Įkraunama...
Įkraunama...

Ema

QUOTE(sabrrina @ 2007 01 18, 14:14)
man gražesnis Eva  ax.gif  blush2.gif  mirksiukas.gif  nestuke.gif

o tu jei mergytę turėsi tokį gal dėsi?
Atsakyti
na, Emanuele grazus vardas tikrai smile.gif bet jau trumpinys Ema... doh.gif man kazkodel iskart atsiranda kaimo vaizdai pries akis. Bet jei netrumpinti tai thumbup.gif thumbup.gif vardas
Atsakyti
QUOTE(Enimdreja @ 2007 01 18, 15:29)
na, Emanuele grazus vardas tikrai  smile.gif  bet jau trumpinys Ema... doh.gif  man kazkodel iskart atsiranda kaimo vaizdai pries akis. Bet jei netrumpinti tai  thumbup.gif  thumbup.gif  vardas

biggrin.gif kaip įdomiai, o kodėl suEma kaimo vaizdai?
Atsakyti
As turiu prisipazinti irgi kartais apie Ema pagalvoju, nes is tiesu aktualu, kad vardas grazus butu (nors cia kiekvienam savo bigsmile.gif ) ir uzsienyje mazyle su tokiu vardu problemu neturetu ax.gif
As uz thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukrute @ 2007 01 24, 19:48)
As turiu prisipazinti irgi kartais apie Ema pagalvoju, nes is tiesu aktualu, kad vardas grazus butu (nors cia kiekvienam savo  bigsmile.gif ) ir uzsienyje mazyle su tokiu vardu problemu neturetu  ax.gif 
As uz  thumbup.gif

O apie kokias tu cia problemas?Manau renkant vaikiukui varda galvojam koks jam tiktu,koks mums,tevams,patinka.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruliukas @ 2007 01 24, 21:52)
O apie kokias tu cia problemas?Manau renkant vaikiukui varda galvojam koks jam tiktu,koks mums,tevams,patinka.... g.gif

na pvz užsienyje išvykus man daug mažiau problemų būtų turint vardą Ema nei kad sakykim Margarita, Joana, Monika ar kt. dėl vardo trumpumo, aiškumo.

jei ir turėsiu vaikiuką su dabartiniu draugu, apie tai privalome pagalvoti, nes vienaip ar kitaip ateitis būtų ne lt, o tai yra labai svarbu, kad vardas būtų aiškus ir lengvas kitur ne tik lt taip pat.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 01 24, 19:57)
na pvz užsienyje išvykus man daug mažiau problemų būtų turint vardą Ema nei kad sakykim Margarita, Joana, Monika ar kt. dėl vardo trumpumo, aiškumo.

jei ir turėsiu vaikiuką su dabartiniu draugu, apie tai privalome pagalvoti, nes vienaip ar kitaip ateitis būtų ne lt, o tai yra labai svarbu, kad vardas būtų aiškus ir lengvas kitur ne tik lt taip pat.

na musu seimos vardai nemandrus,tai yra As Sandra,vyras Vytautas,o dukryte Nora,turim tik problemu tokiu,kad anglams sunku istarti ir sunkiai uzraso,o daugiau viskas liuks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruliukas @ 2007 01 24, 22:00)
na musu seimos vardai nemandrus,tai yra As Sandra,vyras Vytautas,o dukryte Nora,turim tik problemu tokiu,kad anglams sunku istarti ir sunkiai uzraso,o daugiau viskas liuks lotuliukas.gif

niu ti taip, kitokių ir negali gi būti, o jūsų visų vardai dar nėra labai sunkūs, gal vyro tik... iš jų pusės žiūrint.
Atsakyti
Gražus vardas smile.gif... trumpas, paprastas ir vaikui lengva ištart... smile.gif... vat būna, kai darželinukas savo vardą vos išlemena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sandddra @ 2007 01 25, 00:00)
Gražus vardas smile.gif... trumpas, paprastas ir vaikui lengva ištart... smile.gif... vat būna, kai darželinukas savo vardą vos išlemena smile.gif

ax.gif tiesa, gaila vaikučių, kai nesugeba savo vardo paskayti, vien dėl to,akd jis sunkus ir ilgas...
Atsakyti
as ir uz varda Ema thumbup.gif kai laikiausi pirmo leliuko, tai jau zinojom du vardus mergytei, ir vienas is ju buvo Ema...tad jei ir antra bus dukryte, tai taip ir pavadinsim..sunkiau su berniuko vardais... ax.gif o mergytei tikrai galima rasti saunu vardeli mirksiukas.gif
Atsakyti
Gražus vardas, bet jau labai daug tokių vaikų su tokiu vardu. Mūsų sąraše jis buvo, bet dėdės papuga vardu Emilija- tai ir teko išbraukti iš sąrašo smile.gif
Atsakyti