QUOTE(HellsBells @ 2011 06 14, 12:04)
Merginos, jei kas nori siandien pasigaminti svieziu kremu, tai 18 val pas mus kosmetikos pamokeleje atsirado laisvu vietu Seimyniskiu g. Kosmetikos ceche 

mmm, gaila tik dabar paamciau

merginos o roziu eliksyras tinkamas misriai odai?
QUOTE(HellsBells @ 2011 06 14, 13:04)
Merginos, jei kas nori siandien pasigaminti svieziu kremu, tai 18 val pas mus kosmetikos pamokeleje atsirado laisvu vietu Seimyniskiu g. Kosmetikos ceche 

O aš norėjau paklausti, ar liepos - rugpjūčio mėnesiais taip pat organizuosite kosmetikos pamokėles? Grįžus į Lietuvą atostogų mielai apsilankyčiau, o ir šiaip jau reikės atsargas papildyti

QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 06 14, 21:14)
merginos o roziu eliksyras tinkamas misriai odai?
jis daugiau skirtas sausai odai, bet as naudojau, o mano oda misri ir puikiausiai tiko, tik reikia tepti labai nedaug ir ant dregnos odos.
QUOTE(ssaule @ 2011 06 14, 23:03)
jis daugiau skirtas sausai odai, bet as naudojau, o mano oda misri ir puikiausiai tiko, tik reikia tepti labai nedaug ir ant dregnos odos.
koki efekta ilgiau panaudojus pastebejai?
QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 06 15, 00:25)
koki efekta ilgiau panaudojus pastebejai?
geros nuotaikos efektas garantuotas

drekina, oda palieka minksta ir glotni. Siaip ypatingu stebuklu nesitikiu, mano oda labai seniai tokia problemine- ir sausa ir isberta, bet berimas manau atspindi nelabai tinkama mano mityba ir organizmo uztersima, todel vien is kosmetiniu priemoniu stebuklo nesitikiu.
Man patinka naudoti isskirtines, naturalias kokybiskas substancijas, gerai jauciuosi nuo to

siaip dabar tepu gryna tamanu alieju, tai berimu maziau, randeliai gyja. Vis neprisiruosiu gert EA i vidu kepenims pavalyti, bet tuoj ateis tam laikas.
QUOTE(ssaule @ 2011 06 15, 12:37)
siaip dabar tepu gryna tamanu alieju, tai berimu maziau, randeliai gyja. Vis neprisiruosiu gert EA i vidu kepenims pavalyti, bet tuoj ateis tam laikas.
Norėjau paklausti, o tu juo tepi net tada, kai nėra spuogų? Ar tik tada, kai jau pradeda lįsti lauk jie? Kiek kartų per dieną tepi? Ačiū už atsakymus

QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 06 14, 22:48)
O aš norėjau paklausti, ar liepos - rugpjūčio mėnesiais taip pat organizuosite kosmetikos pamokėles? Grįžus į Lietuvą atostogų mielai apsilankyčiau, o ir šiaip jau reikės atsargas papildyti 

antradieniais pamokeles vasara tikrai bus, lauksim uzeinant

Del roziu eliksyro - viskas taip, kaip minejo ssaule, ir dar daugiau: roze apskritai tinka bet kokiai moteriai (vienos ja atrandame jaunysteje, kitos veliau), todel roziu eliksyras ne vien tiesiogiai veikia oda kaip prieziuros priemone, bet ir veikia aromaterapiskai, ramina, vesina, nuima stresa, be to yra puikus antioksidantas. aisku geriausia ateiti ir ismeginti ant odos
QUOTE(kregzde @ 2011 06 15, 13:43)
Norėjau paklausti, o tu juo tepi net tada, kai nėra spuogų? Ar tik tada, kai jau pradeda lįsti lauk jie? Kiek kartų per dieną tepi? Ačiū už atsakymus 

tepu visa veida (isskyrus paakius!) vakarais vietoje naktinio kremo ant hidroliatu sudrekintos odos. Kadangi spuogeliu siokiu tokiu daugiau ar maziau yra visada, o dar turiu bjauru iproti juos "isoperuoti", tai tamanai naudojami kasdien.
QUOTE(ssaule @ 2011 06 15, 15:30)
tepu visa veida (isskyrus paakius!) vakarais vietoje naktinio kremo ant hidroliatu sudrekintos odos. Kadangi spuogeliu siokiu tokiu daugiau ar maziau yra visada, o dar turiu bjauru iproti juos "isoperuoti", tai tamanai naudojami kasdien.
nes po "operacijų" jis puikaii nuima raudonumą ir neleidžia kokiam forunkului jų vietoje susisukti