Įkraunama...
Įkraunama...

Ema

Labai grazus jusu paveikslas ir zinoma i tema. Galbut temos autores busimai dukrai, jei tokiu vardu pavadins ka nors nutapysite susitare irgi mirksiukas.gif
Atsakyti
Visai neblogas vardas.Lengvai ištariamas,skambus. biggrin.gif Gal tik per trumpas?
Atsakyti
Man gražus ir net labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(andreja @ 2007 02 23, 19:10)
Visai neblogas vardas.Lengvai ištariamas,skambus. biggrin.gif Gal tik per trumpas?

smile.gif na šiaip trumpas, bet kai ilgas, vistiek trumpina.... Na užsisvajojau aš čia jau per daug turbūt, bet kai pagalvoju, kaip gražiai skamba su pavarde galbūt būsimo tėvelio, tai dar labaiu tas vardas patinka, o ir jis neprieštaravo blush2.gif tik reikia dabar sulaukti tos dienos, kada galėsiu dėti, ir jei nuomonė nepasikeis g.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif vardukas ,mes savo dukryte pavadinsim Ema wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Linele21 @ 2007 02 28, 21:02)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  vardukas ,mes savo dukryte pavadinsim Ema wub.gif

wub.gif kaip fainai, kad jūs jau greit galėsit įgyvnedintį šitą svajonę ... Sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
grazhus vardukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Primena romano heroję Emą- vardas puikus rolleyes.gif
Atsakyti
Emilija- taip, Ema-ne 4u.gif
Atsakyti
Labai gražūs vardai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikutė @ 2007 03 01, 09:06)
Emilija- taip,  Ema-ne  4u.gif

gal ir man patiktų Emilija, bet žinau vieną bjaurią moteriškę, kur kelia neigiamas asociacijas, tai ir tas vardas autmatiškai negražus patampa...
o Ema kažkaip kitiap ax.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 03 01, 12:27)
gal ir man patiktų Emilija, bet žinau vieną bjaurią moteriškę, kur kelia neigiamas asociacijas, tai ir tas vardas autmatiškai negražus patampa...
o Ema kažkaip kitiap  ax.gif

o as kaip tik vadinciau Emilija, kad parodyciau jog ne visos sio vardo turetojos tampa bjauriom moteriskem lotuliukas.gif

be to man Emilija daug svelnesnis wub.gif

man aplamai nepatinka tokie kaip Ema, Eva,Vika,Tina ir t.t.
blush2.gif
Atsakyti