Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių palata

Kiek matau is savo naujosios augintines dar tris pumpuriukai laukia "sprogimo " , lb tykiuosi kad viskas bus su ja ok ir likusieji prazydes mastau.gif
O dbr kaip ir zadejau pasirodysiu blush2.gif ax.gif
Atsakyti
KARMENTA, fantastiškas amarilis wub.gif :wub:kaip vadinasi?Labai gražios nuotraukos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2010 12 01, 23:24)
KARMENTA, fantastiškas amarilis wub.gif  :wub:kaip vadinasi?Labai gražios nuotraukos thumbup.gif

Lb didelis aciu wub.gif 4u.gif
Niu o kaip jis vadinasi net nesivaizduoju is tikruju doh.gif blush2.gif
Stai kas buvo prie gelytes prideta ir tiek bigsmile.gif nebent gal galima kazkaip kitaip suzinoti tikslesni pavadinima mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmenta @ 2010 12 01, 23:34)

Niu o kaip jis vadinasi net nesivaizduoju is tikruju  doh.gif  blush2.gif

Red Nymph

O kur pirkote ir kiek mokėjote?
Atsakyti
nu su amariliu dar nepersigask, gal tik susalo, bet neprsalo wink.gif as skaiciua viename angliskame psl, kad netgi norint priverstinai svogunus uzmigdyti rekomeduojama deti juos i saldytuva i vaisiu /darzoviu stalciu ( tik ,kad nebutu salia ar tai obuoliu ar tai kopustu, nes neutralizuoja ziedyna ) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmenta @ 2010 12 02, 00:09)
Kiek matau is savo naujosios augintines dar tris pumpuriukai laukia "sprogimo " , lb tykiuosi kad viskas bus su ja ok ir likusieji prazydes  mastau.gif
O dbr kaip ir zadejau pasirodysiu  blush2.gif  ax.gif

Manau tai bus pakištukas ir tikrai nepilnaviduris raudonas, kaip etiketėje. blush2.gif
Jūsų nuotraukoje matosi suaugęs dvigubas žiedas (kartais taip būna) g.gif , 2 piesteles (ten kur žiedadulkes reik dėt, kad sėklų būtų).. ax.gif
Kiek parduotuvėse (įv. gėlių, Senukai) mačiau su šitos firmos etiketėm - visi pražydo kaip paprasti raudoni (kadangi raudonų, paprastais žiedais, veislių daug - tai šioj vietoj aš nespėlioju) verysad.gif
Lauksime kitų žiedų ir žiūrėsime... mirksiukas.gif
Nenoriu būti blogas pranašas, bet...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milereta: 01 gruodžio 2010 - 22:50
QUOTE(Karmenta @ 2010 12 01, 22:09)
Kiek matau is savo naujosios augintines dar tris pumpuriukai laukia "sprogimo " , lb tykiuosi kad viskas bus su ja ok ir likusieji prazydes  mastau.gif

mano toks ,su lygiai tokia pat etikete buvo nepilnaviduris doh.gif ,bet už tai su šešiais žiedukais...visi išsiskleidė ir visi pilnai žydėjo thumbup.gif ... va nuotraukytė ,kai tik prasiskleidė
user posted image
Atsakyti
Kiek gražuolių jau pas Jus žydi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 12 01, 23:39)
Red Nymph

O kur pirkote ir kiek mokėjote?

Dekui uz info 4u.gif smile.gif
O pirkau gelyte Maximos bazeje (prie Gariunu kuri yra ) ten yra parduotuvyte geliu ,mokejau 15 LT. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(milereta @ 2010 12 01, 23:48)
Manau tai bus pakištukas ir tikrai nepilnaviduris raudonas, kaip etiketėje. blush2.gif
Jūsų nuotraukoje matosi suaugęs dvigubas žiedas (kartais taip būna) g.gif , 2 piesteles (ten kur žiedadulkes reik dėt, kad sėklų būtų).. ax.gif
Kiek parduotuvėse (įv. gėlių, Senukai) mačiau su šitos firmos etiketėm - visi pražydo kaip paprasti raudoni (kadangi raudonų, paprastais žiedais, veislių daug - tai šioj vietoj aš nespėlioju) verysad.gif
Lauksime kitų žiedų ir žiūrėsime... mirksiukas.gif
Nenoriu būti blogas pranašas, bet...

blink.gif Oho kiek informacijos smile.gif man tai is tikruju visai ne beda kad tai pakistukas ax.gif
Gaila kad nelb suprantu apie seklas ka cia paraset doh.gif
Ir dar lb noreciau kad uzbaigtumete savo minti jei jau pradejote "Nenoriu būti blogas pranašas, bet... " g.gif mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmenta @ 2010 12 02, 10:15)
lb noreciau kad uzbaigtumete savo minti jei jau pradejote "Nenoriu būti blogas pranašas, bet... "  g.gif  mastau.gif

80%, kad nusipirkote paprastą raudoną amarilį, o ne pilnavidurį. Atsiprašau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2010 12 02, 09:38)
80%, kad nusipirkote paprastą raudoną amarilį, o ne pilnavidurį. Atsiprašau... blush2.gif

O aš optimistė biggrin.gif balti galiukai nebūna pas Red Lioną.
Atsakyti
Ir mano leliukas jau leidžia snapelį clap.gif

Gail, kad nežinau kokį auginu ax.gif nes norėčiau kokių nors dar g.gif gražūs jų žiedai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Militux: 02 gruodžio 2010 - 09:16