Įkraunama...
Įkraunama...

Darbas kruiziniuose laivuose

QUOTE(Deisi @ 2009 02 06, 21:10)
o kaip papulti į kokią keltų darbuotojų atranką? mano GV nerimsta, nori padirbėti, bet nerandame už ko užsikabinti  g.gif  būtų tau porininkas  mirksiukas.gif

as pati nete ziurinejau bet kazkaip randu tik kruizinius laivus , o keltu nlb ..
as dar tik pagalvoju , o galvot pradejau nuo vkr . biggrin.gif bliam nieko nedyrbus , iskart i laiva sokti, trbut po pirmos dienos koju neatkelciau.. aisq per laika priprasciau, bet trbut pirma reijkia kojas pripratinti kokiam lengvesniam darbuky.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 02 06, 22:35)
as pati nete ziurinejau bet kazkaip randu tik kruizinius laivus , o keltu nlb ..
as dar tik pagalvoju , o galvot pradejau nuo vkr . biggrin.gif  bliam nieko nedyrbus , iskart i laiva sokti, trbut po pirmos dienos koju neatkelciau.. aisq per laika priprasciau, bet trbut pirma reijkia kojas pripratinti kokiam lengvesniam darbuky..  g.gif

tai jau tikrai, kad bus nelengva unsure.gif
aš tai irgi randu tik kruizinius laivus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deisi @ 2009 02 06, 22:10)
o kaip papulti į kokią keltų darbuotojų atranką? mano GV nerimsta, nori padirbėti, bet nerandame už ko užsikabinti  g.gif  būtų tau porininkas  mirksiukas.gif

As taip pat labai noreciau isvaziuoti, bet kaip sakoma, dviese linksmiau smile.gif Gal kam nors reikia moralines paramos ? Kartu ja suteiktu ir man smile.gif Beja, del keltu info butu labai reikalinga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mulaciukedi: 08 vasario 2009 - 14:41
Sveikos, as irgi norečiau isvaziuoti padibreti..betkur doh.gif Nes Lt situacija su darbais tokia prasta, kad nuo sedejimo namie stogas vaziuoja.. Parasyk merginos, jei rasit kokios naudingos informacjos, bandysim kooperuotis kartu, dviese visada linksmiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš dirbau kruiziniuose laivuose Carnival company. Man tikrai labai patiko ir žmonės, ir darbas, o ypač šiltas oras, žydras jūros vanduo, palmės, smėlis thumbup.gif vacation4.gif vacation1.gif
Atsakyti
QUOTE(karibiete @ 2009 02 17, 16:22)
Aš dirbau kruiziniuose laivuose Carnival company. Man tikrai labai patiko ir žmonės, ir darbas, o ypač šiltas oras, žydras jūros vanduo, palmės, smėlis thumbup.gif  vacation4.gif  vacation1.gif

