Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 7 tema

QUOTE(kregzde @ 2011 06 21, 19:41)
Reiks kada pabandyti nerolio eliksyrą, dabar tai kremuką turiu neseniai įsigijusi, bet ne iš KN. Nu tai dabar pagalvojau, gal tikrai tamanai man odą pabėrė  g.gif 

Man grynas tamanu aliejus issausino oda per kelias dienas, nesvarbu, kad prisipirksdavau hidroliatu pries ji. Dabar naudoju alieju misini, kur tik 1/5 yra tamanu al. Viskas labai gerai, nei sausina, nei beria.
Atsakyti
QUOTE(linuke @ 2011 06 21, 21:29)
Man grynas tamanu aliejus issausino oda per kelias dienas, nesvarbu, kad prisipirksdavau hidroliatu pries ji. Dabar naudoju alieju misini, kur tik 1/5 yra tamanu al. Viskas labai gerai, nei sausina, nei beria.

tamanus geriau ir naudoti misiniuose, apie 1/5-1/3.
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 06 21, 18:49)
Gal ir nuo tamanų toks poveikis, bet žinot, sudėtinga išsiaiškinti tikrąją priežastį. Gali būti ir stresas, ir iš maisto kas nors, ir dar daugiau dalykų.

O kokia Jūsų oda? Mano tai linkusi į riebumą, gal todėl jokio tempimo nejaučiu nei nuo hidroliato, nei nuo eliksyro. Bet KN minėjo, kad sausesnę odą gali ir patempti.

Kad gyvenimo sąlygos nepasiekeitė, maistas tas pats, nervai tie patys lotuliukas.gif

Mano irgi linkusi į riebumą, bet gal labiau mišri g.gif Tas tempimas vos juntamas.

QUOTE(linuke @ 2011 06 21, 21:29)

Aš naudojau KN kremą su tamanais, per pamokėlę pasigaminau, bet pabaigiau dabar ir man jis vasarai kiek per sunkus, taukmedis ten buvo + tamanai + dar aliejų bent kelios rūšys, hidroliatai. Žiemai manau pats tas tas kremukas būtų. Paskaičiau, kad galima ir vienais tamanais tepti, tai ir pabandžiau g.gif Na dabar padėjau jį į šalį, pastebėsiu ar kas keisis.
Atsakyti
QUOTE(HellsBells @ 2011 06 21, 15:38)
kol nera nimbamedzio- ner ir Gyduolio...

Supratau, lauksim smile.gif O su Šiauliais nedraugaujate? Iš puslapio suprantu, kad Panevėžys man arčiausiai ax.gif
Atsakyti
norejau paklausti patarimo, gal koks aliejus tinka gerti i vidu ir reguliuoja zarnyno veikla
na ne viduriu uzkietejima, bet apskritai virskinima ax.gif
stengiuosi tinkamai maitintis, taciau bet kokie nukrypimai, saldumynai ypac, labai atsiliepia mano veide
ziauriai beria uzvalgius saldziau, riebiau, t.y. netinkamai 4u.gif
o man jau 30 blush2.gif o veidas kaip paaugles buna
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sūpynės: 22 birželio 2011 - 21:29
QUOTE(Sūpynės @ 2011 06 22, 22:28)
norejau paklausti patarimo, gal koks aliejus tinka gerti i vidu ir reguliuoja zarnyno veikla
na ne viduriu uzkietejima, bet apskritai virskinima ax.gif
stengiuosi tinkamai maitintis, taciau bet kokie nukrypimai, saldumynai ypac, labai atsiliepia mano veide
ziauriai beria uzvalgius saldziau, riebiau, t.y. netinkamai 4u.gif
o man jau 30 blush2.gif o veidas kaip paaugles buna

mano lygiai tokia pati situacija plius dar velniai zino kas. Kiek zinau agurkliu ir nakvisu aliejai geriami i vidu sureguliuoja hormonu veikla bei pagerina odos, plauku, nagu bukle. Tik ju gerti nestukems ir maitinancioms negalima. Pati asmeniskai dar neisbandziau. ax.gif ax.gif vis zadu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Anafora @ 2011 06 22, 22:20)
Supratau, lauksim smile.gif O su Šiauliais nedraugaujate? Iš puslapio suprantu, kad Panevėžys man arčiausiai  ax.gif

Šiauliuose, deja, nėra kas prekiauja...
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 06 19, 14:56)
Mes kalbėjom, kad poras kemša ne emulsija, o vanilės eliksyras

O man jis nekemsa poru blink.gif tepu po maliku hidrolato ax.gif
Atsakyti
gal jau nimbamedis ne uz kalnu bus lt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 06 27, 18:36)
O man jis nekemsa poru  blink.gif tepu po maliku hidrolato  ax.gif

man vaniles eliksyras irgi nekimso poru.. ir tai yra vienas is man labiausiai patikusiu alieju wub.gif tiek kvapu, tiek poveikiu.. po to buvau isigijusi roziu eliksyra, bet ne taip patiko..

is KN alieju tai mano favoritai yra - vaniles fitolis (oda tapdavo kaip persikas rolleyes.gif ir sulygindavo odos spalva.. o apie kvapa tai jau nereikia ir pasakot.. fantastiskas), sezamu aliejus (geriausiai drekina mano oda (taip taip drekina biggrin.gif nieko nepainioju)), campaku pomada (sviesina oda, sulygina spalva, kvepia wub.gif ), monoi (patiko mano plaukams ir kuno odai), tamanai (naudoju vakarais gryna alieju, tai oda is ryto labai labai grazi buna.. igauna sveiko rausvumo bei veido spalva lygesne; taip pat dar krema esu pasidariusi su tamanais kuri naudoju rytais) , saltalankiai (cia tai vitaminai ne tik odai, bet ir man biggrin.gif dedu ir i kremus, ir 'valgau'), indiskas kokosas (kvapas wub.gif wub.gif ir plaukams poveikis labai patinka), avokadu aliejus (plaukams nr.1).. zodziu, cia man labiausiai patike..
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 06 27, 20:23)
gal jau nimbamedis ne uz kalnu bus lt? g.gif

Juk aiškiai pasakė - po 5-6 savaičių. Pagal paskaičiavimus tai turėtų būti ne anksčiau kaip liepos viduryje.

QUOTE(Palomina @ 2011 06 27, 21:50)
saltalankiai (cia tai vitaminai ne tik odai, bet ir man  biggrin.gif  dedu ir i kremus, ir 'valgau')

O esi turėjusi šaltalankius ne iš KN? Nes juos apžiūrėjau - nuostabūs thumbup.gif Bet gal pigiau kur yra, pvz AZ ar AN neprastesnių, nors jau pati abejoju tuo ką paklausiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 06 27, 20:15)
Juk aiškiai pasakė - po 5-6 savaičių. Pagal paskaičiavimus tai turėtų būti ne anksčiau kaip liepos  viduryje.

ramiau tiktai, taves konkreciai niekas neklause, tai jautrintis cia man nereikia su tokiais atsakymais.
Atsakyti