Įkraunama...
Įkraunama...

Dzūkijos kraštų statybininkai

QUOTE(Laura81r @ 2010 12 15, 00:19)
mes ka liecia del laiptu,tai labiau linkstame link tokiu,kur tvirtinasi ant metalines konstrukcijos.pakopos medines butu.ne joki sukti,paprasti,su aikstele.kitoki mums ir netiktu man atrodo.  g.gif
o jus zidinius darotes kai jau buna istinkuotos/gipsas susuktas ant sienu?ir lubos padarytos?

Pas mus kaip tik su aikštele neišėjo padaryti, o aš jos taaaaaiaip norėjau doh.gif: Ale bus gerai ir sukti, nes gavosi tokie pagal reikalavimus ir pakopos ir pakopų aukštis labai tiksliai thumbup.gif:
O židinys tai jau jooooo, pas mus bent jau gausis kai bus išdažyta viskas doh.gif: Ir net nežinau, ar čia gerai, ar blogai blush-anim-cl.gif

QUOTE(N@fania @ 2010 12 15, 08:11)
ar jo vardas ne KAROLIS  g.gif

Ot šito nežinau g.gif Pažįsti? Jis darė čia vieniems kaimynams, aš nemačiau, MB matęs jau galutinį rezultatą, tai jam patiko, tai sako reiks pasižiūrėt, gi mums netoli wink.gif Su vienu kalbėjomės iš Alytaus, tai ir ir už kelionę paprašė doh.gif:
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 12 15, 00:19)
rimcikas,aciu uz info i az.laukit sveciu,kai sumontuos virtuve  mirksiukas.gif
mes ka liecia del laiptu,tai labiau linkstame link tokiu,kur tvirtinasi ant metalines konstrukcijos.pakopos medines butu.ne joki sukti,paprasti,su aikstele.kitoki mums ir netiktu man atrodo.  g.gif
o jus zidinius darotes kai jau buna istinkuotos/gipsas susuktas ant sienu?ir lubos padarytos?

Wellcome taip sakant 4u.gif , kaip tik virtuvę sumontuos( kviečiu kol dar pati rezultato nežinau, o jeigu bus pobaisiai, tai nors bus proga prisigerti smile.gif dėl laiptų: pas mumi suvirinta metalinė konstrukcija ir jau nupirktos pakopos su aikštele. konstrukcija tai vyras susiprojektavo su kažkokia programa ( jeigu kam reikes, tai galėsiu paklausti), nusipirko medžiagas, susipjaustė kampais, reikiamo ilgio ir pasamdė suvirintoją, kad suvirintų.... viska konstrukcija su meile darbui atsiėjo gal kokia 500-700 Lt ( reikia pažiūrti į sąmatą g.gif )
O židiniu pas mumi tiek lauko, tiek vidaus darė tas pats meistras. sienos dar buvo netinkuotos ir lubos nedarytos ( tai dabar mes jį uždengiam kaip kažką darom ir viskas). Lauko židiniu tai patenkinta, o vidaus tai schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif ir meistro nerekomenduočiau schmoll.gif galiu kam nors parašyti į až jeigu reikia. buvom jauni, statybas dar tik įpusėję ir dar nemokėjom normaliai kalbėti statybininkų kalba lotuliukas.gif, aišku patys kalti smile.gif o be to tai buvo jų aukso amžius 2008-2009 metai... tai daug ką pasako, kaip užsakovas vos ne po pora mėnesių laukė ir dar lankstytis prieš juos reikėjo smile.gif sutarėm,kad jie superka medžiagas, o mes pagal kvitus atsiskaitom. galvojo, kad gal nežiūrėsim ką prisipirko. bet kaip vyras paklausė, o kam šitą arba ana naudojot? tai pamatytumėm kas ten darėsi, vos ne kalti likom, kad nesumokėjom už medžiagas,kurių jie nenaudojo arba sunaudojo tik labai mažą dalį ( už tą dalį tik ir sumokėjom). pvz.: karkasą iš gipso darė (pas mumi ore kabantis tos židinys) tai kai užsipirko varžtų gal 2000 vnt.. vyras sako, man negaila, bet gal visą plokštumą jais susuksite lotuliukas.gif lotuliukas.gif dar vienas dalykas, net nepaklausę naudojo mūsų statybinius kibirus, viską palikdavo neišplovę, patalpa po išvažiavimų baisi būdavo. kaip mano mama sako " kur šiko ten paliko". kaip pasakiau,kad tam paliktas šiukšlių maišas, tai net nesuregavo ir toliau kiekvieną kartą susitvarkydavau pati. pasirodydavo kaip jauni mėnuliai. padirba pusdienį ir dingsta... pasirodo po dviejų trijų dienų... nervų gerai jie ten mums pritampė. paskui jau ultimatumą pasakėm, baigiat tada ir tada arba bus blogai. kaip tik prisimenu tuos židinistus, tai taip nervai ir sukyla lotuliukas.gif lotuliukas.gif gerą čia antireklamą padariau, bet visiems noriu pasakyti,kad pasimokytų iš mūsų klaidų drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rimcikas @ 2010 12 14, 07:48)
Aš ką tik užsisakiau ( nu prieš kokį mėnesį gerą) sakė iki kalėdų turėtų padaryti ir sustatyti. galėsiu  į svečius tada pasikviesti apžiūrai... smile.gif žinot kokį ekspermentą dariau....?

