Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiška kosmetika plaukams

Merginos, o ka manot apie ekologiskus plauku dazus ? 4u.gif esu tamsiaplauke, taciau turiu zilu plauku doh.gif siandien buvau uzejus i eko rekiu skyriu, tai kazkaip pardaveja taip su sypsena pasakojo apie plauku dazus ekologiskus g.gif gal bandet ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2011 09 27, 21:57)
Merginos, o ka manot apie ekologiskus plauku dazus ?  4u.gif esu tamsiaplauke, taciau turiu zilu plauku doh.gif siandien buvau uzejus i eko rekiu skyriu, tai kazkaip pardaveja taip su sypsena pasakojo apie plauku dazus ekologiskus  g.gif gal bandet ?  4u.gif

As kazkada daziausi Logonos dazais. Nejeme spalva visai. Jie ten irci chnos pagrindu, ne stebuklas koks. Pardavejos pacios sako, kad nelabai vyke tie ju dazai. Tai kad geriausias budas, matyt, yra pacioms pasireguliuoti su chna-basma misiniais. Skyriuje apie plauku dazyma siom zolem yra daug info apie tai.

Beje apie plauku blizgesi, - labai blizga po dazymo chna. Jei nenorit spalvos, tai gal padetu bespalve, kaip kauke naudojama?
Atsakyti
QUOTE(-Nika- @ 2011 09 27, 21:34)
As kazkada daziausi Logonos dazais. Nejeme spalva visai. Jie ten irci chnos pagrindu, ne stebuklas koks. Pardavejos pacios sako, kad nelabai vyke tie ju dazai. Tai kad geriausias budas, matyt, yra pacioms pasireguliuoti su chna-basma misiniais. Skyriuje apie plauku dazyma siom zolem yra daug info apie tai.

Beje apie plauku blizgesi,  - labai blizga po dazymo chna. Jei nenorit spalvos, tai gal padetu bespalve, kaip kauke naudojama?

pamenu banziau su chna dazytis, bet kazkaip nieko gero is to neiseidavo blush2.gif reiks gal kada isbandyti eko dazus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2011 09 29, 11:18)
pamenu banziau su chna dazytis, bet kazkaip nieko gero is to neiseidavo  blush2.gif reiks gal kada isbandyti eko dazus  ax.gif

Esu bandzius bene visus LT eko, ar naturalius plauku dazus- vienintelis ju benrdas bruozas- greitai atsiplauna. As vis gi uz ne eco pl. dazus. Yra tikrai ir kitu "saugiu" plauku dazu ax.gif
Atsakyti
rekomenduokite gera ekologiska plauku balzama? bet kad galimetu nusipirkti droge arba eurokoje pvz. visada siusdavausi, taciau dabar skubiai reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnia @ 2011 09 27, 21:42)
Ką naudojate suteikti plaukams blizgesio? Pradėjus naudoti naturalias priemones mano juodi plaukai beveik nebeblizga, kuo anksčiau nesiskundžiau niekada.  unsure.gif  O naudoju Sante šampūną Briliant jojoba, kondicionierių Briliant care, JMO Neroli detagler ir JMO aliejuką galiukams, dar karts nuo karto pasidarau aliejines kaukes.

ar JMO aliejukas galams veiksmingas? neriebina plauko? kazkaip kaina tai nemaza.
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 10 01, 19:02)
ar JMO aliejukas galams veiksmingas? neriebina plauko? kazkaip kaina tai nemaza.

man jis patinka, mano plaukai ploni, nepastebejau kad riebina ir baltu galiuku apmazejo
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2011 09 29, 19:22)
rekomenduokite gera ekologiska plauku balzama? bet kad galimetu nusipirkti droge arba eurokoje pvz. visada siusdavausi, taciau dabar skubiai reikia smile.gif

Nežinau ar šiose minėtuose parduotuvėse yra ekologiškų plaukų balzamų... Paprastai juos perku specializuotose EKO arba ala Eko parduotuvėse.
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 10 01, 19:02)

