Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės

Atsiunčiau į jūsų paštą atvirukų ir darbelių pavyzdžių. Kuri nors patikrinkite ar gauti (lyg 5 laiškus išsiunčiau).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingada: 02 gruodžio 2010 - 19:04
QUOTE(vaiduuse @ 2010 12 02, 19:30)
sveikutės, mergaitės, norėjau sužinoti, ar protokoluojate savo klasės tėvelių susirinkimus? Pasirodo, kad pas mus į tai atsižvelgiama keliantis kvalifikaciją. Jei kartais kuri turite pavyzdėlį, tai įkelkite į paštą, iš anksto dėkoju  4u.gif
Mes irgi pradėjom puoštis klases, tai namo grįžtu vis vėliau ir vėliau  doh.gif

QUOTE(22peliukas22 @ 2010 12 02, 19:56)
Sveika,
pas mus privaloma susirinkimus protokoluoti. Juos laikome segtuve, kuris apgyvendintas  pas direktore kabinete  biggrin.gif . Neuzilgo atsiusiu pavyzdi, tik galiu pasidziaugti, kad tuos protokolus rasau ne as, o mokinio mama. Kazkada pasiklausiau, gal kas galit paprotokoluot, pasisiule  bigsmile.gif , atsidziaugt iki siol negaliu.

Sveikutės. Pagaliau ir aš prie kompiuterio prišliaužiau doh.gif . Parsinešusi pilną krepšį sąsiuvinių kol ištaisiau, tai jau net smegeninė nedirba, akis graužia doh.gif . Jau nebespeju visko kasdien patikrinti, tai susikaupia, o tada net smagu būna blink.gif . Dėl tėvų susirinkimo protokolų tai pas mus jau nuo pernai nebereikia, nes sako jie įeina į tą sumažintą popierizmą ax.gif . Anksčiau tikrai rašėm, bet jau spėjau tokius ir pamiršti... Na žiūriu nors vienoj vietoj pas mus koks pliusas, o tai jau spėjau daug ko jums užpavydėti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 02 gruodžio 2010 - 19:13
QUOTE(22peliukas22 @ 2010 12 01, 22:08)
Sveikos bigsmile.gif  As ka tik is darbo......  iudna, kad taip velai sad.gif. O smagu, nes siandien tevai susirinko ir laabai padejo papuosti klase  biggrin.gif . Tikrai to nesitikejau prasydama ju pagalbos. Ryt ikelsiu kelias nuotraukas. Liko dar pabaigiamuju darbu, bet jau kaip nors su vaiku pagalba susisuksiu. O dabar reiks uzsiimt spektaklio repeticijom, vis kazkaip laiko nelikdavo.

Aš šiandien irgi po susirinkimo. Gera labai nuotaika pasigirti negalu...Tėvai savo 10 vaikų net kalėdoms dovanėlių patys nupirkt negali. Sako, o, taigi jūs mokytoja galit nupirkt, ko jau ne doh.gif verysad.gif Sakau , na jau ne, vaikai JŪSŲ cool.gif O po susirinkimo nei puodelių nepadea išplauti, dar ir nuo stalo į kišenes įsikišo saldainių...O patys kad atsinešų...Ai, pati išlepoinau, kaip sako MB.

QUOTE(pavilonyte @ 2010 12 02, 16:10)
Sveikutės, ir aš nusikalus po darbelio, penkios pamokos ir dar sporto būrelis. Po pamokų turėjau nemalonų vienos mamos skambutį, jos mergaitė parsinešė utėlių, paskambinau ir pasikviečiau ryt seselę, mat aš negaliu vaikams plaukų tikrint. Tos mergaitės šeima labai tvarkinga, bet yra įvairių šeimų. Ar nesusidūrėt su tokia problema, jei ras daugiau užsikrėtusių vaikų, bijau pagalvot apie rytdieną  verysad.gif

Turėjau šiemet. Kreipėsi viena tvarkingos mergaitės mama. Sesutė netikrina - neturiu teisės sako. Tiesą pasakus akivaizdžiai pati užsekiau pas ką yra to "gėrio" į valias ir parašiau raštelį, kad susitvarkytų...Žinau, rizikavau, bet baigėsi gerai ax.gif

Labas vakaras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2010 12 02, 20:22)
dar ir nuo stalo į kišenes įsikišo saldainių...

VIRŠ VISKO blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif g.gif
Atsakyti
SVEIKOS. aš apie 4 žvakes turiu parengtą pateiktį, įkeliu į paštą. Gal kam reikės - popietei, tėvų susirinkimui. manau, kad patiks.
Atsakyti
Į paštą įklėliau (nors ir ne ant bangos - ne kalėdinė tema ax.gif ) skaidres apie herbus ir nuotraukas keisčiausių pasaulio namų. Vaikams labai įdomu. Dar paieškosiu ir apie medžius kažką įdomaus turėjau, jeigu domina tai galėsiu įkelti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2010 12 02, 17:05)
4u.gif SVEIKI  Turiu dideli prašymą. Gal turite kaledinių atviručių pavyždžių. Nu niekas galvon nelenda. Pas mus mokykloje vyksta jei trumpai adventinis pštas. Reikia pagaminti 25 atvirutes. Nesumastau

Sveikute, issiunciau keleto atviruku pavyzdziu. Gal pravers.
Papildyta:
QUOTE(smilga99 @ 2010 12 02, 20:35)
SVEIKOS. aš apie 4 žvakes turiu parengtą pateiktį, įkeliu į paštą. Gal kam reikės - popietei, tėvų susirinkimui. manau, kad patiks.

Labai ačiū už siuntinuką. Labai patiko, būtinai panaudosiu. Ačiū.
Atsakyti
Gal dar ne visos langus pasipuošėte, tai įdėjau angelų trafaretų. Tik, aišku, juos reikėtų pasididinti mirksiukas.gif
P.S. Pastebėjau, kad ne aš viena esu smilga. Labai jau mes lieknos lotuliukas.gif . Kolegė tik 99 sveria, o aš net 1972 lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Gal pasikeisti niką, kad nesimaišytų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 02 gruodžio 2010 - 19:58
QUOTE(smilga1972 @ 2010 12 02, 19:55)

P.S. Pastebėjau, kad ne aš viena esu smilga. Labai jau mes lieknos  lotuliukas.gif . Kolegė tik 99 sveria, o aš net 1972  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Gal pasikeisti niką, kad nesimaišytų g.gif

lotuliukas.gif

Atsakyti
Savo archyve radau seną dainelę eglutė skarota. DAinelė pateiktyje -gražūs kalėdiniai vaizdai. norit?
Atsakyti
smilga99 (lengvesnioji biggrin.gif ), norim 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif
aciu uz siuntinukus pastan.. 4u.gif biggrin.gif Kol perziurejau..oh biggrin.gif
Tiek daug grozybiu, belieka issirinkt ir pradet darbuotis.
Dvi dienas darbely nebuvau, sedejau seminare apie kriziu valdyma mokykloj. Supratau viena - geriau tu kriziu kuo maziau, nes darbas sudetingas.
o dabar suku galva kaip darban ryt reiks nukakt, taip pusto, o kelias tolimas...
Pastan imesiu viena nuotraukyte ir as.
Atsakyti