Įkraunama...
Įkraunama...

Ema

Kadangi man lietuviski vardai ne prie sirdies, o ir siaip sis vardas man labai patinka mirksiukas.gif
Man graziausias vardas berniukui butu Emanuelis, tai Ema - taip pat grazus smile.gif
Atsakyti
Jei turesiu dar viena mergyte tai bus 100% EMA wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Man tokie vardų trumpiniai labiau šunyčiams katyčiams tinka g.gif Žmogučiui, šiuo atveju būsimai moteriškei, kažko solidesnio norėtūsi mirksiukas.gif Emilija, Emanuelė - normalūs vardai, tai kam juos dirbtinai trumpint? ax.gif
Gal ne į temą, bet žinau vieną šeimą, kurie sūnelį pavadino vietoj Nikolo Niku, - neva, ai vistiek visi trumpins, tai kam tas Nikolas... O dabar gailisi, kad Niku pavadino schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2007 09 15, 18:11)
Man tokie vardų trumpiniai labiau šunyčiams katyčiams tinka g.gif Žmogučiui, šiuo atveju būsimai moteriškei, kažko solidesnio norėtūsi  mirksiukas.gif

na čia jau skonio reikalas 4u.gif
kilmingiems šunims kaip tik ilgus vardus duoda, ir net ne po vieną ax.gif
o aš taipogi žinau vieną moteriškaitę, kuri savo šuniuką pavadino Emilija.
nu jos reikalas biggrin.gif
taip kaip Grantas. žinau ir šunį tokį, ir vaiką ax.gif
ir išvis, dabar augintiniai tampa lygiaverčiais šeimos nariais. todėl, įtariu, kad po kažkiek metų nebebus skirtumo kam kokį vardą dėt doh.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vikuliukas @ 2007 09 15, 19:36)
na čia jau skonio reikalas  4u.gif
kilmingiems šunims kaip tik ilgus vardus duoda, ir net ne po vieną  ax.gif 
o aš taipogi žinau vieną moteriškaitę, kuri savo šuniuką pavadino Emilija.
nu jos reikalas  biggrin.gif
taip kaip Grantas. žinau ir šunį tokį, ir vaiką  ax.gif
ir išvis, dabar augintiniai tampa lygiaverčiais šeimos nariais. todėl, įtariu, kad po kažkiek metų nebebus skirtumo kam kokį vardą dėt  doh.gif  biggrin.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pries keleta metus, kai dar vardu Ema niekas vaiku nevadino, galvojau, jei turesiu mergaite, tikrai ja pavadinsiu Ema. wub.gif O dabar... Ema vienas populiariausiu vardu Lietuvoj. Ar gerai idomu mergaite jausis, jei klaseje bus kokios 3 emos? wacko.gif
Taigi gime man mergaite, bet Ema jos nepavadinau... biggrin.gif
Ir beje, zmones jau visai ispotejo, jei situo vardu sunis vadina! Kas zmoniu, tai skirta zmonems, o kad gyvunu, tai tegul lieka jiems.
Atsakyti
mano dukterecios vardas Ema bigsmile.gif super super vardas jis man patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dowilee @ 2007 09 21, 14:21)
mano dukterecios vardas Ema bigsmile.gif super super vardas jis man patinka thumbup.gif

Vardas grazus, nesiginciju. Tik labai jau musu Lietuvelej populiarus... wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2007 09 19, 13:49)
Pries keleta metus, kai dar vardu Ema niekas vaiku nevadino, galvojau, jei turesiu mergaite, tikrai ja pavadinsiu Ema. wub.gif O dabar... Ema vienas populiariausiu vardu Lietuvoj. Ar gerai idomu mergaite jausis, jei klaseje bus kokios 3 emos? wacko.gif
Taigi gime man mergaite, bet Ema jos nepavadinau...  biggrin.gif

o kokiu vardu pavadinai?
na taip sutinku, tai populiarus vardas, bet kol aš dar turėsiu, gal jau apamžės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2007 09 21, 15:46)
Tik labai jau musu Lietuvelej populiarus... wacko.gif

na tikrai vardas trumpas, konkretus man visai nieko, na man atrodo kaip tik vardas retas g.gif o gal g.gif na bet geriau nei cia kitam forume: mergaites vardas ZORA doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
man labai patinka šis vardas, derėjausi su vyru kad jaunėlei duotumėm bet nesutiko nes vyresnioji Eva biggrin.gif sakė seneliai bėdos turės ir kiti nuolat vaikus maišys kuri yra kuri lotuliukas.gif
Atsakyti