Įkraunama...
Įkraunama...

Ema

QUOTE(grange @ 2007 01 04, 21:08)
Ema (06.27, 12.28) – trumpinys iš Emanuelė hebrajų (sen. žydų): „dievas su mumis“

wub.gif Šis vardas seniai mano širdutėjė gyvena, gražiai skamba tiek Lietuvoje, tiek užsienyje, kas man yra labai aktualu.

Tiesiog įdomi nuomonė apie šį vardą  4u.gif  Kiek dažnas šis vardas yra, ir kiek daug žinote Emų ar Emanuelių?

Priimama tiek neigiama, tiek teigiama nuomonė  biggrin.gif

labai grazus vardas.Mano drauge pavadino savo mergyte Ema,tai labai tinka ir mazutei lengva istart. smile.gif
Atsakyti
Visai nieko vardukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(domatyte @ 2007 02 07, 12:30)
labai grazus vardas.Mano drauge pavadino savo mergyte Ema,tai labai tinka ir mazutei lengva istart. smile.gif

mirksiukas.gif žiūriu tavo sūnaus vardas, toks, kokio aš ir kažkada nnorėjau sav būsimam blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Ema-visai nieko,bet man Emilija grazesnis smile.gif
Atsakyti
Gražus, bet kažkaip labai jaučiasi, jog tai kito, pilno vardo trumpinys g.gif Maždaug panašiai, jei vietoj Natalija užregistruotum Nataša unsure.gif .
Atsakyti
[user posted image
Man EMA gražus vardas.Kažkodėl atrodo elegantiškai erotiškas . Įkėliau net savo paveikslą,pavadintą EMA. Na , seksualus manyčiau ir išdidus. Paveikslą dariau ne konkrečiai moteriai. Gal tiesiog taip matau EMĄ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo una-art: 22 vasario 2007 - 00:13
bigsmile.gif labai įdomu būtų pamatyti, bet pakoreguok adresą, nes nesimato dabar... ax.gif
Papildyta:
Dabar jau matosi..

čia tu darei? blink.gif woww laaabai gražus, iš tiesų, likau sužavėta thumbup.gif
Čia tapytas ar..?
Atsakyti
O paveikslo grozis neispasakytas,labai grazus. thumbup.gif
Ema vardas visai grazus man. 4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif Puikus vardas...Ema, Emilija... 4u.gif
Atsakyti
Labai grazus vardas Ema. Pati buvau uzsirezervavus ta varduka, bet jau giminaiciai savo mergaite taip pavadino verysad.gif
Atsakyti
Anksčiau man šis vardas labai patiko, bet dabar randu daug gražesnių vardukų.
Atsakyti
QUOTE(SUNO @ 2007 02 22, 01:21)
O paveikslo grozis neispasakytas,labai grazus.  thumbup.gif
Ema vardas visai grazus man. 4u.gif

Malonu, kad patiko paveikslas . Na, tapiau tai pati.... wub.gif pamaniau-juk visai į temą g.gif
Atsakyti