Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiška kosmetika plaukams

QUOTE(String @ 2010 12 01, 17:07)
Man neatrodo, kad ekologiškos ir natūralios prekės turi pasižymėti tokia sudėtimi su visais šiais cheminiais brudais  bigsmile.gif  O kaip jums atrodo? Ar užtenka užrašo ant pakuotės "EKO" ir puolam pirkti?  lotuliukas.gif

O kas konkrečiai čia netinka, kokie ingredientai?
Ne, užrašo neužtenka, užtenka ir Ecocert arba Bdih sertifikato.
Atsakyti
Man neatrodo, kad ekologiškos ir natūralios prekės turi pasižymėti tokia sudėtimi su visais šiais cheminiais brudais  bigsmile.gif  O kaip jums atrodo? Ar užtenka užrašo ant pakuotės "EKO" ir puolam pirkti?  lotuliukas.gif

O jūs tuos "brudus" pagūglinot? lotuliukas.gif Kad čia sudėty nei vieno brudo nėra. doh.gif
Atsakyti
Sodium Cetearyl Sulfate
Sodium Lauroyl Sarcosinate
Šitie jūsų nuomome geri?
Atsakyti

Reikia ziureti, kad butu sertifikata isdavusios institucijos zenklas, ekologiski zenklai
Atsakyti
QUOTE(String @ 2010 12 01, 17:49)
Sodium Cetearyl Sulfate
Šitie jūsų nuomome geri?

Tai yra natūraliu būdu iš augalų (kokosų) riebalų ir aliejų išgauti putokliai.

A safe, skin-friendly cleanser for both skin and hair that effectively removes surface oil, dirt and bacteria, without stripping or drying sensitive skin.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 12 01, 18:03)
Tai yra natūraliu būdu iš augalų (kokosų) riebalų ir aliejų išgauti putokliai.

A safe, skin-friendly cleanser for both skin and hair that effectively removes surface oil, dirt and bacteria, without stripping or drying sensitive skin.

as jau visai nebesusigaudau doh.gif kas cia blogai,kas cia gerai doh.gif rolleyes.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(String @ 2010 12 01, 17:49)
Sodium Cetearyl Sulfate
Šitie jūsų nuomome geri?

Įtariu, kad pamatėt žodį „sodium“, kuris jums sukėlė asociaciją su sodium lauryl sulfatu ir net nebandėt apie juos daugiau pasidomėti. Vien žodžiai sodium arba sulfate nebūtinai reiškia kažką blogo.

QUOTE(escada* @ 2010 12 01, 18:28)
as jau visai nebesusigaudau doh.gif  kas cia blogai,kas cia gerai doh.gif  rolleyes.gif  unsure.gif

Viskas čia gerai, o jei kyla įtarimų, tai visada galima internete pasidomėti plačiau apie įtarimą sukėlusius ingredientus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FruitSalad: 01 gruodžio 2010 - 17:32
RainyDay, labai riebus verysad.gif plaunu galva kiekviena diena sad.gif bet reikes pabandyti jusu pasiulyta sampuna, nes jau nzn kas gali man tikti sad.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif nei viena negalvojot pasidomet, pabandyt pasidaryt plaukų galiuku seruma? smile.gif tipo ta aliejuka plaukams smile.gif veido kremus moterys daros, sampunus, ranku kremus, tai pagalvojau kodel neimanoma pasidaryt tokio varianto smile.gif
Atsakyti
Įmanoma. 30 ml jojobos aliejaus, 20ml ricinos aliejaus, 1 mln ylang ylang eterinio aliejaus.
Atsakyti
QUOTE(escada* @ 2010 11 25, 13:19)
sveikos 4u.gif
dabar prisiziurejus visokiu baisiu laidu apie kenksminga maista,apie kenksimga parfumerija,ir net sampunus kremus ir ,t,t.. siurpas apeme visa kuna..baisu doh.gif
tai galvoju reikia pradeti ieskotis akolokogiskos kosmetikos plaukam.
na tai papasakokit kokias ekologiskas plauku priemones naudojate? kur perkate.ir kiek mokate? parasant savo plauku tipa smile.gif aprasykite ju poveiki smile.gif dekui  4u.gif

Taip...aš ir tą laidą žiūrėjau...po jos aš pasižiūrėjau ant savo šampūnų doh.gif - o ten pilna tų "gliukolių" ir "parabenų"...tai dabar po kiekvieno plovimo perskalauju plaukus ramunėlių arbata ir tikiuos kad tai nors kažkiek padeda.. unsure.gif o kai juos išbaigsiu eisiu ieškot tų produktų kur tų hemikalų nėra g.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 12 01, 21:53)
Įmanoma. 30 ml jojobos aliejaus, 20ml ricinos aliejaus, 1 mln ylang ylang eterinio aliejaus.

as darau su biciu vasku ir kokosu, taukmedzio, jojobos, olyvogiu ir ylang-ylang aliejais.
Labai supernis dalykas
Atsakyti