Įkraunama...
Įkraunama...

Dzūkijos kraštų statybininkai

QUOTE(GitaZ @ 2011 01 09, 19:16)
Grazus namai ir laaaabai grazi augintine biggrin.gif

Imesiu as nuoroda su savo namuciu foto. Gal kas turesit kokiu minciu, pakomentuosit, nes man su dizainu ne kas biggrin.gif Pilnai esame irenge vaiku kambarius ir vonia, musu miegamaji, palepe, virtuve, o visa kita "nedadielkos" .
Del akvariumo avarijos teks keisti svetaines ir valgomojo grindis  doh.gif  Nepasiseke su langais, dar vis teisme, apie tai jau skundziausi, o dabar dar ir su laiptais. Gaminomes azuolinius laiptus 6 cm storio, visi sutruko per klijus, meistras pasieme taisyti su piktumais, perklijavo is naujo, sudejo, o jie vel visi 19 sutruko  doh.gif  Tai vel galvos skausmas, zodziu nesiseka, kartais atrodo, kad gyvenime namo nepagaigsim, nes ne viskas nuo musu priklauso, o ir lesu nera tiek, kad kiekviena daikta ismetume ir pirktume kita.
Kvieciu i savo namucius ir laukiu komentaru, gal dar kas imanoma taisyti, gal kur nupievinau...
http://s176.photobuc...ums/w200/Gitaz/

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif jau kaip visaks fainiai, man labai visur patiko. Miegamasis gal ne pagal mano skoni blush2.gif Bet virtuve fantastiska wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GitaZ @ 2011 01 09, 19:16)
Grazus namai ir laaaabai grazi augintine biggrin.gif

Imesiu as nuoroda su savo namuciu foto. Gal kas turesit kokiu minciu, pakomentuosit, nes man su dizainu ne kas biggrin.gif Pilnai esame irenge vaiku kambarius ir vonia, musu miegamaji, palepe, virtuve, o visa kita "nedadielkos" .
Del akvariumo avarijos teks keisti svetaines ir valgomojo grindis  doh.gif  Nepasiseke su langais, dar vis teisme, apie tai jau skundziausi, o dabar dar ir su laiptais. Gaminomes azuolinius laiptus 6 cm storio, visi sutruko per klijus, meistras pasieme taisyti su piktumais, perklijavo is naujo, sudejo, o jie vel visi 19 sutruko  doh.gif  Tai vel galvos skausmas, zodziu nesiseka, kartais atrodo, kad gyvenime namo nepagaigsim, nes ne viskas nuo musu priklauso, o ir lesu nera tiek, kad kiekviena daikta ismetume ir pirktume kita.
Kvieciu i savo namucius ir laukiu komentaru, gal dar kas imanoma taisyti, gal kur nupievinau...
http://s176.photobuc...ums/w200/Gitaz/

-------------------------------------------------------------------------------------------
Na niekaip neleidžia įkelti paveikslėlių...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jomre: 12 sausio 2011 - 15:49
QUOTE(jomre @ 2011 01 12, 16:48)
-------------------------------------------------------------------------------------------
Na niekaip neleidžia įkelti paveikslėlių...

IR MAN SUNKU SU TUO YKELIMU PAVEIKSLELIU doh.gif
Atsakyti
QUOTE(verslas @ 2011 01 12, 16:51)
IR MAN SUNKU SU TUO YKELIMU PAVEIKSLELIU doh.gif

tikriausiai dydis perdidelis,turit sumazinti
Atsakyti
QUOTE(Ihmantas @ 2011 01 12, 17:02)

gryzo vaikas is mokyklos-dabar bando aiskintis g.gif
Atsakyti

Dublis 2 biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(jomre @ 2011 01 12, 17:08)
Dublis 2    biggrin.gif

Šaunu!! Pagaliau leidžia prisegti pav. mirksiukas.gif
Tik šiandien apsižiūrėjau,kad jau tų žinučių sočiai pas mane ,virš 100 biggrin.gif

Taigi įkeliu dar vieną-čia dėl spalvinio derinimo vis dar ... ax.gif
O paveikslelio dydis turi būti apie 28 kB drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(GitaZ @ 2011 01 11, 11:49)
Dekui uz komentarus.
Na virtuve man paciai smagi...

Pernai buvau susirgusi rudos spalvos liga, siemet labai "zaliuoju" biggrin.gif biggrin.gif

GitaZ , čia paveikslėlis "sužaliavimui" biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(verslas @ 2011 01 12, 17:05)
gryzo vaikas is mokyklos-dabar bando aiskintis g.gif

Taigi -reziume: SISTEMA VEIKIA thumbup.gif
Jūsų eilė dabar smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jomre: 12 sausio 2011 - 16:19

Ačiū už priminimą cool.gif
Tuo pačiu-šiandien paskutinis "pasispardymas" biggrin.gif
Atsakyti
Man nei vienoj iš šių paskutinių įkeltų foto vaizdas negražus. Ypač tie atgyvenę halogenai. Čia tik mano nuomonė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*MiLi* @ 2011 01 12, 19:10)
Man nei vienoj iš šių paskutinių įkeltų foto vaizdas negražus. Ypač tie atgyvenę halogenai. Čia tik mano nuomonė  ax.gif

Mielai lauksime ir jūsų pavyzdžių blush2.gif
Kuo jų daugiau ir įvairesnių-tuo geriau cool.gif

Manau,sutinkate ?
Atsakyti
QUOTE(jomre @ 2011 01 12, 20:10)
Mielai lauksime ir jūsų pavyzdžių  blush2.gif
Kuo jų daugiau ir įvairesnių-tuo geriau  cool.gif

Manau,sutinkate ?

Tiesa, "tuos atgyvenusius halogenus" visame pasaulyje sėkmingai tebenaudoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MiLi* @ 2011 01 12, 19:10)
Man nei vienoj iš šių paskutinių įkeltų foto vaizdas negražus. Ypač tie atgyvenę halogenai. Čia tik mano nuomonė  ax.gif

O kuo jūs pasiūlytumėte pakeisti tas "atgyvenas"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimcikas @ 2011 01 13, 12:18)
O kuo jūs pasiūlytumėte pakeisti tas "atgyvenas"?  g.gif

To paties ir aš norėjau paklausti ,kaip rimcikas smile.gif
Ačiū-nereiks kartotis ,nenoriu įkyrėti drinks_cheers.gif
Atsakyti