QUOTE(Mylimukas @ 2011 01 12, 10:22)
Sveikos

Priimkit ir mane į kompaniją. Vis paskaitinėju paskaitinėju, bet šiandien matyt išaušo rytas užsiregistruoti.
Istorija tai tokia. Prieš metus man pradingo balsas. Paaiškėjo, kad skydliaukėj didžiulis mazgas. Tad ekstra buvau išoperuota, buvo pašalinta pusė. Operavo Krasauskas KMUK, dabar lankausi pas Krasauskienę.
Bėda, kad likusi puselė neatlieka savo darbo ir man pasireiškia visi hipotirozės požymiai. O labiausiai tai kankina svorio augimas ir plaukuotumas

Tai dabar jau pagaliau padarė tyrimus ir paaiškėjo, kad išsiderinę hormonai. Būna tie vadinami insulino šuoliai, dėl to išrašė gerti Medforalį. Bet paskaičius anotacijas mane kankina abejonės....... ar tikrai man reikia save pompuoti vaistais? Gal dar yra kokių alternatyvių galimybių... O dėl plaukuotumas irgi padidėjęs, nes per daug vyriškų hormonų, bet dėl to nieko nesakė gert. Tai va klausimas ar tai susitvarkys savaime ar kaip čia? Gal kas irgi turit panašių bėdų ir radot būdą kaip su jom tvarkytis?
Manau teks gerti vaistukus, juk skydliauke isoperuota, nebera kas gamina hormonus, butinus normaliam organizmo funkcionavimui. Be to nereikia bijoti tu hormonu, mes tiesiog jais dirbtinai papildome savo organizma, kuriu naturaliai pas mus truksta
QUOTE(Giedruteee25 @ 2011 01 12, 11:24)
Hmm, keista ir man, kad paskyrė gerti tuos hormonus. Bet man skydliaukėj rado uždegimo mazgų. Jeigu aš pagersiu vaistų tai gal jie išnyks? Dabar jau jaučiuosi normaliai, nesu pikta. Bet sakiau kitą savaitę nueisiu pakartosiu kraujo tyrimą ir pati matysiu ar keičiasi tie hormonai. Ar tik po mėnesio gėrimo tyroxino dar hormonai nepasikeis?

Nes tikrai bijau, kad jie neperkoptų viršutinės normos
Kraujo tyrimas rodys pakitimus, budama

as kartojau tyrimus labai daznai.