QUOTE(tamam @ 2009 03 31, 01:31)
as ir lb susidomejau kruiziniais laivais, gal kam kompanjones reikia, as galiu isvykti uz 2 men neribotam laikui,
noriu labiau ne del pinigu, o kad pamatyti pasauli, kitokio gyvenimo.
jau buvus work and travel ir turkijoj dirbau viesbuty, tai manau susidorociau
jungiames i klubeli ir ieskom darbo
Tikimybė, kad papulsite į tą patį laivą labai maža.
Pirmiausia gaunate darbą, t.y pareinate atranką, o ji būna retokai, Lietuvoje iš vis retai būna reikia važiuoti į kitą šalį. Praėjus atranką yra tvarkomi tolimesni dokumentai. Kuomet Jus pakvies į laivą niekas nežino, nei kompanija, nei įdarbinimo agentūra. Ir į kokį laivą papulsite neaišku. Kontrakto laukti kartais tenka ilgai, kartais būna greitai. aš laukiau beveik metus. Mes trise draugai praėjome atranką, ir nepapuolėm į tuos pačius laivus. Taigi jungtis į kompaniją praktiškai nėra tikslo.
aš važiavau be kompanijos, be draugės, viena. Ir turbūt tik geriau, susiradau daug puikių draugų nuvykus, o kurie nepatiko tai ir nebendrauji. Mano nuomone nuvykus su nepažįstamu žmogumi, tik bėdos gali prisidaryti, nes jei paaiškės, kad charakteriai nesutampa ir požiūriai esi kaip ir įpareigotas bendrauti.
O šiaip manau, kad susidorosi ir darbą gausi. ar jau apsisprendei kokio darbo nori? Ar domėjaisi kada atrankos bus?
Yra daug niuansų, tai jei ką domina klauskite
P.S. O tu pasiruošus palikti vaikus min.6 mėnesiams?