Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai

QUOTE(oge @ 2011 01 25, 01:11)
Apie miegojima su kudikiu man patinka psichologes Ramunes Zelionienes pasisakymas 4u.gif

4u.gif ir man visai nieko..
Atsakyti
Labukas...
Labai reikia jūsų patarimo...Mano mažiukui yra du su puse mėnesiuko ,maitinu mp,bet turiu problemą su speneliai...Jie labai jautrūs ... unsure.gif Kiekvieno maitinimo laukiu su baime..Dėjau Multimam kopresiukus ant spenelių,garmastan tepalą,bet vistiek nepraeina verysad.gif Mažius atrodo apžioja gerai spenelį,bet vistiek po kiekvieno maitinimo man jį beprotiškai skauda verysad.gif Labai laukiu jūsų patarimų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(***Perlita*** @ 2011 01 25, 15:36)
Labukas...
Labai reikia jūsų patarimo...Mano mažiukui yra du su puse mėnesiuko ,maitinu mp,bet turiu problemą su speneliai...Jie labai jautrūs ... unsure.gif Kiekvieno maitinimo laukiu su baime..Dėjau Multimam kopresiukus ant spenelių,garmastan tepalą,bet vistiek nepraeina verysad.gif Mažius atrodo apžioja gerai spenelį,bet vistiek po kiekvieno maitinimo man jį beprotiškai skauda verysad.gif Labai laukiu jūsų patarimų verysad.gif

Gal antspenius pabandyti. As bandziau, nelabai man patiko, bet nors neskaudejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(***Perlita*** @ 2011 01 25, 03:36)
Labukas...

g.gif Užjaučiu taip kankinaus su pirmąja dukryte, bet man Multimam tepaliukas, o ne kompresiukai, labai padejo ir dabar panaudoju daznai tepu vos ne kas valandą ir per para užsigydžiau pilnai bet dar pora dineliu tepliojau kad greit vel nenugriaužtų, dar savo pieneliu aptepu kad uždžiutu po maitinimo tada kremuka vel....o daugiau nieko ir nebžinau bet turetu padet tepaliukas nors esu girdejus kad buna grybelis dar mamoms tada ilgai negyja jai nera gelsvu krešuliuku tada jums tiesiog nukramto mažylis.. verysad.gif
Atsakyti
Na nėra geltonų krešuliukų...JAu bandžiau ir kita poza maitint,bet vistiek skauda labai ir viskas unsure.gif Bandysiu dar tepaliuką multimam unsure.gif Nes nebežinau ką ir badaryt...Dabar nusitraukiu pieną,nes kitaip jau nebeįmanoma verysad.gif Ir dar duodu iš kruties išžyst.....Bet jau skausmelis nerealus....
Atsakyti
QUOTE(***Perlita*** @ 2011 01 25, 16:17)
Na nėra geltonų krešuliukų...JAu bandžiau ir kita poza maitint,bet vistiek skauda labai ir viskas unsure.gif Bandysiu dar tepaliuką multimam unsure.gif Nes nebežinau ką ir badaryt...Dabar nusitraukiu pieną,nes kitaip jau nebeįmanoma verysad.gif Ir dar duodu iš kruties išžyst.....Bet jau skausmelis nerealus....

Jungiuosi ir aš su savo bėda verysad.gif
Man taip pat skauda maitinant, išskyrūs kada pilnos krūtys, bet pasiurbia kelias minutes ir tada jau laukiu maitinimo pabaigos. Speneliai visiškai sveiki, nesukietėję, nėra šašų, viskas jiems gerai g.gif Man ir būtų įdomu sužinoti skausmo priežastį.
Aš savo pirmąją merginą su antspeniais maitinau,bet jų labai nenoriu,labai nepatogu kelionėse.
Atsakyti
QUOTE(oge @ 2011 01 25, 11:11)
Apie miegojima su kudikiu man patinka psichologes Ramunes Zelionienes pasisakymas 4u.gif
Geras straipsnis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2011 01 24, 20:50)
Noriu,kad jis gertu tik man pieneli, bet....

