QUOTE(Jubabuba @ 2010 12 01, 19:37)
Dangerele, tu mane cia sudominai su tuo dermatitu, nes man pries pora metu irgi buvo - tuomet dermatologe nutare, kad nuo akiu tuso (gero prancuzisko, beje... nors mokyklos laikais turguj lenkiskus pirkdavom ir nieko
). Kai nustojau ji visai naudoti, praejo... Hmm, reiktu dabar pabadyt - gal nebealergizuos, kai tiroditas jau aptiktas ir gydomas 

Tai dermatitas ant veido buvo? Kaip suprasti nuo akiu tuso? Kaip galejo daryti tokia isvada??
Pries vaistu gerima, buvau alergiska viskam kaip sakiau, naudojau geriausias priemones... ir visvien visos rankos is pat pradziu budavo raudonos, nieztedavo, iseidavo mazom puslelem, po to smarkiai issausedavo, ir sutrukinedavo. O dabar kai geriu hormonus, vel galiu plauti indus, gaminti maista, dirbti mylima darba. Vel naudoju iprastas priemones, ir nesuku galvos.Alergiska buvau, viskam kas prisiliesdavo prie ranku odos daugiau negu viena karta net masaziniam aliejui, negalejau uzdirbti pinigeliu tai dvigubas stresas. Dirbau masazuotoja..
As tikrai jauciu tiesiogini rysi, ir tikiu kad man tik tiroksinas issprende mano problemas. Nes nieko savo gyvenime nekeiciau isskyrus tai. Tikiuosi, kad ir tau taip nutiks ir viskas susitvarkys

Bet su apatija.. ir slogia nuotaika kol kas nesusitvarkau :/
Sekmes
P.S. Klausimas visoms ar galite degintis sauleje? Nepastebit jokių reakcijų?
Nes aš jau nežinau, ar kada galėsiu normaliai pasipležinti...vasarą, be papildomų vaistų. Alergiška dar plius ultravioletiniams spinduliams..