oij kaip pavydu, taip norisi silto oro.. saulutes , vandenuko bigsmile.gif

ten 6 m isvarydavai dyrbti.?
Atsakyti
Aš dirbau vieną kontraktą 9 mėn. padavėja. turiu pažįstamų išdirbusių ir po 5 m. smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, galvoju dabar bandyt ir as gal vaziuot i koki kruizini ar kelta, bet nezinau i ka kreiptis (zinau tik ismira) o gal dar yra kokiu imoniu kurios padeda isidarbinti? unsure.gif
Atsakyti
Na mano vyro brolis jau kelinti metai kruiziniuose laivuose dirba. Jam patinka. Pliusai: pinigai, pamatytos vietos. Minusai mano nuomone: prarastas laikas čia - nei šeimos 9 o kaip susirasti antrą pusę, jei pastoviai jūroj būni?), nei normalaus darbo patirties (prabuvo 1 metus kazino krupje - užkniso). Na dabar vėl plauks, šį kartą neb barmenu, o krupje. Sakė jie dar geriau uždirba. Na nežinau. Aš irgi norėčiau, ypač kai tokia situacija dabar LT, bet ...
Atsakyti
Darbas kruiziniuose laivuose, ne tik pinigai, manyčiau tai daugiau patirtis ir nepakartojami įspūdžiai. Galimybė susipažinti su įvairiomis kultūromis, pažinti žmones. O ir darbo patirties įgyji, ką jau kalbėti, kad gali patobulinti kalbas thumbup.gif
Dėl sunkumo, labai priklauso nuo to kokį darbą dirbi, kuo geresnės anglų kalbos žinios, tuo lengvesnis fiziškai ir geriau mokamas darbas. Beje dėl padavėju, jau sakė su vežimaičiais vežioja, nebe su padėklais thumbup.gif
Aš labai džiaugiuosi, kad turėjau galimybę padirbėti, pamačiau labai daug, susipažinau su daugybe žmonių, tai nuostabiai praleistas laikas thumbup.gif
Dėl šeimos viskam savas laikas - dabar ir šeimą turiu ir dalį pasaulio apkeliavusi. O laive susirasti antrą pusę, galima sakyti vienas juokas, juk įgulos laivuose nuo 800 iki 1200 žmonių bigsmile.gif Beje kompanijos labai toleruoja susituokusiais poras.
Taigi, kad tai prarastas laikas visiškai nesutinku schmoll.gif Mano gyvenimo kredo, geriau jaunam kuo daugiau patirti, nei sulaukti senatvės ir pradėti keliauti, kai jau sveikata pašlijus tongue.gif
Labai daug nuotykių patyriau salose, ir su delfinais plaukiojau, ir su rajom, vandens motociklai, 4račiai, regatos , jachtos ir t.t.
O ką jau ir bekalbėti apie vakarėlius vykstančius laivuose thumbup.gif rolleyes.gif

Keletas vaizdų:
user posted image

user posted image

user posted image

Laivo vidus:
user posted image

user posted image

Egzotika:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saigma: 23 kovo 2009 - 11:47
[quote=saigma,2009 03 23, 11:46]
Darbas kruiziniuose laivuose, ne tik pinigai, manyčiau tai daugiau patirtis ir nepakartojami įspūdžiai. Galimybė susipažinti su įvairiomis kultūromis, pažinti žmones. O ir darbo patirties įgyji, ką jau kalbėti, kad gali patobulinti kalbas thumbup.gif
Dėl sunkumo, labai priklauso nuo to kokį darbą dirbi, kuo geresnės anglų kalbos žinios, tuo lengvesnis fiziškai ir geriau mokamas darbas. Beje dėl padavėju, jau sakė su vežimaičiais vežioja, nebe su padėklais thumbup.gif
Aš labai džiaugiuosi, kad turėjau galimybę padirbėti, pamačiau labai daug, susipažinau su daugybe žmonių, tai nuostabiai praleistas laikas thumbup.gif
Dėl šeimos viskam savas laikas - dabar ir šeimą turiu ir dalį pasaulio apkeliavusi. O laive susirasti antrą pusę, galima sakyti vienas juokas, juk įgulos laivuose nuo 800 iki 1200 žmonių bigsmile.gif Beje kompanijos labai toleruoja susituokusiais poras.
Taigi, kad tai prarastas laikas visiškai nesutinku schmoll.gif Mano gyvenimo kredo, geriau jaunam kuo daugiau patirti, nei sulaukti senatvės ir pradėti keliauti, kai jau sveikata pašlijus tongue.gif
Labai daug nuotykių patyriau salose, ir su delfinais plaukiojau, ir su rajom, vandens motociklai, 4račiai, regatos , jachtos ir t.t.
O ką jau ir bekalbėti apie vakarėlius vykstančius laivuose thumbup.gif rolleyes.gif

Keletas vaizdų:

oho ho, faijnaij ..smile.gif)

o del keltu kas nori yrbti, taij galiu pasakyti, kad pavyko suzinoti, kad is latvijos agentura darbina , o katra taij lb niekas nenori sakyti schmoll.gif
Atsakyti
as ir noreciau laivuose padirbet. jetau kaip noriu:))))
Atsakyti