Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 7 tema

QUOTE(*ElGuna @ 2011 06 16, 21:23)
eik jau eik biggrin.gif  koks rimtas klaidinimas biggrin.gif  manau visos protingos ir adekvacios suprato, apie ka buvo kalba. gaila taves nebuvo ju tarpe biggrin.gif

jei yra neadekvatu skirti, kas yra aliejus, o kas kremas, tai taip, neadekvati drinks_cheers.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2011 06 16, 15:44)
nesmirda, tame Gyduolyje apskritai tamanai tik jaučiasi  blink.gif

g.gif kažkaip man atrodo, kad klausimas buvo apie neemą- tai ir parašiau kuo jis ypatingas biggrin.gif

QUOTE(*ElGuna @ 2011 06 16, 21:23)
koks rimtas klaidinimas biggrin.gif  manau visos protingos ir adekvacios suprato, apie ka buvo kalba. gaila taves nebuvo ju tarpe biggrin.gif

deja, bet tai yra klaidinimas, nes čia gali užklysti kokia naujokė, kuri nieko apie jį nežino, bet pamatys gyduolio kremo ir eis jo ieškoti. Ilgametė patirtis todo, kad LT, net aliejų mišinys vadinamas kremu, kas yra absoliučiai neteisinga, todėl mes ir turime dešreles be mėsos, sviesto be pieno ir pan. produktus, kadangi visi "baisiai protingi"
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 06 17, 08:00)
g.gif  kažkaip man atrodo, kad klausimas buvo apie neemą- tai ir parašiau kuo jis ypatingas  biggrin.gif

ir aš apie KN neemą, kad jis kvapo beveik neturi - uosčiau, tikėjausi įspūdžio biggrin.gif Ir aliejų mišinyje Gyduolis jo nesijaučia, jaučiasi tik tamanai. Turiu likutį, parodysiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2011 06 17, 09:26)
ir aš apie KN neemą, kad jis kvapo beveik neturi - uosčiau, tikėjausi įspūdžio biggrin.gif Ir aliejų mišinyje Gyduolis jo nesijaučia, jaučiasi tik tamanai. Turiu likutį, parodysiu  drinks_cheers.gif

a, KN neteko uostyti, uosčiau kitą - ten tai bomba lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 06 17, 10:27)
a, KN neteko uostyti, uosčiau kitą - ten tai bomba  lotuliukas.gif

Bet aš tai ir prie tos bombos pripratau:) pradžioj tai siaubas siaubas, o db kažkaip net neberiečia nosies:)
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 06 16, 22:23)
sakykite, o uzsiemimo metu galiu pasigaminti Gyduoli? noreciau tuomet uzsirasyti, kai jau butu pas jus smile.gif

galima, jei nebutu duotame receptu lape- reiketu paprasyti smile.gif

QUOTE(Satura @ 2011 06 17, 10:26)
ir aš apie KN neemą, kad jis kvapo beveik neturi - uosčiau, tikėjausi įspūdžio biggrin.gif Ir aliejų mišinyje Gyduolis jo nesijaučia, jaučiasi tik tamanai.

aha, musu nimbamedis aiskiai skyresi kvapu - svelnus kvapas palyginus su buteliuku kuri mums kaip pavyzdi atnese viena kliente- tas toookiais svogunais trenke. bet kadangi savo neem'a issibandem, jis tiko mano oda jis akivaizdziai veikia - man veidrodis kas ryta tai parodo, todel neem'o irgi laukiu, tai kitu kazkaip ne neieskom dabar...
Atsakyti
QUOTE(HellsBells @ 2011 06 17, 11:03)
galima,  jei nebutu duotame receptu lape- reiketu paprasyti smile.gif
mano oda jis akivaizdziai veikia - man veidrodis kas ryta tai parodo,

super, kai tik atvaziuos, noresiu i pamokele ateiti bigsmile.gif
kokia jusu oda ir kaip ja neemas veikia?
Atsakyti
Ar Šeimyniškių KN turite 19a kvepalų?
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 06 17, 12:28)
Ar Šeimyniškių KN turite 19a kvepalų?

siandien dar turime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(HellsBells @ 2011 06 17, 14:24)
siandien dar turime smile.gif

Tokia proga reikia užsukti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 06 17, 09:30)
Bet aš tai ir prie tos bombos pripratau:) pradžioj tai siaubas siaubas, o db kažkaip net neberiečia nosies:)

mano uoslės neapgausi - jau kas baisu -tas baisu, puikus pvz. -pelargonijos, niekaip su jom bendros kalbos nerandu, o jau kiek metų bandau - vienas kraupiausių kvapų, net civetas žibuoklėm kvepia lyginant doh.gif

QUOTE(HellsBells @ 2011 06 17, 11:03)
aha, musu nimbamedis aiskiai skyresi kvapu - svelnus kvapas palyginus su

nu tokio, tai ir man reikia, nes kiek esu visur skaičiusi - tai visos pažymėdavo baisų jo kvapą, tai labai knietėjo sužinoti koks jis ten biggrin.gif
Atsakyti
o ar į kvapų namus atkeliaus tik nimbamedžio aliejus? nes internete radau geriamųjų nimbamedžio lapų miltelių bei prausiklį su nimbamedžiu bei juoduoju afrikos muilu (skystą)
Atsakyti