Įkraunama...
Įkraunama...

Ema

LABAI gražus vardas wub.gif
Atsakyti
4u.gif

ne į temą, bet tavo parašiuke nuorodą neveikia unsure.gif
Atsakyti
Man irgi labai grazus biggrin.gif wub.gif
Ir visai jis nesutrumpintas,toks ir yra tongue.gif O ilgesnis mums butu ir netikes,nes pavarde labai ilga ax.gif
Atsakyti
Tikrai vardukas labai gražus, trumpukas, senovinis ir svarbiausia - pačiam vaikui lengvai ištariamas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaudra @ 2007 10 04, 17:18)
Man irgi labai grazus biggrin.gif  wub.gif
Ir visai jis nesutrumpintas,toks ir yra tongue.gif O ilgesnis mums butu ir netikes,nes pavarde labai ilga ax.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif ooo...
Nu man ir jis trumpas labai gražus ax.gif
Atsakyti
nei i tvora nei i mieta, tas iprotis vaikus uzsienietiskais vardais vadint, jau geriau tada emilija
Atsakyti
Ir man gražus vardas Ema biggrin.gif
Atsakyti
tongue.gif
QUOTE(insi @ 2007 10 26, 13:33)
nei i tvora nei i mieta, tas iprotis vaikus uzsienietiskais vardais vadint, jau geriau tada emilija

O man ir tvora ir mieta tongue.gif nes tetukas didele tikimybe bus ne lt, tai kokių velnių man lt vadint tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 10 26, 16:06)
tongue.gif
O man ir tvora ir mieta  tongue.gif  nes tetukas didele tikimybe bus ne lt, tai kokių velnių man lt vadint  tongue.gif

lithuania.gif kad mažas turėtų lietuvišką vardą, nes jau turės nelietuvišką pavardę tongue.gif
bet šiaip ir Ema, ir Emilija nelietuviški smartass.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 10 26, 17:18)
lithuania.gif kad mažas turėtų lietuvišką vardą, nes jau turės nelietuvišką pavardę  tongue.gif
bet šiaip ir Ema, ir Emilija nelietuviški smartass.gif

ax.gif o gal pavarde bus lt kas cia zino.....
nu as cia per daug i ateity ziuriu, bet siuo klausimu nesu labai patriote del lt vardu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 10 26, 17:35)
ax.gif  o gal pavarde bus lt kas cia zino.....
nu as cia per daug i ateity ziuriu, bet siuo klausimu nesu labai patriote del lt vardu  blush2.gif

hihihi.gif bus vien berniukai hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 10 26, 17:46)
hihihi.gif bus vien berniukai hihihi.gif

nono.gif nono.gif nono.gif

beldžiu tris kart į medį....

būtų tikrai nelabai gerai verysad.gif
Atsakyti