Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai

O aš nemiegu kartu,nes paniškai bijau prispausti vaiką unsure.gif unsure.gif unsure.gif Ir kai pasiimu maitinti (o valgo labai dažnai) nemiegu kol nepavalgo ....Paskui kai įminga įkeliu į lovytę ir tada jau miegu unsure.gif
Va o dėl tų spenelių....Niu žinokit jau man gerėja...Pakeičiau žindymo pozą.Dabar žinau kryžmiškai.Na viena krutinė po manim ir iš kitos žindau,tada jis geriau apžioja spenelį rolleyes.gif Man atrodo,kad man tas padėjo rolleyes.gif Žinoma is tepu su garmastan ir dedu multimam kopresiukus.Tai va mergaitės pabandykit ir jūs pakeist pozą 4u.gif Parašysiu ar nebepasikatojo tas skausmas.
Atsakyti
QUOTE(***Perlita*** @ 2011 01 26, 17:09)
Va o dėl tų spenelių....Niu žinokit jau man gerėja...Pakeičiau žindymo pozą.Dabar žinau kryžmiškai.Na viena krutinė po manim ir iš kitos žindau,tada jis geriau apžioja spenelį rolleyes.gif Man atrodo,kad man tas padėjo rolleyes.gif Žinoma is tepu su garmastan ir dedu multimam kopresiukus.Tai va mergaitės pabandykit ir jūs pakeist pozą 4u.gif Parašysiu ar nebepasikatojo tas skausmas.

drinks_cheers.gif aš šitą dalyką atradau tik žindydama antrą vaiką 4u.gif su pirmagime nepagalvojau....
ir tikrai, žindant kryžmiškai kažkaip pagerėja pieno bėgimas g.gif gal aš išsigalvoju, bet mažius traukia geriau, mažiau niurzga, man patogu, kad nereikia vartytis nuo šono ant šono, nes pažindžiusi iš vienos krūties, iškart galiu duoti kitą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikliukas @ 2011 01 26, 21:00)
drinks_cheers.gif aš šitą dalyką atradau tik žindydama antrą vaiką 4u.gif su pirmagime nepagalvojau....
ir tikrai, žindant kryžmiškai kažkaip pagerėja pieno bėgimas g.gif gal aš išsigalvoju, bet mažius traukia geriau, mažiau niurzga, man patogu, kad nereikia vartytis nuo šono ant šono, nes pažindžiusi iš vienos krūties, iškart galiu duoti kitą thumbup.gif

Merginos as gal biski kuku bet is parasymo nesuprantu kaip tas kryzmiskai..gal galit vaizdziau papasakot arba papaisyt biggrin.gif Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Lars @ 2011 01 26, 20:58)
Merginos as gal biski kuku bet is parasymo nesuprantu kaip tas kryzmiskai..gal galit vaizdziau papasakot arba papaisyt  biggrin.gif  Aciu.

Atsigulus ant, pvz, dešiniojo šono duodi vaikučiui kairę krūtį 4u.gif
Manau, mamytės tai turėjo galvoje...
Papildyta:
QUOTE(YUB4 @ 2011 01 26, 14:10)
<...> Problema - aplinkiniai zmones. Po ju komentaru ilga laika jauciausi labai kalta, kad 'gadinu vaika' <...>

Oj, po kai kurių aplinkinių žmonių "komentarų" mes visai nemokame vaikų auginti, o tik 'gadinam' juos doh.gif Miegam vienoje lovoje... Nešiojam ant rankų... Neduodam čiulptukų... Negirdom virinto vandenuko... Pravirkus iškart puolam raminti... Neprimaitinam nuo 4 mėn... .. ir t.t. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 26 sausio 2011 - 23:33
QUOTE(~Beauty~ @ 2011 01 26, 12:36)
Papildyta:

Oj, po kai kurių aplinkinių žmonių "komentarų" mes visai nemokame vaikų auginti, o tik 'gadinam' juos doh.gif Miegam vienoje lovoje... Nešiojam ant rankų... Neduodam čiulptukų... Negirdom virinto vandenuko... Pravirkus iškart puolam raminti... Neprimaitinam nuo 4 mėn... .. ir t.t.  doh.gif

4u.gif Aš paskaitinėjų kitų nuomonę patarineju, bet niekada neimu giliai į "plaučius" lotuliukas.gif nes turiu savo nuomone ir niekas jos nepakeistų tik įdomu kaip kitos augina, o nuomonių visada bus skirtingų....ir vaikus augina visos kaip joms atrodo geriau drinks_cheers.gif kartais naudinga paimti pavyzdį iš kitų pritaikyti sau thumbup.gif
P.S. visada gerbiu kitų nuomone kad ir kokia ji būtų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samantila: 27 sausio 2011 - 08:31
QUOTE(~Beauty~ @ 2011 01 27, 00:36)

Jo vakare atsigulus supratau tik man nesigavo ..
Atsakyti
Taip tai ir turėjau omeny,kad jei ant kario šono tai iš dešinios kruties smile.gif
Na šįryt vėl skaudėjo vieną krutinę....Mažius pavalgė ,o jaučiu,kad vis dar skaudžia tai nusitraukiau 80 ml dar pribėgo...Ir paliko dabar tokia jautri krutinė unsure.gif Labai bijau,kad nebūtų koks uždegimas verysad.gif Naktį visą su garmastanu išsitryniau,bet nepadėjo verysad.gif Reiks prašyt,kad mb kopūstą pirktų.....Dėsiu,blogiau nebus verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Lars @ 2011 01 27, 11:27)
Jo vakare atsigulus supratau tik man nesigavo ..

