Labas rytas
Pirmadienis1. Pusryčiai: grikių košė.
2. Pietūs: vaikams sriuba ir kotletai, mes to paties nešėmės.
3. Vakarienė:
makaronai su džiugu. Antradienis1. Pusryčiai: sumuštiniai su dešra.
2. Pietūs: valgėm šaldytuvo likučius. Sriubos, šoninės, mišrainės.
3. Vakarienė:
silkė su virtom bulvėmis ir pomidorais su grietine.Trečiadienis1. Pusryčiai:
dribsnių košė.2. Pietūs: vaikams kiaušinienė su salotomis, vyras lašinių, aš kelis silkės nešiausi.
3. Vakarienė:
daržovių keksiukai orkaitėje su jogurto ir pomidorų tyrės padažu.Ketvirtadienis1. Pusryčiai: sumuštiniai.
2. Pietūs: likutis silkės, šoninės, mišrainės. Aš nieko, vyras irgi likučius nešėsi.
3. Vakarienė:
pieniška makaronų sriuba ir pasišildėm keksiukus.
Penktadienis1. Pusryčiai: virti kiaušiniai su majonezu.
2. Pietūs: šaldytuvo likučiai.
3. Vakarienė:
omletas.Šeštadienis1. Pusryčiai:
kvietinė košė.2. Pietūs: pirktinės šviežios dešrelės su raugintais kopūstais ir duona.
3. Vakarienė:
šaldytos tešlos krepšeliai su avokado, ryžių ir lašišos įdaru. Išviriau vištienos vyniotinį-dešrą Sekmadienis 1. Pusryčiai: sumuštiniai su vyniotiniu.
2. Pietūs:
vėdarai.3. Vakarienė:
padariau burokų, morkų ir bulvių mišrainės. Iškepiau pyragą su kefyru.Pirkta: dešra sumuštiniams 9,42 lt, bananai ir kriaušės 2,04 lt, tepamas sūris 3,10 lt, jogurtas 1,90 lt, duona 4,50 lt, bananai 3,20 lt, silkė 4,60 lt, taleriai 2,40 lt, pekinas, agurotis, morkos 9 lt, miltai 3,79 lt, žirneliai ir kukurūzai 8 lt, želė 4 lt, šokoladas 2,49 lt.
Bazėje išleidau: vištienos gabaliukai vyniotiniui, vištienos ketvirčiai, žarnos vėdarams, dešrelės šviežios, rūkytas kumpelis, lašiša, duona, jogurtas natūralus, grietinė, sūris kepimui, grietinėlė, tepamas sūris, mozarela, varškytė su žolelėmis, pienas, kefyras, jogurtais su šokoladu, chalva, javinukai, kava, šaldytos tešlos užkepėlės, makaronai, sausainiai avižiniai, saldainiai, tomatas, bananai, paprikos, kivi, agurotis, pomidorai- 140 lt.
Viso: 198. 44 lt