QUOTE(Galadrielė @ 2011 04 17, 13:36)
Merginos, noriu komentarų apie KN emulsiją nuo spuogų.
tai kad yra dar pažangesnis produktas, tiksliau, aliejų mišinys, bet nežinau, ar jį įmanoma šiuo metu susipilstyti

Vadinasi Gyduolis. Jis su nimbamedžio aliejumi. Užbėgsiu už akių - ne, tas nimbamedis nesmirda, uosčiau praeitą kartą gautos partijos ir jį vieną. Gyduolis labai efektyviai gydo, net lygina randus

Savom akim mačiau vieną tokią žavingą moterį, kuriai neaiškų odos darinį ant veido Gyduolis panaikino
bėda, kad KN neturi nimbamedžio aliejaus ir jau kuris laikas jo negauna iš tiekėjų... Na bet gaus vistiek kažkada

Galadriele, tikriausiai supranti, kad tavo hormonų aliejų mišinys nesubalansuos? Tik nesausink tokios odos, apsieik švelniai, stenkis raminti, nestresuoti, nes stresas dar labiau muš iš vėžių jautrų hormonų balansą.
pas mane ekstra atvejams yra: Gyduolis, ramunėlių CO2. Kai jauti, kad kažkas pučiasi, kalasi, galima pastaruoju ne tik taškuoti, bet ir veidą išsitepti. Bent aš išsitepu drėgną vaidą, tarp delnų paskirsčiusi lašelį ramunėlių CO2- ir kvapas malonus, raminantis, ir švelniai pasausina problematiškas vietas, odos nesutraukdamas

dar tarp gerų variantų yra sparnuotųjų uosrūčių EA. Jau šito stiprumas tai...

Ypač vietoms, kur grasinasi negyti, pūliuoti, virsti į uždegimą

Labai efektyvus. Kvapas uosrūčių stiprus, bet kai aštrumas nusikvepia, toks visai gėliškas palieka....
turėjau ir aš pati tą emulsiją nuo spuogų, bet kažkaip kitos priemonės didesnį įspūdį paliko. Plius, kad nėra taip: radai stebuklą ir tepi, nes tas stebuklas greitai rutina virsta. Aš kaitalioju paminėtas priemones, stengiuosi pajausti, ko tuo metu labiausiai odai reikia - man gerai tinka