QUOTE(jomre @ 2011 01 07, 15:27)
Jokių klaidų kaip ir nėra

Su meile dirbate,šauniai viskas.
Tik va ,paskaičiau apie tas plyteles..Gal ko nesupratau? Ar norite prie gėlytės dar kitą medžiagą įvesti? Aš siūlyčiau gal tokį vertikalų aprėminimą ar tik pratęsimą..-bet lengvą, stilizuotą...-tokiu pačiu-"dažymo" principu (kaip gėlė). Labai teisingai pastebėjote: bus dar užuolaidos ir t.t.,. Tad va kažkaip ir norisi, kad ta gėlytė tarp jų nepasimestų...Ir svarbiausia- nepersūdyti..
Bet čia tik iš šalies toks pastebėjimas(nagus gi niežti....

)
Pati esat meniškos sielos ir pasirodo,dar ir kruopšti(matosi iš rezultato),taigi net neabejoju,kad viskas bus "čiki "
Nu ir gerai, kad niežti

Man jūsų nuomonė svarbi

Dėl tų plytelių dar galvoju, šmėstelėjus tokia mintis, bet ji jau turbūt paskiausiai pasimatys, ar reikia, nes aš jau ir taip bijau, kaip tos užuolaidos ten atrodys, nes man kažkaip užuolaidos jaukiausia, bent jau svetainėje

Galvoju dėti rudas užuolaidas, nemargintas (čia turiu omeny naktines), tai jos ir turėtų gautis kaip rėmelis

Na, vienu žodžiu, bus klaidų, jau jų ir yra, bet kaip sako, nebus ant ko pykti - kaip pasidarysiu, taip turėsiu
Mano mintis buvo padaryti ale "vazą" iš kažko tokio
http://www.correx.lt...uo-arizona-foto, bet čia ko gero atkrenta šis variantas, nes šiek tiek keičiasi planai dėl židinio apdailos, tad tas mums tiesiog "nelips"