Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės

QUOTE(pavilonyte @ 2010 12 02, 18:07)
Sveikutės, ir aš nusikalus po darbelio, penkios pamokos ir dar sporto būrelis. Po pamokų turėjau nemalonų vienos mamos skambutį, jos mergaitė parsinešė utėlių, paskambinau ir pasikviečiau ryt seselę, mat aš negaliu vaikams plaukų tikrint. Tos mergaitės šeima labai tvarkinga, bet yra įvairių šeimų. Ar nesusidūrėt su tokia problema, jei ras daugiau užsikrėtusių vaikų, bijau pagalvot apie rytdieną  verysad.gif

Pastovi kaimo problema. pati pirkau vaistus ir kuriam laikui atsikratome. O šiaip sesele kas 3 mėnesius tikrina ir tėvams raštus siunčia pati asmeniškai
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2010 12 02, 17:07)
Sveikutės, ir aš nusikalus po darbelio, penkios pamokos ir dar sporto būrelis. Po pamokų turėjau nemalonų vienos mamos skambutį, jos mergaitė parsinešė utėlių, paskambinau ir pasikviečiau ryt seselę, mat aš negaliu vaikams plaukų tikrint. Tos mergaitės šeima labai tvarkinga, bet yra įvairių šeimų. Ar nesusidūrėt su tokia problema, jei ras daugiau užsikrėtusių vaikų, bijau pagalvot apie rytdieną  verysad.gif

MŪSŲ SESELĖS PAČIOS ATEINA SAVO INICIATYVA TIKRINT. ŠIAIS METAIS RADO.. IR KĄ? NIEKO... DAVĖ VAISTŲ. TĖVAI SUTVARKĖ GALVAS IR VISKAS.
MOKYTOJAS TURĖTŲ ATSIRIBOTI NUO TO.IR TIK TRUPUTĮ KLASĖJE PADISKUTUOTI APIE HIGIENĄ. ORIMTĄ REIKALĄ TVARKO SESELĖ, SOCIALINĖ IR TĖVAI.

BET IŠ KOKIŲ LĖŠŲ MŪSIŠKIAI GAVO VAISTUS TAI DB NEŽINAU REIK PAKLAUST. BET TIKRAI DAVĖ VAISTUS, NE TĖVAI PIRKO. GAL SOCIALIAI REMTINA ŠEIMA... KO NEŽINA, blush2.gif U TAI NEŽINAU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 02 gruodžio 2010 - 16:14
janiku, čia viena kolegė buvo atvirukų nuorodą įdėjus, pasidairyk http://picasaweb.goo...ngMariannePerl#
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2010 12 02, 17:05)
4u.gif SVEIKI  Turiu dideli prašymą. Gal turite kaledinių atviručių pavyždžių. Nu niekas galvon nelenda. Pas mus mokykloje vyksta jei trumpai adventinis pštas. Reikia pagaminti 25 atvirutes. Nesumastau

O tu paziurek googlej ivedusi kalediniai atvirukai ir paspausk vaizdai. ten as daznai semiuosi naujienu biggrin.gif
mes taip pat rytoj darysime atvirukus, nes dalyvaujame konkurse Kaledinis sveikinimas vienisam zmogui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 02 gruodžio 2010 - 16:27
QUOTE(agė-melagė @ 2010 12 02, 17:12)
MŪSŲ SESELĖS PAČIOS ATEINA SAVO INICIATYVA TIKRINT. ŠIAIS METAIS RADO.. IR KĄ? NIEKO... DAVĖ VAISTŲ. TĖVAI SUTVARKĖ GALVAS IR VISKAS.
MOKYTOJAS TURĖTŲ ATSIRIBOTI NUO TO.IR TIK TRUPUTĮ KLASĖJE PADISKUTUOTI APIE HIGIENĄ.  ORIMTĄ REIKALĄ TVARKO SESELĖ, SOCIALINĖ IR TĖVAI.

BET IŠ KOKIŲ LĖŠŲ MŪSIŠKIAI GAVO VAISTUS TAI DB NEŽINAU REIK PAKLAUST. BET TIKRAI DAVĖ VAISTUS, NE TĖVAI PIRKO. GAL SOCIALIAI REMTINA ŠEIMA... KO NEŽINA, blush2.gif U TAI NEŽINAU

O mūsų seselė iniciatyvos nerodo, buvo kitoj klasėj radusi tai tik faktą konstatavo, soc. darbuotoja pasakė, kad nėra tam skirtų pinigų kaip buvo pernai, tai ir turim tokią šeimą gyvių platintoją. Apie higieną, manau jog kalbam visos ir su tėvais ir su vaikais, bet atsiranda tokių tėvų, kuriems atrodo jog mokytoja kalta dėl atsiradusių parazitų, man viena mamytė ,,liepė" išsinaikinti mokykloje utėles, niekur nuo tokių tėvų nepabėgsi jei jų toks mąstymas.
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2010 12 02, 16:05)
4u.gif SVEIKI  Turiu dideli prašymą. Gal turite kaledinių atviručių pavyždžių. Nu niekas galvon nelenda. Pas mus mokykloje vyksta jei trumpai adventinis pštas. Reikia pagaminti 25 atvirutes. Nesumastau

Labas smile.gif

Įdėjau atvirutės pavyzdį ir nuotrauką, kaip atrodė mano kabineto langai aną žiemą ax.gif

