Sveikos mergytės na ir aš pirmą kartą pasidalinsiu savuoju savaitės meniu Trumpai apie mano šeimą...ji nedidelė tik aš ir MB normalių pusryčių nevalgome, nes anksti į darbus, tačiau kasdien turiu kažką įdėti MB į darbą pietums, pati pavalgau kas pakliūva. Didžiausias gaminimas - vakarienė
PIRMADIENIS:
MB į darbą - dešrelės tešloje,
Vakarienė - kotletukai su sūriu, bulvių koše ir burokėliais.
ANTRADIENIS:
MB į darbą - likę kotletukai
Vakarienė - troškinti kopūstai su rukytom dešrelės ir bulvės.
TREŠIADIENIS:
MB į darbą - čeburėkai
Vakarienė - makaronai su dešrelėm.
KETVIRTADIENIS:
MB į darbą - sumuštiniai
Vakarienė - užkepti koldūnai.
PENKTADIENIS:
MB į darbą - sumuštiniai
Vakarienė - agurkienė, sumuštinukai.
ŠEŠTADIENIS:
Vėlyvi pusryčiai - likusi agurkienė
Pietūs + Vakarienė - čenakai
SEKMADIENIS:
Pusryčiai - kiaušinienė
Pietūs - koldūnai
Vakarienė - čenakai, kopūstų salotos+sumuštinukai su rukyta šonine.
Savaitės išlaidos apie 90 Lt
pryviet mergynos
SilRa, kur perki lašišą?
aš va ilgai vis mastau ar verta investuoti į duonkepę ir keptis duoną/batoną pačiai ar skaniai ta duona gaunas ir kiek laiko stovi nes jau bl atsiprašant nervai nelaiko, kai kas savaitę nuėjus į pardę kiekvieną kart randu savo mėgiamo batono vis naują kainą ir aišku, kad didesnę nei buvusi, jau ir taip viskas brangsta nežmoniškai, tai čia dar ir pagrindiniai produktai žmonėms reikalingiausi
SilRa, kur perki lašišą?
QUOTE(bjaurybe @ 2010 11 30, 10:35)
Miargai, reikia duonos recepto, noriu namie pabandyt iškepti orkaitėje, nes duonkepė nusimato tik Velykom
aš va ilgai vis mastau ar verta investuoti į duonkepę ir keptis duoną/batoną pačiai ar skaniai ta duona gaunas ir kiek laiko stovi nes jau bl atsiprašant nervai nelaiko, kai kas savaitę nuėjus į pardę kiekvieną kart randu savo mėgiamo batono vis naują kainą ir aišku, kad didesnę nei buvusi, jau ir taip viskas brangsta nežmoniškai, tai čia dar ir pagrindiniai produktai žmonėms reikalingiausi
QUOTE(mazge1979 @ 2010 11 29, 12:03)
pas mus kike mačiau parduotuvėse tai šonkauliukai virš 10 lt kg. man brangu, reiks lenkuos pasižiūrėt
pas mus spec mesos parduotuveje sonkauliukai ( gana mesingi) 6 lt uz kg .... reik pasiziuret kiek ciestoje kainuoja
QUOTE(MERENGE @ 2010 11 30, 14:42)
pryviet mergynos
SilRa, kur perki lašišą?
aš va ilgai vis mastau ar verta investuoti į duonkepę ir keptis duoną/batoną pačiai ar skaniai ta duona gaunas ir kiek laiko stovi nes jau bl atsiprašant nervai nelaiko, kai kas savaitę nuėjus į pardę kiekvieną kart randu savo mėgiamo batono vis naują kainą ir aišku, kad didesnę nei buvusi, jau ir taip viskas brangsta nežmoniškai, tai čia dar ir pagrindiniai produktai žmonėms reikalingiausi
SilRa, kur perki lašišą?
