QUOTE(Giedruteee25 @ 2011 01 07, 17:18)
Sveikos, man tik prieš dvi savaites nustatė tiroiditą.

Išrašė tiroxino, liepė po truputį didinti dozę ir ateiti po dviejų mėnesių. Bet man nieko nepasakė, ar jį reikės gerti visą gyvenimą ar viskas susitvarkys per du mėn. Likau nesupratus, nes hormonų tyrimai patenka į normą TSH yra 1,5 (norma 0,4-4,0), FT4 yra 14 (norma 10,2-24,4), tik ATPO kiek per didelis 41.

O simptomai man buvo tokie, kad labai slinko plaukai, šaldavo galūnės, užeidavo galvos skausmai ir 8 mėnesius negaliu pastoti. Kai pradėjau gerti tiroxiną tai pasidariau labai pikta ir irzli, tikiuosi su laiku tai praeis ir priprasiu prie to hormono
Labai keista

Man tiroksinas buvo paskirtas tik po blogu TSH ir FT4 rezultatu... O del tiroksino, tai labai maza tikimybe, kad prie hipotirozes kada nors bus galima ji nutraukti. O jei tu pikta ir irzli, gali buti kad tau nereikia tu hormonu, nes tiems, kam padidintas ju kiekis (Hipertiroze) pasireiskia butent sie simptomai. Siulau butinai kreiptis i gydytojus! Su hormonais nejuokai...
QUOTE(tyloszona @ 2011 01 08, 07:59)
kas vartojat thyroxina, ar nebuvo Jums sutrikes menesiniu ciklas? As vartoju L-thyroxin tabletės 50mcg, tai pradejo veluoti menesines. Pagalvojau, kad cia bus su tais vaistais susije
As irgi geriu 50 mcg, neveluoja, reguliarios kaip laikrodukas. Bet ir kai negeriau tiroksino, bet jau turejau tiroidita, menesines buvo reguliarios taip pat.