Labai norėčiau į AŽ tos firmos pavadinimo, kuriai norisi padaryti antireklamą biggrin.gif Kad patys neįkliūtume. Ir tos norėčiau, kurioje darysitės. Nors mūsų šis darbas laukia tik kitą žiemą.

Jūsų patirtis su židinistais nepavydėtina doh.gif

QUOTE(DainaM @ 2010 12 14, 09:18)
Mes darom medinius uosinius laiptus, jokių mandrysčių aš norėjau ir tvorelę ėmiau paprastesnę, tų visokių išraitymų nesinorėjo man, nes pamaniau, kad ant tų raižinių neblogai dulkės kaupsis, taigi visai paprastučiai tie laiptai, atviri, 17 berods pakopų, sukti, turėklai, tvorelė.

Gal galit pasakyti kas darė laiptus? 4u.gif

QUOTE(Laura81r @ 2010 12 14, 23:19)
sveiki,as tai girdejau kad Daugu meistras gerai daro zidinius.o paciu kapsuliu yra centre,ar ne Vilniaus g.ten ji ir reklamuoja bei rekomenduoja.

Galit pasižiūrėti www.visizidiniai.lt (jūsų minėta parduotuvė Vilniaus g. 6) Lankėmės tenais. Radau tai, ko mums ir reikėjo. Kainos normalios, lyginant su kitais pardavėjais.
Atsakyti
QUOTE(*MiLi* @ 2010 12 15, 11:50)
Gal galit pasakyti kas darė laiptus?  4u.gif

Laiptus turėsime tik kada vasario mėnesį, tai net ir nežinau, ar viskas bus OK mirksiukas.gif Šiaip tai jo "darbo vieta" Talokiuose, fermose buvusiose, o jis pats iš Alytaus, berods Žiburio gatvėj gyvena. Sutartis pas MB mašinoj, net pavardės nežinau doh.gif: Jis mano dėdei daręs dvejus, viskas gerai, tai pas jį ir užsisakėme, neklajojom kitų ieškodami.
Atsakyti
QUOTE(DainaM @ 2010 12 15, 08:52)
Ot šito nežinau  g.gif Pažįsti? Jis darė čia vieniems kaimynams, aš nemačiau, MB matęs jau galutinį rezultatą, tai jam patiko, tai sako reiks pasižiūrėt, gi mums netoli wink.gif Su vienu kalbėjomės iš Alytaus, tai ir ir už kelionę paprašė doh.gif:

nu tai kaip ir žinau Turim nuomonę apie juos Karolis pas Vadulka darė tai doh.gif o tas kitas ir panašiai doh.gif o kiek užsiprašė už padarymą ir Santaikiniaiir Alytiškiai
Papildyta:
QUOTE(*MiLi* @ 2010 12 15, 10:50)
Labai norėčiau į AŽ tos firmos pavadinimo, kuriai norisi padaryti antireklamą  biggrin.gif  Kad patys neįkliūtume. Ir tos norėčiau, kurioje darysitės. Nors mūsų šis darbas laukia tik kitą žiemą.

