Įkraunama...
Įkraunama...

Dzūkijos kraštų statybininkai

QUOTE(Laura81r @ 2010 12 14, 10:05)
mum ta pati situacija buvo del tureklu...

O jus jau turėklus užsisakėte? kokie pas jus mediniai ar metaliniai?
Papildyta:
aš tai norėčiau kažko panašaus:
user posted image
Atsakyti
Egle13, jūsų AŽ pilna mirksiukas.gif
Atsakyti
ai dar apie laiptus.... mes tai nusipirkom pakopas. 1 kv.m klijuoto ąžuolo ( bet jis nelakuotas) kainavo 300 lt. mums visos pakopos su aikštele kainavo 1900 lt. susidėsim ir sendinsim ąžuolą patys smile.gif jeigu reikės kam, galėsiu pakopų gamintojo kontaktų pas vyrą paklausti smile.gif
Atsakyti
Laba apsnigtą dieną biggrin.gif
Žiūriu apie laiptus diskutuojat, aš nieko negaliu pasakyt šita tema, nes mūsų namas be laiptų smile.gif O va apie virtuvinius kas prakalbot, tai ir man įdomu bigsmile.gif Žinau žinau, tooooli dar mums, bet man labai įdomu pasvaigt apie būsimą virtuvę biggrin.gif Todėl domiuosi, renku info ir t.t Kolkas mes planuojam, kad baldus darysim na kaip ir patys ax.gif Susiprojektuosim, susimatuosim, nuvažiuosim į Kauną, ten nusipirksim plokštes, visas ten rankeles ir tuos visus "pribumbasus", supjaus ten viską, tada apklijuos kantus, ir namuose viską sutvers Mb. Geras planas ane biggrin.gif Neaišku kaip seksis jį įgyvendint rolleyes.gif
Vakar vakare su MB planavom elektra. Jau kaip ir sugalvojom viską, susibraižėm ant projekto, belieka pradėt darbus thumbup.gif
Darbingos dienos visiems mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke @ 2010 12 14, 12:15)
Žiūriu apie laiptus diskutuojat, aš nieko negaliu pasakyt šita tema, nes mūsų namas be laiptų smile.gif O va apie virtuvinius kas prakalbot, tai ir man įdomu bigsmile.gif Žinau žinau, tooooli dar mums, bet man labai įdomu pasvaigt apie būsimą virtuvę biggrin.gif Todėl domiuosi, renku info ir t.t Kolkas mes planuojam, kad baldus darysim na kaip ir patys ax.gif Susiprojektuosim, susimatuosim, nuvažiuosim į Kauną, ten nusipirksim plokštes, visas ten rankeles ir tuos visus "pribumbasus", supjaus ten viską, tada apklijuos kantus,  ir namuose viską sutvers Mb. Geras planas ane biggrin.gif  Neaišku kaip seksis jį įgyvendint  rolleyes.gif
Vakar vakare su MB planavom elektra. Jau kaip ir sugalvojom viską, susibraižėm ant projekto, belieka pradėt darbus thumbup.gif

labai gera Jūsų idėja drinks_cheers.gif mes taip darysim su visais kitais kietaisiais baldais. tik pjaustysim Vilniuje ( kažkur mano brolis atkasęs, kur pigiai tai daro), bet virtuvės tai nesiryžom daryti.... smile.gif o be to tokios ir plokštės spalvos nebūtų buvę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimcikas @ 2010 12 14, 08:48)
Aš ką tik užsisakiau ( nu prieš kokį mėnesį gerą) sakė iki kalėdų turėtų padaryti ir sustatyti. galėsiu  į svečius tada pasikviesti apžiūrai... smile.gif žinot kokį ekspermentą dariau....? projektą 3D aš pati pasidariau, kad būtų visiems aišku ir projektuotojams ir man. pervažiavau 4 Alytaus firmas,kad paskaičiuotų tokiom pačiom sąlygom visi. ir žinote nustebau. kaina svyravo nuo 4500 iki 7500 lt.... skirtumas didelis. pasirinkau kad man padarytų už 5900 firma. šį mano pasirinkimą lėmė keli veiksniai. 1 ir pats svarbiausias tai projektuotojos kantrybė, išaiškinimas ir šiltas bendravimas. aišku ir man prieinama kaina. dėl kokybės pažiūrėsim kaip padarys baldus. o galiu duoti antireklamą firmai, kuri pasiulė pigiausiai ( neįvardysiu, bet galėsiu kam prireiks į až parašyti). nuvažiuoju, susitinku su vadybininku, paduodu brėžinius, susakau ko noriu ir paprašiau, kad preliminariai paskaičiuotų kainą. palieku savo mail, kad duotų atsakymą. praeina savaitė. (nors kitos firmos man tai pasakė per pora valandų). nuvažiuoju pas tą vaikinuką, sakau, gal aš tau blogą mail užrašiau g.gif tas persigandęs žiūri į mane ir sako o kokia virtuvė buvo. sakau spalvoti brėžiniai. kuičiasi kuičiasi. rado lotuliukas.gif sako nepaskaučiavau. KOMPAS SUGEDO.... lotuliukas.gif juokiausi nerealiai. sakau tai firmoje vienas kompas ania?? po valandos paskaičiavo ir atsiuntė, kad 4500 lt kainuos. nu jo pagalvojau, tai jeigu man skaičiavo savaitę, tai savo baldų laukčiau metų metus....  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tai varžtų pritrus, tai lankstą užsakinės....

