Beje, nusprendžiau, kad dabar meniu rašysiu kaip bjaurybė - nuo šeštadieni, nes savaitgalio maistas dažnai paskui valgomas savaitės bėgyje

Be to penktadienį darbe lengviau rasti laiko viskąm suregistruoti, negu sekmadienį namuose
taigi ši savaitė, kai nuo pirmadienio vakaro namuose buvo tuntas vyrų: du dideli, du maži, o dar maža mergytė ir aš

:
PIRMADIENIS
pusryčiai: sausi pusryčiai su pienu, risotto su daržovėm (lauktuvės paragavimui),
karšti sumuštiniaipietūs:
rusiška silkės mišrainė, sriubos likučiai, vaikai dar valgė pūstus kviečius su pienu
vakarienė:
burokėlių mišrainė, kepta elniena su bulvėm, pieniška makaronų sriuba (vaikams)
ANTRADIENIS
pusryčiai: burokėlių mišrainė (aš) ir sumuštiniai (vyrija)
pietūs: mišrainė su elnienos likučiais (man darbe), makaronų sriuba, šalta mėsa su duona (vyrijai)
vakarienė:
moliūgų blynai su grietine, trinta moliūgų-bulvių-morkų sriuba, pirktinė vištiena (akcija)
TREČIADIENIS
pusryčiai: sotūs iš po vakar, o dar vyrai ilgai miegojo
pietūs: blynai, šalta mėsa
vakarienė:
kotletai su bulvėm ir pekino-žirnelių salotom, trinta maliūgų sriubaKETVIRTADIENIS
pusryčiai: kava su sumuštiniais
pietūs: kotletai su bulvėm, sriuba
vakarienė:
naminė pica su česnakiniu padažuPENKTADIENIS
pusryčiai: sotūs iš po vėlyvos vakarienės
pietūs: sumuštiniai, blynai, šalta mėsa
vakarienė:
kepta žuvis su bulvėm, burokėlių-silkės mišrainėper tas dienas maistui išleidau 154lt

o reikia turėt omenyje, kad ir brolis vis maisto nupirkdavo

žodžiu - šaldytuvas pilnas o kišenės tuščios. laukiu algos pirmadienį
MĖSA desra (ousė liko), 3pak.desreliu (1liko), šoninės1kg (pusė liko), kumpio0.5kg (liko), 2 pastetai (liko), 0.7kg keptų sparnelių
ŽUVIS 1kg šaldytos jūrų lydekos file, pak. silkės
PIENAS 10L pieno, pasukos, 2pak. varškės (liko), grietinė (liko), fermentinio sūrio0.7kg, 6sūreliai
DUONA 2kep.duonos, 2kg miltų, 3pak. sausų pusryčių (1liko), 2pak. miltų mišinio picai
DARŽOVĖS IR VAISIAI 2kg bulvių, 1pekinas, 1iceberg salota (liko), 0.5kg pomidorų, 0.4kg pievagrybių, alyvuogės
BAKALĖJA 2kg cukraus, pomidorų padažas, tirpi arbata, sultinys, druska (liko)