Jūsų patirtis su židinistais nepavydėtina  doh.gif
Gal galit pasakyti kas darė laiptus?  4u.gif
Galit pasižiūrėti www.visizidiniai.lt (jūsų minėta parduotuvė Vilniaus g. 6)  Lankėmės tenais. Radau tai, ko mums ir reikėjo. Kainos normalios, lyginant su kitais pardavėjais.

O Ulpe nežiūrėjot židinių šeip kainos neblogos ten.
Atsakyti
QUOTE(N@fania @ 2010 12 15, 12:17)
nu tai kaip ir žinau Turim nuomonę apie juos  Karolis pas Vadulka darė tai  doh.gif o tas kitas ir panašiai  doh.gif o kiek užsiprašė už padarymą ir Santaikiniaiir Alytiškiai

Nežinau aš dar, sakau, dar net nekalbėję mirksiukas.gif Su alytiškiu kelis kartus telefonu kalbėjom, tai vis žadėjo atvažiuoti, paskui pradėjo lementi, kad jei už kelionę apmokėsit, atvažiuos, apžiūrės maždaug, bet jis turės garantą, kad jeigu bus už kelionę sumokėta, tai jeigu jo ir nesamdysim, tai jam kaip ir nuostolio nebus, nebus veltui važiuota doh.gif Vienu žodžiu, man visai nerimtai viskas nuskambėjo, tai ir dairomės iškart kitų...
Atsakyti
QUOTE(DainaM @ 2010 12 15, 10:57)
Laiptus turėsime tik kada vasario mėnesį, tai net ir nežinau, ar viskas bus OK  mirksiukas.gif  Šiaip tai jo "darbo vieta" Talokiuose, fermose buvusiose, o jis pats iš Alytaus, berods Žiburio gatvėj gyvena. Sutartis pas MB mašinoj, net pavardės nežinau doh.gif: Jis mano dėdei daręs dvejus, viskas gerai, tai pas jį ir užsisakėme, neklajojom kitų ieškodami.

Kai turėsi atliekamo laiko ir žinosi kontaktus, tel., gal brūkšteltum man į AŽ ? 4u.gif
Laiptai mūsų antras darbas pagal sąrašą dabar, o net neišsirinkę kas darys.

QUOTE(N@fania @ 2010 12 15, 11:19)
O Ulpe nežiūrėjot židinių šeip kainos neblogos ten.

Kad gal visur žiūrėjom Alytuj biggrin.gif Tokia lenktu stiklu didelė kapsulė, kokios mums reikėjo, tuo metu buvo tik Vilniaus g.
Atsakyti
sveikos merginos, smile.gif , ir aš norėčiau paklausti, šiuo metu ir mums reikalingi laiptai, tiksliau norime pasidaryti tik metalinių laiptų konstrukcija, parekomenduokite, pas ką jūs darotės, ir kiek jums kainavo, gal ir tel. Nr. turite.
Atsakyti
QUOTE(DainaM @ 2010 12 14, 09:32)
Egle13, jūsų AŽ pilna mirksiukas.gif

Jau isvaliau smile.gif
Atsakyti
Kainavo 2200lt, dare juos prie Milcijos, bet nerekomenduoju nes menesi velavo ir siaip brokus tvarke per kelis kartus doh.gif user posted image
Atsakyti
nagi merginos, namučius visos statotės , kitos gal jau ir pasistatėte, padėkite, 4u.gif juk darėtės laiptus, parekomenduokite, nes mes nežinome pas ką alytuje užsisakyti laiptų konstrukciją, kad būtų geri ir patikimi ax.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif pamenat, čia aš postringavau apie virtuvės baldus :0 tai va, jie šiandien turėtų būti montuojami pas mumi thumbup.gif paskambino 5dienį iš firmos, tai vos nenugriuvau. tikrai nesitikėjau,kad padarys iki Kalėdų ( nors buvo apie tai kalbėję) bet kadangi pas mus su parketu taip atsitiko, kad žadejo iki Kalėdų, o dabar jau skambina ir atsiprašinėja,kad tik po naujų... tai galvoju ir su virtuve tas pats bus... nu laukiu rezultato ( kartu ir bijau blush2.gif )
Atsakyti