Įkraunama...
Įkraunama...

Ema

man jis ir labai patinka, visad norejau duoti toki varda mergaitei blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 07 04, 11:08)

daina man iš tiesų nelabai patiko, kai įsivaizdavua kad bus gražesnė, o knygos taip ir negavau  blush2.gif

Nu jo,daina tikrai ne kokia doh.gif Knygos as dar irgi negavau g.gif
Atsakyti
Man tai neipatingai sis vardas, graziau skamba ilgesni. O del daznumo, tai Emom Emilijas daznai vadina.
Atsakyti
wub.gif Labai grazus, trumpas ir aisku vardukas
Atsakyti
Labai grazus mergaitiskas, geidulingas vardas blush2.gif
Atsakyti
Man tai Ema labai grazus vardas smile.gif Man asocijuojasi su serialu "Frieds", kur Rachel pagimde mergyte ir pavadino ja Ema biggrin.gif Kadangi esu to serialo didziule gerbeja - tai ir vardas man laaaabai grazus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(InGridutia @ 2007 07 11, 15:48)
Man asocijuojasi su serialu "Frieds", kur Rachel pagimde mergyte ir pavadino ja Ema biggrin.gif Kadangi esu to serialo didziule gerbeja - tai ir vardas man laaaabai grazus  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man ir,.. kai ji pasake kad bus Ema, tai net cyptelejau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 11 liepos 2007 - 14:55
Tiesa aš gyvenu nedideliame miestelyje - ir čia žinau vieną Emą ir vieną Emanuelę. 4u.gif Bet tos Emanuelės niekas Ema nevadina, t.y. vardo netrumpina, nes tėvai nuo vaikystės to daryti niekam neleido g.gif Bet man Ema laaaabai gražus vardas... Jei nuo manęs vienos priklausytų tai dukrytę pavadinčiau Ema smile.gif
Atsakyti

O man fainai,kad sis vardas trumpas ir nieks negales jo iskraipyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2007 07 11, 13:38)
Labai grazus mergaitiskas, geidulingas vardas  blush2.gif

nail.gif: tai cia gerai biggrin.gif
Atsakyti
man šitas vardas patinka wub.gif
Atsakyti
o mūsų dukrytė Ema ax.gif wub.gif wub.gif wub.gif nerealiai jai tinka. pačioj nėštumo pradžioj jau žinojau (nors echoskopu patvirtino tik 33sav.), kad nešioju ir turėsim dukrytę vardu Ema wub.gif
tas vardas visai netikėtai suskambo mintyse ir net nekilo abejonių, kad vadinsim kitaip.
šiaip, mums ir reikėjo trumpo varduko, nes pavardė baisiai ilga doh.gif (15 raidžių doh.gif biggrin.gif ).

štai kaip atrodė mūsų Emužiukas savo pirmojo gimtadienio rytą wub.gif blush2.gif
user posted image
Atsakyti