Jei NORI, jokiu minciu apie 'bet' buti negali. Tu GALI. 4u.gif

QUOTE(Dolyte @ 2011 01 24, 21:07)
esu pries  blush2.gif

Visai be reikalo mirksiukas.gif Zmogiukams butina jausti mamyte salia visas 24 val / para. mirksiukas.gif

QUOTE(samantila @ 2011 01 24, 23:33)
g.gif na vaikutis turi miegoti savo lovelėje kitaip ateityje gali būti didelių problemų kai į jūsų lovą įsiprašys visam....
O taip buna?? biggrin.gif Nesu girdejusi...
Kiekvienam ateina laikas atsiskirti nuo mamytes. Vieniems anksciau, kitiems veliau.

QUOTE(oge @ 2011 01 25, 12:11)

Labai geras straipsnis. drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Kiekviena dar tik besilaukianti vaikelio turetu ji perskaityti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oge @ 2011 01 25, 12:11)

Ačiū už šią nuorodą.
Šis straipsnis mane nudžiugino. Tikrai, visur tik kalama į galvą - kad kuo anksčiau atsiskirti nuo vaiko, kad ilgai žindyti vos ne nenormalu, kartu miegoti vėl gi taip pat nenormalu............. O čia puikiai išdėstyta, išnagrinėta, viskas pažodžiui išsakyta. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(-Neužmirštuolė- @ 2011 01 26, 09:50)
Ačiū už šią nuorodą.
Šis straipsnis mane nudžiugino. Tikrai, visur tik kalama į galvą - kad kuo anksčiau atsiskirti nuo vaiko, kad ilgai žindyti vos ne nenormalu, kartu miegoti vėl gi taip pat nenormalu............. O čia puikiai išdėstyta, išnagrinėta, viskas pažodžiui išsakyta.  thumbup.gif

Į sveikatą wink.gif
Pirmom dienom mes dukrytę kilnodavom i lovelę, bet greit supratom, kad nieko taip nebus - perkraustėm į savo lovą, ir mums tai tinka. Bet vis atsirasdavo pamokslautojų pvz. gydytoja, giminaičiai ir pan., kurie mus protindavo kaip tai yra negerai, nors aš žinojau, kad MUMS yra gerai doh.gif Iš šio straipsnio pasiskolinam argumentų, kai pritrūkstam atmušinėdami pašaliečių pamokymus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(oge @ 2011 01 26, 11:41)
Į sveikatą wink.gif
Pirmom dienom mes dukrytę kilnodavom i lovelę, bet greit supratom, kad nieko taip nebus - perkraustėm į savo lovą, ir mums tai tinka. Bet vis atsirasdavo pamokslautojų pvz. gydytoja, giminaičiai ir pan., kurie mus protindavo kaip tai yra negerai, nors aš žinojau, kad MUMS yra gerai  doh.gif Iš šio straipsnio pasiskolinam argumentų, kai pritrūkstam atmušinėdami pašaliečių pamokymus  rolleyes.gif
Musu dukryte miega su mumis. MB nera labai tuo suzavetas, bet per daug nepriestarauja. Problema - aplinkiniai zmones. Po ju komentaru ilga laika jauciausi labai kalta, kad 'gadinu vaika'. Perskaicius sita straipsni ir pasiskaitinejus, ka cia mergaites kalba daug kas stojo i savo vietas. Kai kiti zmones man pradedavo aiskinti, kaip svarbu, kad vaikas butu perkraustytas i savo kambari man atsirasdavo toks priesiskumas, toks noras pasiusti juos kuo toliau! Dabar aisku, kodel taip yra. Nes dukrytei buti su manimi yra pats naturaliausias dalykas. Aciu 4u.gif
Atsakyti
Jei aš nemiegočiau kartu su dukryte, matyt likčiau be miego, nes ji labai dažnai valgo. O kai miegam kartu, tai pamaitinu net iki galo neprabudusi, o ji tuo tarpu iki galo neprabududi pavalgo. Bet būna naktų, kad žinda ir nepaleidžia, tai visgi tuo metu galiu snausti.
Atsakyti