QUOTE(linuke @ 2011 03 23, 14:13)
Dalinuos patirtimi.
1.5 menesio panaudojau Roziu hidrolata+Roziu eliksyra veidui - poros T-zonoj labai uzsikimso ir uzjuodavo, pradejo puliuoti
Dabar atrodau kaip 16-mete su aknes apniktu veidu
Vel tepu veida "blogietisku" kremu 1 savaite ir matau, kad oda po truputi gyja, nauju spuogu nebekyla.
Kol kas roziu eliksyra naudoju tik kunui po duso, nes dievinu jo aromata - kuno odai nieko blogo, kaip tik labai gerai
Nzn, suabejojau naturaliu priemoniu galiom... Gal apsiribosiu tik kuno tepliojimu, veida toliau tepsiu senais gerais parduotuviniais kremais.
1.5 menesio panaudojau Roziu hidrolata+Roziu eliksyra veidui - poros T-zonoj labai uzsikimso ir uzjuodavo, pradejo puliuoti

Kol kas roziu eliksyra naudoju tik kunui po duso, nes dievinu jo aromata - kuno odai nieko blogo, kaip tik labai gerai

Nzn, suabejojau naturaliu priemoniu galiom... Gal apsiribosiu tik kuno tepliojimu, veida toliau tepsiu senais gerais parduotuviniais kremais.
O aš tai suabejojau, ar verta nurašyti VISAS natūralias priemones vien todėl, kad Jums asmeniškai kažkas netiko. Na, man pasisekė, kad sau nerolio eliksyrą ir hidroliatą atradau iškart (matyt, organizmas pats žino, ko reikia, nes be galo tas kvapas man patinka

Ir dar klausimas, ar nuo rožių Jums čia taip pasidarė, nes jei būtų nuo rožių, tai ir kūnas netoleruotų naudojimo po dušo...
Papildyta:
QUOTE(linuke @ 2011 03 23, 20:32)
Nagi nagi, prasom placiau pakomentuoti. Kas gi ten puliuoja viduje ir kodel tai taip juokinga?
Man regis, čia turėjo omenyje sintetines medžiagas, kurios kaupiasi organizme naudojant sintetinę kosmetiką. Tai pūliuoja = galimai kenkia iš vidaus.