Sveiki, ačiū už naują temukę. Kažkas iš jūsų minėjo, kad nejaučiat skirtumo savijautoje prieš hormoninę terapiją ir jos metu.
Aš asmeniškai kai dar nežinojau, kad turiu šią ligą turėjau kelis simptomus ( bet net nepagalvojau kad čia kažkas baisaus)
Paskutiniais metais iki ligos diagnozavimo, rankų oda buvo baisi. Nieko negalėjau daryti plikom rankom nei , šlapinti, nei indų plauti, nei prištinių dėėti nes ten yra latekso, jam taip pat buvau alergiška. Nuėjau pas dermatologą jis diagnozavo man KONTAKTINĮ DERMATITĄ. Gėriau kortikosteroidus, didžiausiom dozėm. Viskas susitvarkė, kai tik nustojau vėl tas pats. Pamaniau, kad priežastis kažkur kitur... bandžiau derinti mitybą. Šnipštas. Taip ir užleidau, besitepliodama įvairiais kremukais.
Po to ižbėrė, krūtinę spuogais... vėl dermatologas ištrašė vaistukų. ir viskas tuo pasibaigė.
Patoviai buvo užkietėję viduriai. Jaučiau silpnumą... kentėjau galvos skausmus.
Tačiau kai pradėjau gydytis su tiroksinu, oda tokio švelnumo... kaip ir senais laikais.

Jokių išbėrimų, viduriai susitvarkė.
Silpnumą dar jaučiu, labai sunku rytais išsirident iš lovos. Bet kažkaip visad maniau, kad čia yra įgymta tinginystė.

ir galvą paskauda po įtemptesnės dienelės. Bet tikrai tikiu, kad man jis padeda. Aišku neilgai dar tęsiu gydymą, bet jei po kelių mėnesių taip. Tai gal ir kiti dalykai susitvarkys.
P.s. Esu kineziterapeutė, ir žinau keletą pratimų kaip pagerinti skydliaukės veiklą. Jei kam reikia rašykit į paštą gr.zukaite@gmail.com atsiusiu ka turiu. Gal ir jus ka turit, pasidalintumem, ir galetumem sau mankstintis