Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinančių krūtimi pokalbiai

Drute, visų pirma, tai sveikinu, kad nori maitinti dukrytę savo pienu. Labai džiaugiuosi.
Dėl pasikeitusios gyvenamosios vietos ir maisto. Nelik tik su duona ir vandeniu, bet naujus produktus iš pradžių bandyk valgyti po nedaug. O berti gali ne tik dėl alergijos, bet gali būti prakaitinis bėrimas, jei ten, kur išvykote daug šilčiau, nei Lietuvoje.
Kad vakarais mažiukė ilgai žinda, nepaleidžia, tikrai nereiškia, kad trūksta pienelio. Mano mažylė irgi kurį laiką taip darydavo. O kas kiek laiko dabar naktį valgo? Nemanau, kad kažkas blogo, jei pradėjo rečiau keltis naktį.
Atsakyti
QUOTE(-Neužmirštuolė- @ 2011 01 28, 10:55)
Drute, visų pirma, tai sveikinu, kad nori maitinti dukrytę savo pienu. Labai džiaugiuosi.
Dėl pasikeitusios gyvenamosios vietos ir maisto. Nelik tik su duona ir vandeniu, bet naujus produktus iš pradžių bandyk valgyti po nedaug. O berti gali ne tik dėl alergijos, bet gali būti prakaitinis bėrimas, jei ten, kur išvykote daug šilčiau, nei Lietuvoje.
Kad vakarais mažiukė ilgai žinda, nepaleidžia, tikrai nereiškia, kad trūksta pienelio. Mano mažylė irgi kurį laiką taip darydavo. O kas kiek laiko dabar naktį valgo? Nemanau, kad kažkas blogo, jei pradėjo rečiau keltis naktį.

Na taip labai karsta nera, bet meginsiu dar ziureti, pereiti vel ant grieztesnio raciono, kad atskirciau kas alergizuoja, bet toks ispudis, kad net tai ka valgiau Lietuvoje ja dabar gal dirgina.

Del valgymo naktimis tai sianakt taip idomaii valge, apie 23 val pradejo, paskui 1 val, paskui nenuziurejau laiko kada viena karta valge, paskui 6 val ryte. ir tada 8 val, dabar vel imigus bandziau duoti kruti, bet miega ar cia, kad ji sirgti man pradeda, ar tiesiog laiko tarpai ima dideti?
Atsakyti
Mano bernužėlis rytais nuo 8 val. kas valandą valgo doh.gif Gal todėl,kad bandau dar suo juo pamiegot ir kartu miegam??Gal užuodžia jis pienuką ir prašo rolleyes.gif Ir taip kol atsikeliu biggrin.gif Va ryte tada suskaudina jis vėl man spenelius ilgai ir dažnai žyzdamas unsure.gif Vakar masažistė mūsų sako duoti arbatos ryte unsure.gif Bet kažkaip nesinori....Ką jūs manot apie arbatų davimą ir kokias duot tada tokiam mažam?? (2men ir 2 svaites).Ir šiaip dieną jin man sako jei dar nelaikas tai kišk arbatą ir viskas g.gif
Atsakyti
Mergaitės, patarkite ką daryt, nes jau nebežinau verysad.gif Mano mažoji valgė MP iki 6 mėnesių, po to pradėjau po truputį duoti daržovių košės, tačiau nesėkmingai, spjaudavi, rėkdavo ir pan. Dabar jai jau 9,5 mėn. jau keletą savaičių šiaip ne taip sumaitinu jai 2 kartus per dieną košes, nors ir labai nenoriai, visą laiką duodu užgerti MP. Bet jau naktį, tai tragedija... verysad.gif Kas valandą keliasi, verkia prašo kruties. Čiulptuko neima... verysad.gif Bandžiau vandenuko, bet ji ir buteliuko nepripažįsta. Nežinau ką daryt verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(***Perlita*** @ 2011 01 28, 12:35)
Mano bernužėlis rytais nuo 8 val. kas valandą valgo doh.gif Gal todėl,kad bandau dar suo juo pamiegot ir kartu miegam??Gal užuodžia jis pienuką ir prašo rolleyes.gif Ir taip kol atsikeliu biggrin.gif Va ryte tada suskaudina jis vėl man spenelius ilgai ir dažnai žyzdamas unsure.gif  Vakar masažistė mūsų sako duoti arbatos ryte  unsure.gif Bet kažkaip nesinori....Ką jūs manot apie arbatų davimą ir kokias duot tada tokiam mažam?? (2men ir 2 svaites).Ir šiaip dieną jin man sako jei dar nelaikas tai kišk arbatą ir viskas g.gif

Tai aisku, kad neduok..nu nusisneka tos bobos as jau nebegaliu klausyt tu senobiniu patarimu. Mano uosvene ir jos amziaus moterys tai tik ir kisa visokias nesamones. NEKLAUSYK!!!
Atsakyti
QUOTE(Lars @ 2011 01 28, 14:36)
Tai aisku, kad neduok..nu nusisneka tos bobos as jau nebegaliu klausyt tu senobiniu patarimu. Mano uosvene ir jos amziaus moterys tai tik ir kisa visokias nesamones. NEKLAUSYK!!!

