Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 7 tema

niu va, negavau pagelbos unsure.gif teks KN moteris kankinti klausimais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2011 01 25, 19:36)
is klausimo suprantu, kad nei karto nebuvot KN kvepalu kurimo seminaruose.. tai taip lengvai ir neleis ju kurti, nes reikia butinai isklausyti pradedanciuju seminara..
man asmeniskai labiau patinka skystieji kvepalai, o ne kietieji..

ax.gif mano sesė gaminosi kietus, nebuvusi pradiniuose, ir daug ten tokių buvo tą kartą g.gif
Atsakyti
Parasyta, jog i abu kursus priima pradedanciuosius.
O aromaterapijos pagrindus jau turiu. Baigiau kursus Kaune pas Jurate.
Kadangi Kvapu namai su Jurate bendradarbiauja, tai manyciau jog manes irgi neisvarytu.
Atsakyti
Gal kas daziau lankosi KN gali pasakyti ar ten dažnai būna rožių sodo hidroliato? smile.gif Noriu įsigyt ir galviju ar verta taio "iš lempos" eit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 01 28, 00:41)
Gal kas daziau lankosi KN gali pasakyti ar ten dažnai būna rožių sodo hidroliato? smile.gif Noriu įsigyt ir galviju ar verta taio "iš lempos" eit smile.gif

nebūna, tik vieną kartą gyvenime yra buvę ir labai trumpam.Anksčiau vasaros manau net neverta svajoti apie jį
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Satura @ 2011 01 10, 17:14)
kažkada kažkurioje natūralios kosmetikos temoje buvo pasisukusi įdomi diskusija apie medinius pagaliukus - natūralius dantų šepetėlius. KN jų turi, galima į šią egzotiką pasižiūrėti iš arčiau ar gal net susigundyti juo palaikyti dantų higieną biggrin.gif

user posted image

Pries pora metu turejau visu triju rusiu, sunaudojau, visai nieko. Siaip pati ideja, kad valaisi dantukus naturaliu 'sepeteliu' - labai sauni. Labiausiai patiko metinis. Tik, kazkaip uzsimirso ir veliau nebepirkau. Dziugu, kad dabar jau ir LT yra, o ir kaina mazesne berods smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 01 28, 09:18)
nebūna, tik vieną kartą gyvenime yra buvę ir labai trumpam.Anksčiau vasaros manau net neverta svajoti apie jį

mmm matyt kai rožės žydi tai sezoniškai ir daro...
Atsakyti
O campaku pomada ar reikia laikyti saldytuve? Parasyta: laikyti tamsioje viesioje vietoje.... g.gif Kvapas kolkas nelabai, nepriprantu, Monoi gardeniju wub.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 01 30, 11:11)
O campaku pomada ar reikia laikyti saldytuve? Parasyta: laikyti tamsioje viesioje vietoje.... g.gif  Kvapas kolkas nelabai, nepriprantu, Monoi gardeniju  wub.gif

Nereikia, užteks kokios spintelės. Svarbu, kad nebūtų ten, kur tiesioginiai saulės spinduliai, labai karšta ir pan
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2011 01 24, 14:56)
Merginos girdejau toki dalyka,kad plaunant grindis namuose,i kibira galima ilasinti aliejaus,tik nezinau kokio,kad maziau bacilu rinktusi,gal zinot koki alieju lasint,gal ir pacios taip darot bigsmile.gif,patarkit prasau smile.gif

Aš naudoju arba citrinas, arba arbatmedį (man jis nesmirda ax.gif ), arba kiparisų, pušų ea 4u.gif Tiesiog į vandenį lašinu, niekuo neskiedžiu.
Atsakyti
Buvau as sendien Kn(semyniskiu gatvej).
Norejau nusipirkt pagaminta kremuka veidui,(pas juos kartais buna),bet sy karta nebuvo,tiesa sake,kad galima uzsakyti ir jie pagamins,tai planuoju taip ir padaryt,
Nusipirkau Gasulo moli-praust veiduka,bet skaiciau internete,kad ji galima ir kaip svreitikli kunui naudot g.gif
Nusipirkau Argano aliejaus-plaukams,ir veidukui pabandyt tept,veido odai misinukopabijojau pirkt,nes oda sausa,o dar ziema,bijau,kad neissausettu oda,tai pabandysiu argano alieju tept,paziuresiu,kaip reaguos mano veidas.
Ir nusipirkau Campaku hidroliata.
Ziuresim kaip mano odytei patiks,nes iki siol nesu alieju naudojus.Tik truputi del Gasulomolio abejoju,mano oda labai sausa,ar neissausins jis dar labiau g.gif
Jei tiks mano odytei,tai planuose dar kaika isigyt.
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2011 01 31, 21:03)
Buvau as sendien Kn(semyniskiu gatvej).
Norejau nusipirkt pagaminta kremuka veidui,(pas juos kartais buna),bet sy karta nebuvo,tiesa sake,kad galima uzsakyti ir jie pagamins,tai planuoju taip ir padaryt,
Nusipirkau Gasulo moli-praust veiduka,bet skaiciau internete,kad ji galima ir kaip svreitikli kunui naudot g.gif
Nusipirkau Argano aliejaus-plaukams,ir veidukui pabandyt tept,veido odai misinukopabijojau pirkt,nes oda sausa,o dar ziema,bijau,kad neissausettu oda,tai pabandysiu argano alieju tept,paziuresiu,kaip reaguos mano veidas.
Ir nusipirkau Campaku hidroliata.
Ziuresim kaip mano odytei patiks,nes iki siol nesu alieju naudojus.Tik truputi del Gasulomolio abejoju,mano oda labai sausa,ar neissausins jis dar labiau g.gif
Jei tiks mano odytei,tai planuose dar kaika isigyt.

kas del Gasulo molio, tai i misinuka su vandeniu ilasink ir aliejaus truputi, tada neissausins veido odos.
Atsakyti