Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 7 tema

o galit priminti, kuom ypatingas nimbamedis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sūpynės @ 2011 06 16, 12:44)
o galit priminti, kuom ypatingas nimbamedis 4u.gif

ax.gif ypatingai smirdi
gerai gydo spuogus
Atsakyti
Satura 4u.gif
pamenu tu gyrei ramuneliu CO2 ax.gif kad gerai gydo odos sutrukimus.... sakyk prasau naudojai ji gryna?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramintele 26: 16 birželio 2011 - 13:26
o gal kuriai teko naudot nimbamedzio miltelius? ( į vidų )
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 06 16, 13:13)
4u.gif  uz info. ne, nesu dalyvavusi, kada artimiausiu metu turetumete laisvu vietu pradedantiems?

liko viena vieta ateinanciam antradieniui, 21 d., 18 val.
be to, daznai pamokeles diena kas nors atsisako, ir tada atsiranda vietu, kaip kad si antradieni buvo (bet tai tik antradieni po pietu paaiskeja). jei norite- galiu antradieni parasyti cia jei bus vietu- tik reiktu ta vakara del visa ko laisva planuotis smile.gif
Atsakyti
O koks tamanų kvapas? Nesmirda? ax.gif Prisiskaičiau, kad jis gėris yra, galvoju gal ir man ji pabandyti, nes kartais koks vienas ar kitas spuogas isdygsta..
Atsakyti
QUOTE(Muscade @ 2011 06 16, 15:37)
O koks tamanų kvapas? Nesmirda? ax.gif Prisiskaičiau, kad jis gėris yra, galvoju gal ir man ji pabandyti, nes kartais koks vienas ar kitas spuogas isdygsta..

Man jis kvepia, bet gali Jums ir smirdėti, nugi nuvarykite pauostyti. Žodžiu, kvapas tikrai yra, ne taip kaip kokio argano, kad vos juntamas, čia jis jaučiamas net labai, bet man kvepia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(HellsBells @ 2011 06 16, 12:04)
kas del kvapu, ypac parfumeriniu ir retu, tai Ciurlionio ceche ju daugiau yra pauostyti.

aišku, ačiū drinks_cheers.gif

QUOTE(*ElGuna @ 2011 06 16, 12:33)
as ir neklausiau, kaip vadinasi ta konsistencija. o kam buvo adresuotas kls - tas suprato apie ka kalba.

nervus į konservus cool.gif

tu suklydai, aliejų mišinį įvardindama kaip kremą - kitas klaidini nesamus produktus vardindama smile.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2011 06 16, 12:55)
ax.gif  ypatingai smirdi

nesmirda, tame Gyduolyje apskritai tamanai tik jaučiasi blink.gif

QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 06 16, 13:09)
Satura  4u.gif
pamenu tu gyrei ramuneliu CO2 ax.gif kad gerai gydo odos sutrukimus.... sakyk prasau naudojai ji gryna?

gryną 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri galit papasakoti, kokie aliejai įeina į taip išgirtą Gyduolį? 4u.gif
Atsakyti
yra HellsBells užsiminusi, kad sudėtis tokia:

QUOTE(HellsBells @ 2011 05 03, 11:21)
sudetyje ersketuogiu, simondsiju, foraha, agurkliu ir nimbamedziu aliejai. ir ekstraktu trejetas. o kaina uz 30 ml virs 40 lt

Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2011 06 16, 21:32)
yra HellsBells užsiminusi, kad sudėtis tokia:

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(HellsBells @ 2011 06 16, 15:19)

sakykite, o uzsiemimo metu galiu pasigaminti Gyduoli? noreciau tuomet uzsirasyti, kai jau butu pas jus smile.gif

QUOTE(Muscade @ 2011 06 16, 15:37)

man is pradziu idomus toks buvo, dabar svaigstu nuo jo, man jo kvapas wub.gif

QUOTE(Satura @ 2011 06 16, 15:44)
nervus į konservus  cool.gif

tu suklydai, aliejų mišinį įvardindama kaip kremą - kitas klaidini nesamus produktus vardindama  smile.gif

eik jau eik biggrin.gif koks rimtas klaidinimas biggrin.gif manau visos protingos ir adekvacios suprato, apie ka buvo kalba. gaila taves nebuvo ju tarpe biggrin.gif
Atsakyti