Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės

[quote=agė-melagė,2010 12 02, 17:51]
[/quote]
rezultatas thumbup.gif , bet ar nebus per sunku? maniskiams daugiau kaip pusei, reiktu islankstyti paciai. labai jau nemegsta lankstymo, nors kai gaunam rezultata, tai patenkinti biggrin.gif
Papildyta:

Manau ne per sunku, nes maniškių tik 9 klasėj ir nei vienam nereikia jokio spec. ugdymo thumbup.gif . Filmuką paleisiu. paskui pati padarysiu, o tada, jiems pastabdydama kiekvienam žingsnį, vėl paleisiu filmuką, o pati, kaip ragana ant šluotos, lotuliukas.gif aplink juos suksiuos ir vienur kitur pagelbėsiu. Manau bus gerai mirksiukas.gif
[/quote]
Parasykite, kaip seksi 4u.gif . nes pabandysiu ir as kita savaite eksperimentuoti, rodant filmuka bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 02 gruodžio 2010 - 16:54
[/quote]
Parasykite, kaip seksi 4u.gif . nes pabandysiu ir as kita savaite eksperimentuoti, rodant filmuka bigsmile.gif
[/quote]
okiukas
einu puošt eglutę su šeimyna mirksiukas.gif jau dūsauja man už nugaros lotuliukas.gif
Atsakyti
b.s, visai ne dėl ryškumo/ neryškumo norėjau pasitikslinti, ar tai Jūs smile.gif

Pažiūrėjau laiškelį ir pamačiau ten esantį adresiuką. Nuėjau pagal jį, radau klasės internetinį puslapį. Likau sužavėta. Matau, kad turite galimybę operatyviai susisiekti su visais tėveliais iš karto, perduoti informaciją ir taip toliau. Žinokit, baltai baltai, bet pavydžiu Jums tokio gebėjimo ir tokių galimybių bendrauti ir skleisti žinias blush2.gif Kad kiekvienas mokytojas tai mokėtų ir turėtų galimybę naudotis savo įgūdžiais, o tėveliai į tai atsilieptų thumbup.gif thumbup.gif Džiaugiuosi už Jus ir už save (čia aš dėl to, kad tokį dalykiuką radau biggrin.gif )

Dar, b.s. Parašau savo nuomonę dėl "kriminalo". Nežinau, kas ir kur įvyko, bet mūsų temoje apsilankiusi viešnia savo "mandagumu" taip pat nesužavėjo, bent jau manęs ...

age-melage, ačiū Jums už gynybinę mintį "Aš - aptarnaujantis personalas". Prieš pakeldama telefono ragelį jau ja pasinaudojau. Buvo ir kuriozas. Telefonas skamba, o aš, kadangi malonių skambučių kaip ir nebesitikiu, pasisakau sau, jog esu aptarnaujantis personalas, paimu telefoną, ir ekranėlyje matau, kad man skambina ...mano vyras lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=linius,2010 12 02, 18:13]
b.s, visai ne dėl ryškumo/ neryškumo norėjau pasitikslinti, ar tai Jūs smile.gif

Pažiūrėjau laiškelį ir pamačiau ten esantį adresiuką. Nuėjau pagal jį, radau klasės internetinį puslapį. Likau sužavėta. Matau, kad turite galimybę operatyviai susisiekti su visais tėveliais iš karto, perduoti informaciją ir taip toliau. Žinokit, baltai baltai, bet pavydžiu Jums tokio gebėjimo ir tokių galimybių bendrauti ir skleisti žinias blush2.gif Kad kiekvienas mokytojas tai mokėtų ir turėtų galimybę naudotis savo įgūdžiais, o tėveliai į tai atsilieptų thumbup.gif thumbup.gif Džiaugiuosi už Jus ir už save (čia aš dėl to, kad tokį dalykiuką radau biggrin.gif )

Ot tai aciukas 4u.gif uz tai, kad pastebejote ir ivertinote. kai ka papildysiu i az smile.gif
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2010 12 02, 17:11)
Pastovi kaimo problema. pati pirkau vaistus ir kuriam laikui atsikratome. O šiaip sesele kas 3 mėnesius tikrina ir tėvams raštus siunčia pati asmeniškai

Laba,
na si problema jau seniai nebe kaimo. Tiesiog tevai tai turetu ziureti jau kaip i sezonine liga. Musu mokykla prestizine ir nera asocialiu, bet kiekvienais metais buna tu padareliu antpludis. As tevams tiesiog pasakau, patys pagalvokit, kodel rudeni per telika pradeda reklamuoti vaistus nuo uteliu? Cia toks retorinis klausimas
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Šiandien, kad ir pūga pas mus, bet teko nuvažiuoti ir apsilankyti parodoje, kur savo Kalėdoms skirtus darbelius pristatė pradinių klasių mokytojos. Tikslas - pasisemti idėjų ir pasigaminti su vaikais pamokose. Labai patiko. Jei norit, įmesiu nuotraukų į paštą ax.gif Jei reiks, pakomentuosiu.

