Ir musu praeitos savaites meniukas:
Pirmadienis:
Pusryciai: kava, brandintos virtos bulves su padaziuku, marinuotu agurkeliu
Pietus: MB
kotletai su brandintom virtom bulvem, man vistienos kepsnys su ryziais ir daug salotu (sveciuose)
Vakariene:
virtos bulves, farso pirsteliai patroskinti svogunu, grietines padaze, kopustu salotos su actu ir aliejum, obuoliu-slyvu kompotas.
Antradienis:
Pusryciai: kava, man duona su margarinu
Pietus - MB brandinti pirsteliai su virtom bulvem ir raugintu agurku, man
darzoviu sriuba (bulves, morka, poras, raug. agurkas, kopustas, farso kukuliai, tomatai)
Vakariene - ta pati sriuba, MB dar
keptos bulves (kubeliais), obuoliu-slyvu kompotas.
Treciadienis:
Pusryciai - kava, man sumustinis
Pietus - MB sumustiniai su slapenke, as valgiau brandinta sriuba, keptu
varskeciu su razinom
Vakariene - MB brandinta sriuba ir
vistienos kepsneliai (mesa nuo ketvircio, kiausinis, krakmolas, prieskoniai),
valgem su ryziais ir cukiniju-papriku misraine
Ketvirtadienis:
Pusryciai - kava, as dar sumustini
Pietus - varskeciai, man dar surelis (pavaisino)
Vakariene -
grybai su svogunais ir grietine, virtos bulves, kefyras
Naktipieciai MB zuvies konservas, arbata, sokoladas
Penktadienis:
Pusryciai - kava
Pietus - MB brandinti grybai su bulvem, man bandele, riesutai
Vakariene -
padariau silkes puse su svogunais ir actu, o puse su svogunais, poru ir majonezu. Valgem su virtom bulvem.Dar isviriau kieulienos kauliuku,valgem su krienais ar garstyciom.Ir kaip visada vakare arbata desertui sureliai.
Sestadienis:
Pusryciai kava
Pietus as kaime, MB namie
kiausiniu kepesiVakariene man saltiena(mama dave) su duona, MB brandintos pakeptos bulves su kiausiniu, saltiena. Desra, arbata
Sekmadienis:
Pusryciai kava,sumustiniai su desra
Pietus MB kepe
menkes ikrus su svogunais, valgem su virtom bulvem ir zirneliu,svoguno, majonezo salotom. Dar po kepta blauzdele.Desertui - pyragas
Vakariene MB ikrai su duona, pyragas,o paskui
kepiau vaflius, arbata
Pirkta:
Traskuciai 1,09 pyrageliai 2,38 duona-1,13 (jokiu E ,akcija) farsas 6,41 alkoholis 21 aliejus 4,19 kefyras 1,55 varske 2,78 riebalu misinys 0,95 spageciai 1,09 grietine 1,79 virta desra - 1,39 sokoladas 1,99 rauginti kopustai 1,74 saldainiai 1,09 silke 4,73 duona 1,85 kiaulienos kaulai sriubai 2,09 sureliai 2 0,78 grietine 1,79 saldyti menkiu ikrai 5,99 kons. zirneliai 2,39 keptos blauzdeles 3,96 pyragas 6,31 viso: 80,46 nemazai

reiks mazint, pasitaupyt truputi sventems. Sia savaite maziau reiks ka pirkti, nes pilnas saldytuvas yra, dar sio to is kaimo parsiveziau:bulviu, morku, lasiniu, raug. agurku, kopusta