Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 7 tema

svekos 4u.gif
senesniu temeliu neskaiciau, tad iskato atsiprasu, jeigu mano klausimukas jau buvo aptartas blush2.gif
patakrite prasau, ka galeciau isbandyti is KM misriai jautriai veido odai ir paakiams (makijazo valimas, tonizalimas, kremukas/aliejukas), problemos - kemsasi nosies poros, atsiranda miliumai (baltos riebalines sankaupeles kaip spuogeliai po oda)
is ankto dekoju 4u.gif
p.s. pagidautina kuo silpnesnis kvapas, nes mano nosis kartais tiesiog varo mane is proto doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bastet: 22 sausio 2011 - 20:40
gal, kuri buvot smilkalu gaminimo kursuose.Pasidalinkit ispudziais ar patiko? kokius smilkalus gaminot?
Atsakyti
QUOTE(redazuka @ 2011 01 23, 23:14)
gal, kuri buvot smilkalu gaminimo kursuose.Pasidalinkit ispudziais ar patiko? kokius smilkalus gaminot?

mane irgi labai domina sitas klausimas-gal kuri pasidalins ispudziais?
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos girdejau toki dalyka,kad plaunant grindis namuose,i kibira galima ilasinti aliejaus,tik nezinau kokio,kad maziau bacilu rinktusi,gal zinot koki alieju lasint,gal ir pacios taip darot bigsmile.gif,patarkit prasau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luli: 24 sausio 2011 - 12:57
QUOTE(luli @ 2011 01 24, 13:56)
Merginos girdejau toki dalyka,kad plaunant grindis namuose,i kibira galima ilasinti aliejaus,tik nezinau kokio,kad maziau bacilu rinktusi,gal zinot koki alieju lasint,gal ir pacios taip darot bigsmile.gif,patarkit prasau smile.gif

as taip megstu daryti.. dazniausiai plaunu grindis su citrinzoles eteriniu (i kibira vandens kelis lasus (geriausia butu tuos kelis lasus istirpinti spirite, bet as taip nedarau blush2.gif )).. dar kartais rozmarinus tam tikslui panaudoju.. karta grindis ploviau su anyziais..
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2011 01 24, 12:56)

citrinų yra nr. 1, toliau eitų arbatmedis, bet kvapo prasme citrinos drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2011 01 24, 13:56)

man kvapo prasme geriausia imbierine citrinzole, tada sekluciu ea , na, o dezinfekuoja gerai taip pat arbatmedis, rozmarinas, spygliuociai gerai ora isvalo.
Atsakyti
O man labiausiai patinka taip naudoti apelsinų( raudonųjų, kitų nebandžiau), greifrutų ir aišku citrinžolės- vienu žodžiu citrusų kvapai. Arbatmedis aišku gerai dėl dezinfekuojančių savybių, bet man dėl kvapo labiau priimtini citrusai, o šiaip manau, kad tinka iš esmės bet kuris mėgstamo kvapo eterinis aliejus( juk abejoju, kad grindų valymui norėsis naudoti brangiuosius ir retuosius, o tie paprastesni paprastai ir būna gaivaus kvapo)
Atsakyti
Dekoju merginos 4u.gif
Jau kai nueisiu i Kn,tai jauciu isleisiu nemazai pinigu biggrin.gif
O plaunant,tik eterini alieju pilat,tiesiai i kibira su vandeniu,ir viskas g.gif
Nes pas mus visur laminatas,tai naudoju specialu skysti,aisku ten chemija unsure.gif ,.
Atsakyti
[quote=Satura,2011 01 21, 21:36]
praėjusią savaitę tai tikrai dar turėjo, bet patariu nedelsti, ypač, jei norėtum mažo buteliuko su pipete wink.gif Nes bent anksčiau išsiparduodavo "kalėdinį" mažų buteliukų leidimą ir paskui prekiaudavo dideliais cool.gif

man jis pats pačiausias, geresnio ir malonesnio ten nesu mačiusi, bet čia gali būti individualu ax.gif

Satura, O gal teko ''ciupinet" Ylang Ylang eliksyra?
Oij, jau matau atsakyma ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrulia77: 24 sausio 2011 - 19:40
ne tik grindis, bet ir drabuzius skalbti (tiksliau skalauti) galima. Pries tai uzlasinti ea ant sodos arba skiesti su actu?

Tai niekas dar smilkalu negaminot?

Norejau paklausti, kurie labiau KN kvepalų gaminimo kursau patiko, kiektuju ar skystuju ?
Esu ne is Vilniaus tai i abu kursus tikrai neprisiruosiunuvykti, o i vienus gal seip ne taip ir pavyktu?
Atsakyti
QUOTE(redazuka @ 2011 01 25, 19:54)
Norejau paklausti, kurie labiau KN kvepalų gaminimo kursau patiko, kiektuju ar skystuju ?
Esu ne is Vilniaus tai i abu kursus tikrai neprisiruosiunuvykti, o i vienus gal seip ne taip ir pavyktu?

is klausimo suprantu, kad nei karto nebuvot KN kvepalu kurimo seminaruose.. tai taip lengvai ir neleis ju kurti, nes reikia butinai isklausyti pradedanciuju seminara..
man asmeniskai labiau patinka skystieji kvepalai, o ne kietieji..
Atsakyti