Aš pirma
Šeštadienis
1. Pusryčiai: omletas su lašinukais ir šlapianke.
2. Pietūs: pica su grietinėlės padažu ir pomidorų padažu.
3. Vakarienė: makaronai su padažu ir užkepti su sūriu (padažą nuo picos reikėjo sunaudoti, dar ir liko makaronų).
Sekmadienis
1. Pusryčiai: dribsnių košė.
2. Pietūs: "ale kijevo kotletai" kepti orakaitėje, pekino, salierų ir saulėgrąžų salotos. Dar tuo pačiu orkaitėje iškepiau zuikį šaltam.
3. Vakarienė: burokėlių sriuba su galkutėmis (faršo saują pasilikau nuo kotletų).
Pirmadienis
1. Pusryčiai: dribsnių košė ir sumuštiniai su sūriu.
2. Pietūs: kotletai, marinuoti agurkai. Vyras sriubos įsipylė ir kotletų, aš makaronų nuo šeštadienio likusių ir grūdėtos varškės.
3. Vakarienė: pasišildėm burokų sriubą. Vėliau iškepiau iš šaldytos tešlos krepšelių ir dešreles tešloje.
Antradienis
1. Pusryčiai: dribsnių košė ir sumuštiniais su sūriu ir dešra.
2. Pietūs: vaikams sriuba ir kepiniai iš šaldytos tešlos. Aš įsidėjau kelis trapučius su sūriu, grūdėtos varškės ir makaronų dar nuo šeštadienio likusių. Vyras zuikio pasipjaustė su duona.
3. Vakarienė:įdarytos paprikos su bulvių koše, marinuotais agurkais.
Trečiadienis
1. Pusryčiai: virti kiaušiniai ir sumuštiniai su dešra ir sūriu.
2. Pietūs: vaikams paprikos su bulvių koše, mes tą patį nešėmės, aš dar varškės.
3. Vakarienė: žuvies kotletai su bulvių koše ir burokėlių salotomis.
Ketvirtadienis
1. Pusryčiai: vaikams jogurtas su dribsniais, aš suvalgiau likusį kiaušinį. Vyras nieko.
2. Pietūs:vaikams žuvies kotletai, burokėlių salotos. Vyras nešėsi paprikas, aš žuvies kotletus ir dar grūdėtos varškės įsidėjau.
3. Vakarienė: pomidorienė ir zuikio su duona.
Penktadienis "likučių diena"
1. Pusryčiai:sumuštiniai su sūriu.
2. Pietūs: vaikai spagečius virėsi, vyras nešėsi likučius zuikio su duona ir agurkais, lašinukų. Aš įsidėjau kelis likusius kotletus žuvies ir burokėlių.
3. Vakarienė: kiaušinienė su lašinukais.
Pirkta: grietinėlė, grietinė (liko nepradarytas), jogurtas, sultys, javinukai - 20,75 lt, pekino salota, mandarinai 2 kg, paprikos 6 vnt, chalva, pomidorai savo sultyse, citrinos 4 vnt. kiaušiniai - 31,20 lt, skilandinė dešra, kaimiška dešra, sūdyti ir rūkyti lašinukai 23,12 lt, obuoliai 2 kg - 5,10 lt, duona 4,50 lt, pienas, batonas, šokoladai, saldainiai - 15 lt (čia vyras išėjo tik pieno ir batono), sūris Nida - 7 lt, jogurtas 2,50 lt, makaronai 3 pok. - 4,47 lt, žuvis 11 lt, jogurtas 1,99 lt, sultys 2,78 lt, sūris su pelėsiu 3,64 lt, morkos, svogūnai, greifurtai, chalva, pomidorai, mandarinai, obuoliai - 23 lt, duona 5,50, karka 6,50 lt, šoninė 7,20 lt (užšaldžiau), lašiniai 9,90 lt, medus 20 lt, grūdėta varškė 8,76 lt.
Viso: 212.91 lt