Įkraunama...
Įkraunama...

Dzūkijos kraštų statybininkai

QUOTE(verslas @ 2011 01 06, 19:53)
tikrai apmirus temuke:DainaM ymeskite Foto butu smagu pamatyti ta meno Sedevra ax.gif  4u.gif as travinu zmona kad vaikiu kambariuose papeckiotu ka nors vaikams-Ji nepasiraso doh.gif

Kad aš važiavau piešti - pamiršau, MB važiavo pečiaus pakurt - pamiršo, tikra sklerozninkų šeimynėlė doh.gif Nu gal ryt jau kaip nors blush2.gif
Jau mano vaikinas gali varyt į namą gyvent - jo kambaryje jau grindys yra lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas dienas,
na ką, pagyvinsiu temelę, mestelsiu foto. Tai čia manasis šedevras, girkit, peikit, reiškit nuomonę.
user posted image
Parodau plyteles, kurios bus valgomajame, virtuvėje, koridoriuje bei laiptinėje:
user posted image
Čia grindys IIa. visuose kambariuose vienodos:
user posted image
Čia foto iš katilinės, kaip kažkam žadėjau:
user posted image
Atsakyti
DainaM, faina pas jus thumbup.gif

o gėlė, man labai stilinga wub.gif

Mes vakar aptarėm su architekete dar kartą savo projektėlį... laukiam dabar koreguoto rezultato ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Terė @ 2011 01 07, 13:44)
DainaM, faina pas jus  thumbup.gif

o gėlė, man labai stilinga  wub.gif

Mes vakar aptarėm su architekete dar kartą savo projektėlį... laukiam dabar koreguoto rezultato  ax.gif

Grazi gelyte DainaM(Esi tikra Dailininke) ir plyteles Labai fainos9Kur pirkote jei nepaslaptis?kaip kokybe? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Terė @ 2011 01 07, 13:44)
DainaM, faina pas jus  thumbup.gif

QUOTE(verslas @ 2011 01 07, 14:25)
Grazi gelyte DainaM(Esi tikra Dailininke) ir plyteles Labai fainos9Kur pirkote jei nepaslaptis?kaip kokybe? ax.gif

Dėkui, na ta gėlė dar kaip ir neužbaigta, dar planuoju ją "įsodinti" į tas akmens apdailines plyteles, žadu tom plytelėm padekoruoti ir tambūrą ir atsidarius duris iškart prieš akis olumoj sienoje yra šita gėlė. Aišku, ten dar aplink ją užuolaidos bus iš šonų, apšvietimas užslėptas iš lubų, dar žadu kažkokį fragmentą iš "tos operos" nupiešti koridoriuje. Na, iki pabaigos dar daug doh.gif O ir ne dailininkė aš blush2.gif Šiaip truputuką mėgėja....

Plytelės, nežinau ar ten foto matosi aiškiai yra ne lygiais krašteliais, o banguotais, radome jas Makvežoj dar gal rugsėjo mėnesį, buvo joms akcija (kainavę 50, nupirkom už 30), jos akmens masės, kietos tokios, nu sakė meistrai geros, kokybiškos, nelabai šiaip "pasiduoda", nes daug pjaustymo gaunasi doh.gif
Atsakyti
[quote=DainaM,2011 01 07, 14:34]
Dėkui, na ta gėlė dar kaip ir neužbaigta, dar planuoju ją "įsodinti" į tas akmens apdailines plyteles, žadu tom plytelėm padekoruoti ir tambūrą ir atsidarius duris iškart prieš akis olumoj sienoje yra šita gėlė. Aišku, ten dar aplink ją užuolaidos bus iš šonų, apšvietimas užslėptas iš lubų, dar žadu kažkokį fragmentą iš "tos operos" nupiešti koridoriuje. Na, iki pabaigos dar daug doh.gif O ir ne dailininkė aš blush2.gif Šiaip truputuką mėgėja....

Labutis,DainaM mirksiukas.gif
Kolkas labai negiriu -lauksiu galutinio rezultato. Bet pradžia graži thumbup.gif
Vieną patarimą galiu 4u.gif ?
(p.s.-sienų spalva jauki,šilta..,gerai ..)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jomre: 07 sausio 2011 - 13:53
QUOTE(jomre @ 2011 01 07, 14:50)
Labutis,DainaM  mirksiukas.gif
Kolkas labai negiriu -lauksiu galutinio rezultato. Bet pradžia graži  thumbup.gif
Vieną patarimą galiu  4u.gif  ?

