o galit priminti, kuom ypatingas nimbamedis

QUOTE(Sūpynės @ 2011 06 16, 12:44)

gerai gydo spuogus
Satura
pamenu tu gyrei ramuneliu CO2
kad gerai gydo odos sutrukimus.... sakyk prasau naudojai ji gryna?

o gal kuriai teko naudot nimbamedzio miltelius? ( į vidų )
QUOTE(*ElGuna @ 2011 06 16, 13:13)

liko viena vieta ateinanciam antradieniui, 21 d., 18 val.
be to, daznai pamokeles diena kas nors atsisako, ir tada atsiranda vietu, kaip kad si antradieni buvo (bet tai tik antradieni po pietu paaiskeja). jei norite- galiu antradieni parasyti cia jei bus vietu- tik reiktu ta vakara del visa ko laisva planuotis

O koks tamanų kvapas? Nesmirda?
Prisiskaičiau, kad jis gėris yra, galvoju gal ir man ji pabandyti, nes kartais koks vienas ar kitas spuogas isdygsta..

QUOTE(Muscade @ 2011 06 16, 15:37)
Prisiskaičiau, kad jis gėris yra, galvoju gal ir man ji pabandyti, nes kartais koks vienas ar kitas spuogas isdygsta..

Man jis kvepia, bet gali Jums ir smirdėti, nugi nuvarykite pauostyti. Žodžiu, kvapas tikrai yra, ne taip kaip kokio argano, kad vos juntamas, čia jis jaučiamas net labai, bet man kvepia

QUOTE(HellsBells @ 2011 06 16, 12:04)
kas del kvapu, ypac parfumeriniu ir retu, tai Ciurlionio ceche ju daugiau yra pauostyti.
aišku, ačiū

QUOTE(*ElGuna @ 2011 06 16, 12:33)
as ir neklausiau, kaip vadinasi ta konsistencija. o kam buvo adresuotas kls - tas suprato apie ka kalba.
nervus į konservus

tu suklydai, aliejų mišinį įvardindama kaip kremą - kitas klaidini nesamus produktus vardindama

QUOTE(kunigunda78 @ 2011 06 16, 12:55)

nesmirda, tame Gyduolyje apskritai tamanai tik jaučiasi

QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 06 16, 13:09)
Satura
kad gerai gydo odos sutrukimus.... sakyk prasau naudojai ji gryna?

gryną

Merginos, gal kuri galit papasakoti, kokie aliejai įeina į taip išgirtą Gyduolį?

yra HellsBells užsiminusi, kad sudėtis tokia:
QUOTE(HellsBells @ 2011 05 03, 11:21)
sudetyje ersketuogiu, simondsiju, foraha, agurkliu ir nimbamedziu aliejai. ir ekstraktu trejetas. o kaina uz 30 ml virs 40 lt
QUOTE(Satura @ 2011 06 16, 21:32)
yra HellsBells užsiminusi, kad sudėtis tokia:
Ačiū

QUOTE(HellsBells @ 2011 06 16, 15:19)
sakykite, o uzsiemimo metu galiu pasigaminti Gyduoli? noreciau tuomet uzsirasyti, kai jau butu pas jus

QUOTE(Muscade @ 2011 06 16, 15:37)

man is pradziu idomus toks buvo, dabar svaigstu nuo jo, man jo kvapas

QUOTE(Satura @ 2011 06 16, 15:44)
nervus į konservus
tu suklydai, aliejų mišinį įvardindama kaip kremą - kitas klaidini nesamus produktus vardindama

eik jau eik