panasi padetis daugely firmu doh.gif kai surinks virtuviny Nepasididziuokite ydekite foto drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nu fainiai cia pas jus viskas juda, mes laukiam kol padarys topo elektros projektui ir tada vel po truputi judesim. Gavau is architekto namo vizualizacijas, gal ir nieko tik turputi pakoreguoti reikes
Atsakyti
QUOTE(DainaM @ 2010 12 14, 11:32)
Egle13, jūsų AŽ pilna mirksiukas.gif

Daina m ar jus jau zidinuka daretes?kol yra laisvesnio laiko reiktu pervaziuoti per firmeles ir paziureti ax.gif ir kitu statybiniku noreciau paklausti kas kur daretes ir pirkote kapsules zidinukui? drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(verslas @ 2010 12 14, 18:40)
Daina m ar jus jau zidinuka daretes?kol yra laisvesnio laiko reiktu pervaziuoti per firmeles ir paziureti ax.gif ir kitu statybiniku noreciau paklausti kas kur daretes ir pirkote kapsules zidinukui? drinks_cheers.gif

Židinys pas mus dar nejudintas doh.gif: Dar nieko nedarę, nieko jam nepirkę.... Girdėję, kad neblogai židinius apdirba žmogus iš Santaikos, bet dar nesam susidūrę nė su vienu.
Atsakyti
QUOTE(doviliuke @ 2010 12 14, 11:15)
Žiūriu apie laiptus diskutuojat, aš nieko negaliu pasakyt šita tema, nes mūsų namas be laiptų smile.gif O va apie virtuvinius kas prakalbot, tai ir man įdomu bigsmile.gif Žinau žinau, tooooli dar mums, bet man labai įdomu pasvaigt apie būsimą virtuvę biggrin.gif Todėl domiuosi, renku info ir t.t Kolkas mes planuojam, kad baldus darysim na kaip ir patys ax.gif Susiprojektuosim, susimatuosim, nuvažiuosim į Kauną, ten nusipirksim plokštes, visas ten rankeles ir tuos visus "pribumbasus", supjaus ten viską, tada apklijuos kantus,  ir namuose viską sutvers Mb. Geras planas ane biggrin.gif  Neaišku kaip seksis jį įgyvendint  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif idėją mes tokią jau nuo seniai įgyvendinam biggrin.gif tokiu principu virtuvinius baldus darėme jau dviejuose savo butuose, abiejų su MB tėvams ir dar sodyboj biggrin.gif thumbup.gif
o kainos atžvilgiu... nėr ką lyginti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(DainaM @ 2010 12 14, 17:02)
Židinys pas mus dar nejudintas doh.gif: Dar nieko nedarę, nieko jam nepirkę.... Girdėję, kad neblogai židinius apdirba žmogus iš Santaikos, bet dar nesam susidūrę nė su vienu.

sveiki,as tai girdejau kad Daugu meistras gerai daro zidinius.o paciu kapsuliu yra centre,ar ne Vilniaus g.ten ji ir reklamuoja bei rekomenduoja.
rimcikas,aciu uz info i az.laukit sveciu,kai sumontuos virtuve mirksiukas.gif
mes ka liecia del laiptu,tai labiau linkstame link tokiu,kur tvirtinasi ant metalines konstrukcijos.pakopos medines butu.ne joki sukti,paprasti,su aikstele.kitoki mums ir netiktu man atrodo. g.gif
o jus zidinius darotes kai jau buna istinkuotos/gipsas susuktas ant sienu?ir lubos padarytos?
Atsakyti
QUOTE(DainaM @ 2010 12 14, 18:02)

ar jo vardas ne KAROLIS g.gif
Atsakyti