Tik nepergvenk..bandyk kaip nors kitaip,pasiguldyt ant pagalvės ir iš viršaus duos.Vieną dieną taip bandžiau..tik kad pačiai sunku ilgai atsirėmus rankomis išbūt....Net nežinau....Laikykis tik nepasiduok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(***Perlita*** @ 2011 01 26, 23:48)
Taip tai ir turėjau omeny,kad jei ant kario šono tai iš dešinios kruties smile.gif
Na šįryt vėl skaudėjo vieną krutinę....Mažius pavalgė ,o jaučiu,kad vis dar skaudžia tai nusitraukiau 80 ml dar pribėgo...Ir paliko dabar tokia jautri krutinė unsure.gif Labai bijau,kad nebūtų koks uždegimas verysad.gif Naktį visą su garmastanu išsitryniau,bet nepadėjo verysad.gif Reiks prašyt,kad mb kopūstą pirktų.....Dėsiu,blogiau nebus  verysad.gif
Papildyta:

Tik nepergvenk..bandyk kaip nors kitaip,pasiguldyt ant pagalvės ir iš viršaus duos.Vieną dieną taip bandžiau..tik kad pačiai sunku ilgai atsirėmus rankomis išbūt....Net nežinau....Laikykis tik nepasiduok 4u.gif

Ir aš tą patį norejau sakyt iš viršaus duok, tu susidorosi mums visoms kyla tokių problemėlių.Man kai neiščiulpdavo pilnai tai pasilenkus iš viršaus duodavau biškutį dar krūti pamasažuodavau ir viskas susitvarkė, o kopūstas tikrai ne pro šalį thumbup.gif ar tiesiog šiltas skuduriukas koks, pasišildyk ant radiatoriu ir pridek palaikyk prieš maitinimą....
Atsakyti
Sveikutes

gal kas susiduret? Vakar visa diena kaulus lauze, i vakara tempa pradejo kilt, saltkretis, nakti iki 37.7 buvo pakilus. Nezinau ar tai susije, bet ant vienos kruties pastebejau 2 raudonas demeles prie spenelio rudo lauko ir skaudejo zindant. Papai nesukieteje nei kiek..minkstuciai. Kas cia galejo but? Siandien jauciuosi gerai, tempa paryciais nukrito.
Atsakyti
QUOTE(Baravyke @ 2011 01 27, 03:18)
Sveikutes

gal kas susiduret? Vakar visa diena kaulus lauze, i vakara tempa pradejo kilt, saltkretis, nakti iki 37.7 buvo pakilus. Nezinau ar tai susije, bet ant vienos kruties pastebejau 2 raudonas demeles prie spenelio rudo lauko ir skaudejo zindant. Papai nesukieteje nei kiek..minkstuciai. Kas cia galejo but? Siandien jauciuosi gerai, tempa paryciais nukrito.

g.gif na ant krūtinės gal nuo tempos atsirast gal bande gripas ar kokia kt bestija kiby bet jūsų organizmas kovoja....spčiau tik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baravyke @ 2011 01 27, 14:18)
Sveikutes

O tose vietose kur paraude nera pakietejimu, guziuku? As pora dienu irgi nekaip jauciausi, maniau gripas puola, tik paskui pamaciau paraudima ir toj vietoj buvo pakieteje, nors pati krutis minksta. Daviau vaikui is tos puses valgyti, tai per du kartus isstumde ta guziuka. Irgi skaudejo valgant.
O gal tikrai gripas puola unsure.gif
Atsakyti
Merginos, noriu prisijungti i jusu bureli, noriu kuo ilgiau maitinti savo mazute, taciau turiu siokiu tokiu nerimu ir gal jus galesit patarti:

1. grizome is Lietuvos i savo gyvenama sali, taigi pasikeite maistas, klimatas ir t.t. to rezultatas mergyte lyg paberia kartais, puse dienos tustinasi lyg ir gelsvai, kita diena jau zalsviau ir skysciau, taip jau keletas dienu is eiles. Stengiuosi laba kontroliuoti, ka valgau, kad nealergizuociau, bet nenoriu likti tik ant duonos ir vandens taip pat.

2. Vakarais mazyle labai daznai nori valgyti, ar tai gali buti, kad man vakarais truksta pieno ?

3. Pradejo naktimis reciau valgyti... Anksciau valege graziai kaip laikrodukas kas 2 val (nuo vieno maitinimo pradzios iki kito), sianakt pameginau siulyti kruti praejus 2 val po vieno valgymo bet ji giliai miegojo ir neeme...

Tiesa, dukrelei dabar 6 savaites
Atsakyti