenkus ant lovos vaikelį aptvarkyt. Antrai pirkau ir vystymo lentą, ir vonelę su stovu. Tai negaliu atsidžiaugt, pagalba nugarai labai didelė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Almutė+ @ 2009 01 27, 17:34)
Pirmai dukrelei neturėjau vystymo lentos. Tai oi kaip nugarėlei būdavo sunku susilenkus ant lovos vaikelį aptvarkyt. Antrai pirkau ir vystymo lentą, ir vonelę su stovu. Tai negaliu atsidžiaugt, pagalba nugarai labai didelė  thumbup.gif

Aš ir taip galvoju, tik neišsirenku dabar antram leliukui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Astulka* @ 2009 01 09, 15:45)
Na, vystimo lenta thumbup.gif  Bet va vonele naudojom iki tol kol prades sedeti, o paskui maudeme normalioje vonioje su maudyniu ziedu.

kas cia per ziedas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ija27 @ 2009 01 30, 21:20)
kas cia per ziedas?  g.gif

http://ecx.images-am...tL._SL500_AA280
va tokie jie 4u.gif
Atsakyti
mes naudojom vystymo lenta, pirmiems menesiams liux buvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ija27 @ 2009 01 31, 15:32)
kazkodel pas mane neatidaro  g.gif

http://www.amazon.co...ref=pd_sxp_f_pt
gal dabar rodys 4u.gif
Atsakyti
Mes pirmagimei turėjom pasiskolinę tokią vonelę kartu su vystymo lenta ir viskas montuojasi ant suaugusiųjų vonios. buvo super daiktas thumbup.gif va, dabar ir antrajam tokios norėtumėm; tik bėda viena: kur tokią nupirkti? gal kas matėt?
Atsakyti
QUOTE(Ija27 @ 2009 02 01, 13:40)
aciu  4u.gif
na tokio daikto iki siol nebuvau maciusi  ax.gif

Labai patogu maudytis mažučiams, kai jau jie sėdi, nereikia susilenkus jų laikyti rolleyes.gif
Atsakyti
mes tai esam nupirke didesne vonele, tai iki siol naudojam, nors kartais tik po dusu apiprausiu ax.gif o vystymo lenta labai praverte iki kokiu 6 menesiu, veliau lelius keliasi nelabai ir nori ant jos gulti, bet iki tol tai daiktas buvo super thumbup.gif as ant komodos vystymo lenta laikydavau, patogu buvo ir perrengti ir papmersus pakeisti ir visas proceduras po maudyniu atlikti smile.gif
Atsakyti
Musu ziedas buvo toks:
user posted image

Kai jau vaikas sedi - visai neblogas daikciukas, galima ramiai sedeti ir ziureti, kaip vaikas zaidzia vandeny, nereikia pastoviai vaikucio laikyti, o ir veiklos jame nemazai - dar prilimpa prie dugno, tai labai stabilus ir gana saugus. Kas netingi prileisti daugiau vandens i didele vonia - tai geras daiktas, bet mazoj vonelej maudymas greitesnis, nes daug maziau reikia laukti, kol pribegs vanduo...
Atsakyti
aš apsiėjau be vystymo lentos,kad nugara nepavargtų atsiklaupdavau ant grindų.o voneles abu turėjo didesnes.tik jaunėliui pirkom su kamščiu.patogu vandenį išleisti.nors abu,kai naujagimiai buvo,'ant greičio' išmaudydavau ir kriauklėje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dziugga @ 2009 02 04, 23:16)
aš apsiėjau be vystymo lentos,kad nugara nepavargtų atsiklaupdavau ant grindų.o voneles abu turėjo didesnes.tik jaunėliui pirkom su kamščiu.patogu vandenį išleisti.nors abu,kai naujagimiai buvo,'ant greičio' išmaudydavau ir kriauklėje  mirksiukas.gif

Kriauklėje maudyti va kokį linksmą variantą radau
http://www.amazon.co...t...039&sr=1-51
Atsakyti