ot bairi papasakosiu
as nemazai musu alieju naudoju virtuveje, ir tarp mano megstamiausiu - makadamiju, toks riesutu kvapo, paslakstau salotas daznai juom
pries kelias dienas kepiau mesa, ir pries pabaiga isemiau ja is orkaites,islanksciau folija ir paliejau trupuciu makadamiju aliejaus (kaip tik 100 ml buteliuka parsinesiau ta vakara namo), ir ikisau dar truputi pasiskrudinti neuzdengta. nulaiziau laseli nuo buteliuko kakliuko ir... supratau kad ten buvo ne makadamiju aliejus

kartu su makadamiju ta vakara parsinesiau ir alieju misini "Nuo celiulito". abu 100 ml buteliukai is rankines nutupe ant virtuves stalo ir as prietemoje visai apie ta "celiulita" uzmirsusi, sliukstelejau jo ant mesos
na ka, istraukiau mesa, pasausinau kiek servetele, paliejau makadamijom, bet virtuveje po keliu min pasklides nuostabus kvapas net MB ten priviliojo su komplimentais "labai geras marinatas si karta gavosi, skaniai kvepia" mesa buvo super! sakau gal tikrai ta "celiulita" virtuveje prie prieskoniu palikti?!