Nu taigi būtina mirksiukas.gif Reikia, iš klaidų mokomės, o ir kito nuomonę išgirst reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DainaM @ 2011 01 07, 14:53)
Nu taigi būtina  mirksiukas.gif Reikia, iš klaidų mokomės, o ir kito nuomonę išgirst reikia  mirksiukas.gif

Jokių klaidų kaip ir nėra mirksiukas.gif Su meile dirbate,šauniai viskas.
Tik va ,paskaičiau apie tas plyteles..Gal ko nesupratau? Ar norite prie gėlytės dar kitą medžiagą įvesti? Aš siūlyčiau gal tokį vertikalų aprėminimą ar tik pratęsimą..-bet lengvą, stilizuotą...-tokiu pačiu-"dažymo" principu (kaip gėlė). Labai teisingai pastebėjote: bus dar užuolaidos ir t.t.,. Tad va kažkaip ir norisi, kad ta gėlytė tarp jų nepasimestų...Ir svarbiausia- nepersūdyti..
Bet čia tik iš šalies toks pastebėjimas(nagus gi niežti.... biggrin.gif )
Pati esat meniškos sielos ir pasirodo,dar ir kruopšti(matosi iš rezultato),taigi net neabejoju,kad viskas bus "čiki "

sunglasses2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jomre: 07 sausio 2011 - 14:29
QUOTE(jomre @ 2011 01 07, 15:27)
Jokių klaidų kaip ir nėra  mirksiukas.gif  Su meile dirbate,šauniai viskas.
Tik va ,paskaičiau apie tas plyteles..Gal ko nesupratau? Ar norite prie gėlytės dar kitą medžiagą įvesti?   Aš siūlyčiau gal tokį vertikalų aprėminimą ar tik pratęsimą..-bet lengvą, stilizuotą...-tokiu pačiu-"dažymo" principu (kaip gėlė). Labai teisingai pastebėjote: bus dar užuolaidos ir t.t.,. Tad va kažkaip ir norisi, kad ta gėlytė tarp jų nepasimestų...Ir svarbiausia- nepersūdyti..
  Bet čia tik iš šalies toks pastebėjimas(nagus gi niežti.... biggrin.gif )
Pati esat meniškos sielos ir pasirodo,dar ir kruopšti(matosi iš rezultato),taigi net neabejoju,kad viskas bus "čiki "

sunglasses2.gif

Nu ir gerai, kad niežti mirksiukas.gif Man jūsų nuomonė svarbi 4u.gif Dėl tų plytelių dar galvoju, šmėstelėjus tokia mintis, bet ji jau turbūt paskiausiai pasimatys, ar reikia, nes aš jau ir taip bijau, kaip tos užuolaidos ten atrodys, nes man kažkaip užuolaidos jaukiausia, bent jau svetainėje ax.gif Galvoju dėti rudas užuolaidas, nemargintas (čia turiu omeny naktines), tai jos ir turėtų gautis kaip rėmelis ax.gif Na, vienu žodžiu, bus klaidų, jau jų ir yra, bet kaip sako, nebus ant ko pykti - kaip pasidarysiu, taip turėsiu doh.gif

Mano mintis buvo padaryti ale "vazą" iš kažko tokio http://www.correx.lt...uo-arizona-foto, bet čia ko gero atkrenta šis variantas, nes šiek tiek keičiasi planai dėl židinio apdailos, tad tas mums tiesiog "nelips"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DainaM: 07 sausio 2011 - 14:51
DainaM- tikrai sauniai padirbejot thumbup.gif Grazu...
O as su klausimu, kokia vata dejot stogui ir perdangai sildyt? Pasidalinkit patirtim is kur pirkot, kokia, kiek kainavo ax.gif Aktualus mums siuo metu klausimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke @ 2011 01 07, 16:55)
DainaM- tikrai sauniai padirbejot thumbup.gif Grazu...
O as su klausimu, kokia vata dejot stogui ir perdangai sildyt? Pasidalinkit patirtim is kur pirkot, kokia, kiek kainavo ax.gif Aktualus mums siuo metu klausimas g.gif

Vata stogui šildinti buvo iš Senukų, ta plokštėm, kaip ji skaitosi, kieta vienu žodžiu (tada akcija buvo), o perdangoms visur buvo vyniojama, pirkta Bauhof, irgi akcijinė tada buvo.
Atsakyti
QUOTE(DainaM @ 2011 01 07, 18:01)
Vata stogui šildinti buvo iš Senukų, ta plokštėm, kaip ji skaitosi, kieta vienu žodžiu (tada akcija buvo), o perdangoms visur buvo vyniojama, pirkta Bauhof, irgi akcijinė tada buvo.

O gal prisimenat pavadinimus?Paroc, Rocwoll ar kitokia? Nezinau kokia geriausia, pasirinkimas nemazas, bet reik zinot kam kokia skirta g.gif
Atsakyti