aš va ilgai vis mastau ar verta investuoti į duonkepę ir keptis duoną/batoną pačiai ar skaniai ta duona gaunas ir kiek laiko stovi nes jau bl atsiprašant nervai nelaiko, kai kas savaitę nuėjus į pardę kiekvieną kart randu savo mėgiamo batono vis naują kainą ir aišku, kad didesnę nei buvusi, jau ir taip viskas brangsta nežmoniškai, tai čia dar ir pagrindiniai produktai žmonėms reikalingiausi
Žinok aš jau beveik susikaupiau duonos kepimui. Pradžioj orkaitėj bandysiu, jei patiks - zysiu, kad duonkepės reikia
Davai užsiperkam ko reikia ir bandom
Vyras vakar kaip tik duonkepe siule, bet viska susipirkus ar nebus brangiau nei kepaliuks...
QUOTE(G.Jurgita @ 2010 11 30, 16:08)
Žinok aš jau beveik susikaupiau duonos kepimui. Pradžioj orkaitėj bandysiu, jei patiks - zysiu, kad duonkepės reikia
Davai užsiperkam ko reikia ir bandom
Davai užsiperkam ko reikia ir bandom
SIANDIEN KEPIAU-liuks gavos
QUOTE(MERENGE @ 2010 11 30, 14:42)
SilRa, kur perki lašišą?
gaunu iš tų, kurie parveža ją tiesiai iš Norvegijos
QUOTE(SilRa @ 2010 11 30, 21:19)
gaunu iš tų, kurie parveža ją tiesiai iš Norvegijos
O gal jiems ir daugiau klientu reikia? Maza ka... Labai megstu sita zuvi,bet tas jos brangumas
QUOTE(CESARIA @ 2010 12 01, 09:55)
O gal jiems ir daugiau klientu reikia? Maza ka... Labai megstu sita zuvi,bet tas jos brangumas
tai mano giminaičiai, jie dirba prie tos žuvies Norvegijos fabrike ir grįždami prieš Kalėdas ir Velykas parveža kaip lauktuves
[quote=SilRa,2010 12 01, 10:39]
tai mano giminaičiai, jie dirba prie tos žuvies Norvegijos fabrike ir grįždami prieš Kalėdas ir Velykas parveža kaip lauktuves
Žiūriu čia ne aš viena laukiu ant kalėdų skanios lašišos iš Norvegijos . Man skaniausia karšto rūkimo lašiša su bulvių koše ir baltu padažiuku
tai mano giminaičiai, jie dirba prie tos žuvies Norvegijos fabrike ir grįždami prieš Kalėdas ir Velykas parveža kaip lauktuves
Žiūriu čia ne aš viena laukiu ant kalėdų skanios lašišos iš Norvegijos . Man skaniausia karšto rūkimo lašiša su bulvių koše ir baltu padažiuku
QUOTE(Saulyte DD @ 2010 12 01, 11:48)
Žiūriu čia ne aš viena laukiu ant kalėdų skanios lašišos iš Norvegijos . Man skaniausia karšto rūkimo lašiša su bulvių koše ir baltu padažiuku
aš mėgstu garintą arba orkaitėje folijoje keptą lašišą ir pati pasisūdau - labai skanūs sumuštinukai
QUOTE(G.Jurgita @ 2010 11 30, 15:08)
Žinok aš jau beveik susikaupiau duonos kepimui. Pradžioj orkaitėj bandysiu, jei patiks - zysiu, kad duonkepės reikia
Davai užsiperkam ko reikia ir bandom
Davai užsiperkam ko reikia ir bandom
Duonos savikaina priklausys nuo to, kokių priedų į ją dėsit, pvz. saulėgrąžų, moliūgų, sezamų ar džiovintų vaisių ir t.t. Duona be nieko tikrai daug nekainuos,o jai iškepti duonkepė nesunaudoja net vienos kilovatvalandės.
O receptukų daugybę galima rasti čia ir visus receptus galima išbandyti ir orkaitėje, tik pačioms reikės minkyt ir kildint tešlą.