Ir aš taip galvoju ,kad neduot,nes gi mažės pienukas jei arbatomis girdysiu,o to visai nenoriu....
Dar klausimas ar geriat kokius vitaminus, jei taip kokius???Kada paskutinį kartą vakare valgot???Man toks jausmas,kad jei vakare gerai,stipriai nepavalgau tai kaip ir krutinės tuštokos būna....
Atsakyti
QUOTE(***Perlita*** @ 2011 01 28, 10:43)
Ir aš taip galvoju ,kad neduot,nes gi mažės pienukas jei arbatomis girdysiu,o to visai nenoriu....
Dar klausimas ar geriat kokius vitaminus, jei taip kokius???Kada paskutinį kartą vakare valgot???Man toks jausmas,kad jei vakare gerai,stipriai nepavalgau tai kaip ir  krutinės tuštokos būna....

vitaminu kol kas jokiu negeriu, pirma noriu pasidaryti kraujo tyrima, paziureti ar ko truksta organizmui, o tada ateisiu tartis del vitaminu. smile.gif

Valgau kiek noriu ir kada noriu. Maistas itakos pieneliui neturi. Tik kazkur skaiciau, kad negalima palikti skrandzio tuscio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(***Perlita*** @ 2011 01 28, 01:43)
Dar klausimas ar geriat kokius vitaminus, jei taip kokius???Kada paskutinį kartą vakare valgot???Man toks jausmas,kad jei vakare gerai,stipriai nepavalgau tai kaip ir  krutinės tuštokos būna....

Oi tikrai nereikia jokiu arbatu nusišnek visai ta gyd jai pati maitini ir užtenka liuks thumbup.gif na nuo pavalgymo nepasakyčiau kad priklauso gal skysčių buna kad mažiau pageriat g.gif
Aš nelabai ka iošvis valgau nes pykina nuo visko bet pieno yra ir daug thumbup.gif o ko pykina net nežinau gal hormonai o gal jau nestuke.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samantila: 28 sausio 2011 - 13:43
QUOTE(Drute @ 2011 01 28, 11:08)
ar cia, kad ji sirgti man pradeda, ar tiesiog laiko tarpai ima dideti?

Nemanau, kad serga. Tiesiog gal jai nebereikia dažniau valgyti. Kiekvienas kūdikis turi savo grafiką smile.gif

QUOTE(***Perlita*** @ 2011 01 28, 11:35)
Mano bernužėlis rytais nuo 8 val. kas valandą valgo doh.gif Gal todėl,kad bandau dar suo juo pamiegot ir kartu miegam??

O iki kelintos Jūs miegat? blush2.gif
O nebandėt aštuntą pamaitinti ir jau keltis? Panešioti, pabūdrauti....
Arbatų aš neduočiau.

Sunflow, pas mus situacija panaši, tik amžius pusantro mėn. mažesnis. Košių nenori, buteliuko, čiulptuko nepažįsta. Naktį valgo labai dažnai, o kartais nepaleidžia beveik visą naktį. Žinok neturiu patarimų. Tiesiog žinok, kad kaip sunku bebūtų, tai yra laikinai. Laikykis.
Atsakyti
QUOTE(-Neužmirštuolė- @ 2011 01 28, 16:53)
Nemanau, kad serga. Tiesiog gal jai nebereikia dažniau valgyti. Kiekvienas kūdikis turi savo grafiką smile.gif
O iki kelintos Jūs miegat?  blush2.gif
O nebandėt aštuntą pamaitinti ir jau keltis? Panešioti, pabūdrauti....
Arbatų aš neduočiau.

Sunflow, pas mus situacija panaši, tik amžius pusantro mėn. mažesnis. Košių nenori, buteliuko, čiulptuko nepažįsta. Naktį valgo labai dažnai, o kartais nepaleidžia beveik visą naktį. Žinok neturiu patarimų. Tiesiog žinok, kad kaip sunku bebūtų, tai yra laikinai. Laikykis.

Na mes miegam iki 10 val.kartais ilgau jei išeina blush2.gif blush2.gif Vaiką išleidžiu į darželį,vras darban tai ir miegu kiek norisi....Ir kiek mažius dar leidžia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(***Perlita*** @ 2011 01 28, 16:17)
Na mes miegam iki 10 val.kartais ilgau jei išeina blush2.gif  blush2.gif Vaiką išleidžiu į darželį,vras darban tai ir miegu kiek norisi....Ir kiek mažius dar leidžia blush2.gif

Tai jei gerai supratau, nuo aštuntos iki dešimtos kas valandą, išeitų kokie trys kartai. Man atrodo, kad viskas čia normalu.
Papildyta:
Mano dukrytė būdama tokio amžiaus, kaip Jūsų sūnelis, valgė dažniau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Neužmirštuolė- @ 2011 01 28, 14:53)
:

Nuraminot, tiesiog stebiu ja ir ziuriu kaip elgsena keiciasi rodos ima ilgeti valgymo tarpukai, tik vakarais aisku jau salia manes visada nori buti ir zinda zinda, turbut net ir tuscias krutis tiesiog ciunkia, o kai atimu bliauna, tai jau pripratau, kad vakarai yra mudvieju artumo laikas biggrin.gif
Atsakyti