Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų savaitės meniu - 6

QUOTE(KibirVibir @ 2011 02 07, 18:52)
ne pirma karta pastebiu, kad jus su sunumi labai skaniai valgote bigsmile.gif  mirksiukas.gif

Malonu skaityt bigsmile.gif Nors man pačiai atrodo, kad labai jau paprastas tas mano meniu, kai pasižiūri, ką kitos gamina blush2.gif

QUOTE(MERENGE @ 2011 02 07, 20:45)
siaubiakas blink.gif  visą savaitę prie puodų doh.gif

Visą savaitę tik šviežiai gamintas maistas thumbup.gif Aš tai stengiuos bent 2 dienoms pagamint, kad po darbo visi vakarai prie puodų neprabėgtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(murzilkaa @ 2011 02 07, 23:05)
.Koooooks įkvėpimas buvo pagavęs doh.gif Kiaurą dieną prasimaliau virtuvėj  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

kaip gerai man jūsų meniu, kai jau nebeišmanau ką valgyt daryt, permetu ant greičio meniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(murzilkaa @ 2011 02 07, 23:05)
4. a'la tinginys (tai iš miežinių sausų pusryčių, kurie įeina į maisto paketus, pagamintas tipo tinginys  rolleyes.gif )

pasidalinkit receptu bigsmile.gif 4u.gif nes pas mus tu sausu pusryciu irgi jau koks 10 pakeliu yra uzsikaupoe, neismanau ka su jais daryt, nes su pienu kaip sausi pusryciai nesivalgo mums schmoll.gif blush2.gif

gal dar kas nors ka nors is ju darot? blush2.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MonikisSs @ 2011 02 08, 12:44)
gal dar kas nors ka nors is ju darot?  blush2.gif  4u.gif  4u.gif

nelabai žinau, kokie jie - saldūs ar ne. jei nesaldūs, gal galima juos kaip ir bet kokius kitus dribsnius į faršą maišyti.

gal galima iš jų pabandyti išvirti košę? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MonikisSs @ 2011 02 08, 12:44)
pasidalinkit receptu  bigsmile.gif  4u.gif  nes pas mus tu sausu pusryciu irgi jau koks 10 pakeliu yra uzsikaupoe, neismanau ka su jais daryt, nes su pienu kaip sausi pusryciai nesivalgo mums  schmoll.gif  blush2.gif

gal dar kas nors ka nors is ju darot?  blush2.gif  4u.gif  4u.gif

Mes juos kaip paprastus kukurūzus valgom, jei tu apie tuos, kur apvalūs kamuoliukai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2011 02 08, 12:49)
nelabai žinau, kokie jie - saldūs ar ne. jei nesaldūs, gal galima juos kaip ir bet kokius kitus dribsnius į faršą maišyti.

gal galima iš jų pabandyti išvirti košę? g.gif

saldinti, ir forma ju tokia, kaip rutuliuku g.gif kokiam farse manrods labai tie rutuliukai jaustus, o ir tas saldumas kazi kaip su mesa reaguotu g.gif bet cia tik pamastymai mano, gal kas dare kada ka nors su mesa is ju, ir visai gerai gavos bigsmile.gif tai prasom pasidalint ax.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(IruteB @ 2011 02 08, 12:57)
Mes juos kaip paprastus kukurūzus valgom, jei tu apie tuos, kur apvalūs kamuoliukai ax.gif

mes valgem keliskart taip po truputi, bet galiausiai jie atidaryti ir suberti i inda sudziudavo ir teko mest, nes visgi niekam jie susizavejimo nesukele blush2.gif nesam isrankus maistui ar labai mandrus schmoll.gif blush2.gif nu bet va tie sausi pusryciai tai galvaskausmis kazkoks blush2.gif
Atsakyti
nu bandysiu ir aš prisijungti, nusistačiau ribą neišleisti daugiau kaip 200 lt savaitei. šiandien pirma diena ir išleidau 30, bet beveik 20 iš jų buvo nugarinei, kitą sumą sudarė obuoliai, kiaušiniai ir trupiniai, tai sakyčiau visiškai nieko nereikalingo unsure.gif kitomis dienomis tikiuosi išleisti mažiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marinas.rozz: 08 vasario 2011 - 13:05
QUOTE(MonikisSs @ 2011 02 08, 13:00)
saldinti, ir forma ju tokia, kaip rutuliuku  g.gif 

jei verdate košes iš kitokių kruopų ar dribsnių, o košes valgot su uogiene ar cukrum, tai manau, kad visai būtų galima pabandyti įpilti jų prieš pat baigiant virti g.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2011 02 08, 10:28)
kaip gerai man jūsų meniu, kai jau nebeišmanau ką valgyt daryt, permetu ant greičio meniu biggrin.gif

Aš irgi kartais "nusikosėju" kokį patiekaliuką mirksiukas.gif
Patinka man ta temukė wub.gif
Ypač kai neužtenka fantazijos ką nors pagaminti rolleyes.gif
QUOTE(MonikisSs @ 2011 02 08, 13:44)
pasidalinkit receptu  bigsmile.gif  4u.gif  nes pas mus tu sausu pusryciu irgi jau koks 10 pakeliu yra uzsikaupoe, neismanau ka su jais daryt, nes su pienu kaip sausi pusryciai nesivalgo mums  schmoll.gif  blush2.gif

Turėjau stebuklingai užsilikusių irisiukų, kuriuos pakaitinau su sviesto pakeliu ir visą turinį suverčiau ant tų sausų pusryčių. Išmaišiau, palaikiau truputį ir vsio. Aš tik susukau viską į maistinę plėvelę, kaip dešrą. Šiaip tą patį darau su kukurūzais, tipo skruzdėlynas mirksiukas.gif

QUOTE(IruteB @ 2011 02 08, 13:57)

tie patys rolleyes.gif
Ale man jų skonis tai schmoll.gif
Va kai tą tinginuką padariau tai migom dingo, o vienų niekas nevalgo unsure.gif

QUOTE(MonikisSs @ 2011 02 08, 14:00)
  nu bet va tie sausi pusryciai tai galvaskausmis kazkoks 

Pas mane tas pats doh.gif
Pusė spintelės tų pusryčių. Tai ir reikia suktis, kad nereikėtų išmest ir vietos neužimtų cool.gif

QUOTE(Marinas.rozz @ 2011 02 08, 14:04)
nu bandysiu ir aš prisijungti, nusistačiau ribą neišleisti daugiau kaip 200 lt savaitei.

Prašom prašom 4u.gif
Bandykit, o mes dar ir padėsim ir patarsim mirksiukas.gif

QUOTE(SilRa @ 2011 02 08, 14:24)
jei verdate košes iš kitokių kruopų ar dribsnių, o košes valgot su uogiene ar cukrum, tai manau, kad visai būtų galima pabandyti įpilti jų prieš pat baigiant virti

O čia tai idėja bigsmile.gif
Kažin ar maniškiai valgytų g.gif
Kad tik nebūtų taip - išvirei nesąmonę tai ir pati valgyk ax.gif
Atsakyti
mano vaikas absoliučiai bet kokius dribsnius saldžius valgo maišais su pienu.
Atsakyti
Smagi temukė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(murzilkaa @ 2011 02 08, 16:00)
Kad tik nebūtų taip - išvirei nesąmonę tai ir pati valgyk  ax.gif

hihihi.gif mano perlinės kruopos taip valgomos jau pusę savaitės doh.gif
Atsakyti