QUOTE(pavilonyte @ 2010 12 02, 18:10)
Sveikutės, ir aš nusikalus po darbelio, penkios pamokos ir dar sporto būrelis. Po pamokų turėjau nemalonų vienos mamos skambutį, jos mergaitė parsinešė utėlių, paskambinau ir pasikviečiau ryt seselę, mat aš negaliu vaikams plaukų tikrint. Tos mergaitės šeima labai tvarkinga, bet yra įvairių šeimų. Ar nesusidūrėt su tokia problema, jei ras daugiau užsikrėtusių vaikų, bijau pagalvot apie rytdieną  verysad.gif

Šią problemą ir aš turėjau savo klasėj, bet seselė man pranešė, kad be tėvų sutikimo, vaikų galvų tikrinti negalima. Tada ji atspausdino lapelius, tėvai parašė ar su tinka, ar ne. Tie kas sutiko, vaikų galvas patikrino mokykloje. Kas ne, ėjo pasitikrinti į polikliniką ir atnešė pažymą, ar turi ar ne. Tad būkit atsargios prieš tikrindamos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 02 gruodžio 2010 - 18:28
sveikutės, mergaitės, norėjau sužinoti, ar protokoluojate savo klasės tėvelių susirinkimus? Pasirodo, kad pas mus į tai atsižvelgiama keliantis kvalifikaciją. Jei kartais kuri turite pavyzdėlį, tai įkelkite į paštą, iš anksto dėkoju 4u.gif
Mes irgi pradėjom puoštis klases, tai namo grįžtu vis vėliau ir vėliau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 12 02, 20:27)
Sveikutės 4u.gif
Šiandien, kad ir pūga pas mus, bet teko nuvažiuoti ir apsilankyti parodoje, kur savo Kalėdoms skirtus darbelius pristatė pradinių klasių mokytojos. Tikslas - pasisemti idėjų ir pasigaminti su vaikais pamokose. Labai patiko. Jei norit, įmesiu nuotraukų į paštą ax.gif Jei reiks, pakomentuosiu.
Šią problemą ir aš turėjau savo klasėj, bet seselė man pranešė, kad be tėvų sutikimo, vaikų galvų tikrinti negalima. Tada ji atspausdino lapelius, tėvai parašė ar su tinka, ar ne. Tie kas sutiko, vaikų galvas patikrino mokykloje. Kas ne, ėjo pasitikrinti į polikliniką ir atnešė pažymą, ar turi ar ne. Tad būkit atsargios prieš tikrindamos.

4u.gif norimeeeeeeeeeee
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2010 12 02, 19:30)
sveikutės, mergaitės, norėjau sužinoti, ar protokoluojate savo klasės tėvelių susirinkimus? Pasirodo, kad pas mus į tai atsižvelgiama keliantis kvalifikaciją. Jei kartais kuri turite pavyzdėlį, tai įkelkite į paštą, iš anksto dėkoju  4u.gif
Mes irgi pradėjom puoštis klases, tai namo grįžtu vis vėliau ir vėliau  doh.gif

Sveika,
pas mus privaloma susirinkimus protokoluoti. Juos laikome segtuve, kuris apgyvendintas pas direktore kabinete biggrin.gif . Neuzilgo atsiusiu pavyzdi, tik galiu pasidziaugti, kad tuos protokolus rasau ne as, o mokinio mama. Kazkada pasiklausiau, gal kas galit paprotokoluot, pasisiule bigsmile.gif , atsidziaugt iki siol negaliu.
Atsakyti
QUOTE(linius @ 2010 12 02, 18:13)
age-melage, ačiū Jums už gynybinę mintį "Aš - aptarnaujantis personalas". Prieš pakeldama telefono ragelį jau ja pasinaudojau. Buvo ir kuriozas. Telefonas skamba, o aš, kadangi malonių skambučių kaip ir nebesitikiu, pasisakau sau, jog esu aptarnaujantis personalas, paimu telefoną, ir ekranėlyje matau, kad man skambina ...mano vyras  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2010 12 02, 20:54)
4u.gif norimeeeeeeeeeee

Jau pašte mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=b.s,2010 12 02, 18:25]
[quote=linius,2010 12 02, 18:13]
Ot tai aciukas 4u.gif uz tai, kad pastebejote ir ivertinote. kai ka papildysiu i az smile.gif
[/quote]

ir aš noriu tai pamatyti, bet kaip?... O dar sakot NESIJAUSK IGNORUOJAMA g.gif blink.gif blush2.gif
Atsakyti