Atvirutė - paprasta.... Nupiešta eglutė ir jinai apvedžiota su spalvotais klijais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2010 12 02, 17:10)
Laukiu ir aš slaptažodžio, bet viskam savas laikas  mirksiukas.gif , nesijaučiu ignoruojama  drinks_cheers.gif

NU NE TAIP, KAD JAU LABAI IGNORUOJAMA mirksiukas.gif BET NORIU TŲ LOBIŲ doh.gif
LAIKAS TAI EINA, KALĖDOS ATEIS IR PRAEIS, O VISOS TIEK DAUGKALBA APIE TAI KAIP RUOŠIASI ADVENTUI IR T.T.
aišku aš ir pati ne iš kelmo spirta ir pasiruošiau, ir prisiruošiau, bet norisi kitų patirties pamatyt, gal būt , ką nors ir panaudočiau šventinėms dienom biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(pavilonyte @ 2010 12 02, 17:26)
  niekur nuo tokių tėvų nepabėgsi jei jų toks mąstymas.

drinks_cheers.gif
Papildyta:
Ryt dailėj paleisiu šitą filmuką
http://www.youtube.c...h?v=IaSZKFfbvYA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 02 gruodžio 2010 - 16:30
Sveikos.

gal truputį pasimečiau nic'u ir tikrų vardų bei pavardžių sraute, tai noriu pasitikslinti, ar b.s į paštą įdėjote violetiniame fone nupieštą eglutę kaip palinkėjimą Jums?
Papildyta:
janiku, į paštą įdėsiu failą "parengti atvirukai". Jie labai primityvūs, reikia tik nuspalvinti. Jei Jums reikalinga kiekybė - turėtų tikt, jei kokybė - gal tada nelabai blush2.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
Papildyta:
Ryt dailėj paleisiu šitą filmuką
http://www.youtube.c...h?v=IaSZKFfbvYA
[/quote]
rezultatas thumbup.gif , bet ar nebus per sunku? maniskiams daugiau kaip pusei, reiktu islankstyti paciai. labai jau nemegsta lankstymo, nors kai gaunam rezultata, tai patenkinti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(linius @ 2010 12 02, 17:42)
Sveikos.

gal truputį pasimečiau nic'u ir tikrų vardų bei pavardžių sraute, tai noriu pasitikslinti, ar b.s į paštą įdėjote violetiniame fone nupieštą eglutę kaip palinkėjimą Jums?
Papildyta:
janiku, į paštą įdėsiu failą "parengti atvirukai". Jie labai primityvūs, reikia tik nuspalvinti. Jei Jums reikalinga kiekybė - turėtų tikt, jei kokybė - gal tada nelabai  blush2.gif

Ta eglute - vaiku darbas per dvi pertraukas. gal nerysku?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 02 gruodžio 2010 - 16:44
4u.gif 4u.gif 4u.gif visims ačiūkas. Įmečiau kaimo vaikų darbelių pavyzdžių. Aišku ne visus. Reikės komentarų kreipkitės Paaiškinsiu
Atsakyti
[quote=linius,2010 11 30, 19:27]
Sveikos naujoje temoje 4u.gif Kaip gražiai ji prasidėjo- sveikinimais būsimai mamytei BalBal 4u.gif Ir aš prisidedu mirksiukas.gif Ramaus ir jaukaus advento visoms 4u.gif

Skausminga Jūsų aprašyta bendravimo su tėvais ir mokiniais patirtis. Turbūt nerastume mokytojos, kuri tokios neturi... Aš labai rimtai ir be jokios ironijos imu galvoti, kad mokytojai turėtų būti apmokomi, kaip valdyti psichologiškai ekstremalias situacijas, kaip psichologiškai apsisaugoti pačiam nuo 'išsiderinimo" konfliktinėj situacijoj ir pan.

Labai pritariu. Šitoj vietoj esam beveik savamokslės, elgiamės kaip kužda nuojauta, išlaikome ramybę, kai kartais viduj vyksta sprogimas. Mes juk irgi žmonės, moterys, mamos.
Man padeda kartais, klausimas, kaip Jums,mieloji, sekasi su vaiku namie, kaip Jūs jį auklėjate, kokių priemonių imatės kalbatės ir t.t. Kai jau pradeda pasakoti , tada aprimsta emocijos ir prieiname prie to, (dažniausiai), kad nieko nedaro, nemato vaiko namie, visada išteisina ir t>t. Tada vėl tęsiame, kokias išvadas ji pati galėtų dabar padaryti. Tiesiog truputį "paspaudžiu", kad praregėtų ar pamąstytų ne vien kaltintų.
Be to kiekvienoj situacijoj individualus sprendimas.
Atsakyti
[/quote]
rezultatas thumbup.gif , bet ar nebus per sunku? maniskiams daugiau kaip pusei, reiktu islankstyti paciai. labai jau nemegsta lankstymo, nors kai gaunam rezultata, tai patenkinti biggrin.gif
Papildyta:

Manau ne per sunku, nes maniškių tik 9 klasėj ir nei vienam nereikia jokio spec. ugdymo thumbup.gif . Filmuką paleisiu. paskui pati padarysiu, o tada, jiems pastabdydama kiekvienam žingsnį, vėl paleisiu filmuką, o pati, kaip ragana ant šluotos, lotuliukas.gif aplink juos suksiuos ir vienur kitur pagelbėsiu. Manau bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti