Įkraunama...
Įkraunama...

Dzūkijos kraštų statybininkai

QUOTE(doviliuke @ 2011 01 07, 17:05)
O gal prisimenat pavadinimus?Paroc, Rocwoll ar kitokia? Nezinau kokia geriausia, pasirinkimas nemazas, bet reik zinot kam kokia skirta g.gif

Stogui, pertvaroms berods buvo Paroc (aš irgi susimaišius tuose pavadinimuose), kieta (kaip ir sakiau), o perdangoms Rockvool vyniojama, minšta tokia.
Atsakyti
QUOTE(DainaM @ 2011 01 07, 17:11)
Stogui, pertvaroms berods buvo Paroc (aš irgi susimaišius tuose pavadinimuose), kieta (kaip ir sakiau), o perdangoms Rockvool vyniojama, minšta tokia.

Siaip Paroc vata yra rimciausia!Dar gera Rockwol-Multirock(varza panasi y Paroc ir kietumas)
Atsakyti
QUOTE(verslas @ 2011 01 07, 18:05)
Siaip Paroc vata yra rimciausia!Dar gera Rockwol-Multirock(varza panasi y Paroc ir kietumas)

Na, kai į perdangą, tai ten šilumos varža kaip ir nėra itin aktuali, ten gal garsas svarbiau, tai perdangose mūsų http://gidas.rockwoo...iniai/rock-roll, o jau stogo šiltinimas, pertvaros yra Paroc
Atsakyti
QUOTE(DainaM @ 2011 01 07, 18:11)
Na, kai į perdangą, tai ten šilumos varža kaip ir nėra itin aktuali, ten gal garsas svarbiau, tai perdangose mūsų http://gidas.rockwoo...iniai/rock-roll, o jau stogo šiltinimas, pertvaros yra Paroc

kai Vieno auksto namas tai perdanga yra svarbi kaip ir stogo apsiltinimas(taip kad ir geresne varza neprosaly mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(verslas @ 2011 01 07, 18:19)
kai Vieno auksto namas tai perdanga yra svarbi kaip ir stogo apsiltinimas(taip kad ir geresne varza neprosaly mirksiukas.gif )

Vieno tai taip, aš kalbu iš savo varpinės, nors mūsų ir antra perdanga (į palėpę) šita vata šiltinta, nes šiaip visas stogas vienodai šiltintas (kiti palėpinį stogą ploniau šiltina) nu įvairiai, čia kas kaip sugalvoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DainaM @ 2011 01 07, 13:34)
Plytelės, nežinau ar ten foto matosi aiškiai yra ne lygiais krašteliais, o banguotais, radome jas Makvežoj dar gal rugsėjo mėnesį, buvo joms akcija (kainavę 50, nupirkom už 30), jos akmens masės, kietos tokios, nu sakė meistrai geros, kokybiškos, nelabai šiaip "pasiduoda", nes daug pjaustymo  gaunasi  doh.gif

mes tokias plyteles tik su tamsesnėmis (šachmatiškai) sodyboje sudėjom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Terė @ 2011 01 07, 18:38)
mes tokias plyteles tik su tamsesnėmis (šachmatiškai) sodyboje sudėjom  ax.gif

O kaip ten tos siūlės atrodo? Mums dar neglaistė siūlių, tai įdomu, kaip ten jos atrodys "kreivos"?
Atsakyti
QUOTE(DainaM @ 2011 01 07, 17:40)
O kaip ten tos siūlės atrodo? Mums dar neglaistė siūlių, tai įdomu, kaip ten jos atrodys "kreivos"?

kreivai ir atrodo biggrin.gif

o jei rimtai, tai mano manymu normaliai... tik kaip kaime, tai mes tamsias siūles darėm rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Terė @ 2011 01 07, 19:15)
kreivai ir atrodo  biggrin.gif

o jei rimtai, tai mano manymu normaliai... tik kaip kaime, tai mes tamsias siūles darėm rolleyes.gif
user posted image

Visai nieko, pas mus siūlės irgi ne baltos bus, tokios kaip rusvos, šviesios, bet ne baltos.
Atsakyti
QUOTE(Terė @ 2011 01 07, 19:15)
kreivai ir atrodo  biggrin.gif

user posted image

Atrodo labai jaukiai ir tos kreivos siules man labai, o grindys sildomos?
Atsakyti
QUOTE(Beatrix @ 2011 01 07, 19:28)
Atrodo labai jaukiai ir tos kreivos siules man labai, o grindys sildomos?

nešildomos ... čia gi kaimukas - vasarnamis ax.gif
Papildyta:
QUOTE(DainaM @ 2011 01 07, 18:22)
Visai nieko, pas mus siūlės irgi ne baltos bus, tokios kaip rusvos, šviesios, bet ne baltos.

dėkuj mirksiukas.gif
bet tos šviesios, rusvos spalvos glaistas per laiką vis tiek papilkėja doh.gif ...
vonioj pas mus melsvos, tai melsvumo jau nelikę schmoll.gif ... norint reik per naują užglaistyt doh.gif
už tai kaime iš karto pilkai ir glaistėm biggrin.gif
Atsakyti
Daina M, grazus vaizdeliai thumbup.gif O kas bus prie vitrininio lango, ten kur juosta likus, plyteles? Katilineje pas mus truputi maziau vamzdyno, nes kolektoriai dezese i sienas suleisti, bet nutarem, kad lauksim pavasario ir pirma plyteles desime. Vata pas mus stoge ir perdangoje Paroc, mokejome uz 10cm apie 95lt m3.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egle13: 07 sausio 2011 - 22:00