Jei nepadauginsi jo, tai neriebins. mirksiukas.gif Kaina nemaža gal iškart perkant, bet kadangi jo reikia vos kelių lašų, tai to buteliuko neįsivaizduoju kiek užtenka net ir kasdien naudojant doh.gif aš naudoju porą mėn, tai vis dar pilnas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 02 spalio 2011 - 14:22
QUOTE(-Nika- @ 2011 09 23, 14:45)
Sveikos merginos,

kokius 3 metus naudojau plauku plovimui Urtekram sampunus. Kai pradejau naudoti ekologiska kosmetika, sitie buvo pigiausi su geriausia sudetim. Dabar jau ju daug visokiu yra, esu tikra, kad yra pigiau ir dar geresniu. Na, stebuklo nebuvo, viskas buvo gerai, tiko jie man. Paciai buvo ramiau, kad plauku nedziovinu. O vat balzama naudojau Aubrey Organic, jie visi man puikiai tiko, bet kaina didele,  - apie 40 lt, nors ir uz 300, atrodo, ml. Balzamu sudetis labai nebloga, jie neekologiski, bet juose daug sertifikuotu ekologisku sudedamuju daliu. Dabar siuos balzamus siunciuosi is uzsienio, tai kaina iseina apie 20 Lt, tikrai apsimoka.

Norejau pasidalinti savo naujuoju atradimu smile.gif Daug domejausi ekosampunu sudetim ir atradau, kad vienaip ar kitaip, juose yra putojanciu medziagu, kurios sausina plauka. Ir prisiskaicius forumu, pabandziau issiplauti galva kiausinio tryniu. Procesas paprastas - imi tryni, tepi ant plauku. Neputoja, jausmas keistas. Bunu su ta trynio kauke, kol atlieku kitas proceduras duse. Paskui nuskalauju ir panaudoju balzama. Na, rezultatas puikus. kaip nekeista, puikiai plaukai issiplauna, buna minksti ir purus.
Pabandykit, gal kam patiks smile.gif

Man tas trynys atrodo tik placebas ir jis čia ne prie ko, ale kažką tepi ekologiško ir plaukai išsiplauna kažkaip, nes iš esmės jie taip pat išsiplautų vien tik su vandeni ir be trynio. Mano tokia nuomonė smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 10 01, 19:54)
man jis patinka, mano plaukai ploni, nepastebejau kad riebina ir baltu galiuku apmazejo

Kaip jis atrodo? Kur galima įsigyti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ambicija @ 2011 10 02, 18:41)
Man tas trynys atrodo tik placebas ir jis čia ne prie ko, ale kažką tepi ekologiško ir plaukai išsiplauna kažkaip, nes iš esmės jie taip pat išsiplautų vien tik su vandeni ir be trynio. Mano tokia nuomonė smile.gif

Gal ir išsiplautų su vandeniu, bet kiek laiko reiktų galvą vandeny mirkyt, kad riebalas nuplauktų?... Kiaušinio tryniu nebandžiau plauti, bet spėju, kad neblogai išplauna, tik tiek, kad parduotuvinis kiaušinis ar majonezas - jokia ten ne ekologija.
Bandžiau su ruginiais miltais plauti - rezultatas kaip po šampūno, tik kad užtruko pačius miltus iš galvos išskalauti ir išsirankioti.
Atsakyti
[quote=ambicija,2011 10 02, 19:41]

Trynys yra ne placebas, o priemonė alternatyvi šampūnui. Maža to, dar nesausina plaukų, o anaiptol, juos maitina, nes trynys turi labai gerai plaukus veikiantį lecitiną. Plaukai vien tik su vandeniu neišsiplauna, - išbandyta. Su tryniu vaizdas, kaip po šampūno.
Aš naudoju kaimiškus kiaušinius, bet manau, kad parduotuviniai tryniai irgi geriau, nei šampūnas.
Atsakyti